stavi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Θεωρητικά γίνεται γιατί ο ιός ανιχνεύεται στο αίμα ασθενούς αλλά η πιθανότητα είναι σχεδόν μηδενική. Φαντάσου πόσο μικρή είναι η ποσότητα αίματος που βρίσκεται στην πινέζα και τις πιθανότητες που έχει ο ιός να επιβιώσει ολο αυτό τον καιρό πάνω στην πινέζα. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App- προφανώς και θα πρέπει ο άλλος να τρυπηθεί σχεδόν κατευθείαν δεν μπορώ να θυμηθώ με ακρίβεια πόση ώρα παραμένει ζωντανός ο ιός σε οπεν αιρ αλλά το πολύ 2 ώρες, ίσως μάλιστα να καταστρέφεται δε λίγα λεπτά. όσο για το τρουβάντα, με μπερδέψατε, είναι εμβόλιο κατά του ιού???????? αν είναι δυνατον να βγήκε το εμβόλιο και να πέρασε στα αζήτητα μήπως είναι απλά το φάρμακο που, όχι ακριβώς γριατρεύει τον ήδη πάσχοντα, αλλά τον κάνει ικανό να ζήσει μια φυσιολογική ζωή; θα το κοιτάξω τώρα α κατάλαβα ποιο λέτε ναι το είχα διαβάσει το παίρνουν κυρίως οι ομοφυλοφιλοι για πρόληψη αλλά κοστίζει 500 ευρώ η δόση
DDevil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πάντα προφυλακτικο στο σέξ ειδικα για οσους ειναι του αγοραιου αθληματος , συναγωνιστές προσοχή για διασκέδαση πάμε μην καταστραφούμε. aids/hiv γίνεται να κολλήσεις και φορώντας προφυλακτικό, στους φθηνούς οίκους ανοχής; Οχι δεν γινεται.
zedarwuk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια θελω την αποψη σας για ενα θεμα.σημερα πηγα με μια πoρνη και οταν γυρισα σπιτι παρατηρησα στο δαχτυλο μου μια αμιχη η οποια εβγαζε αιμα.εχω την απορια εαν ειναι δυνατον να κολησω κατι σε περιπτωση που ειχα κοπει πριν το σεξ ( δηλαδη να ηρθε σε επαφη η πληγη με υγρα)
zedarwuk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 δαχτυλο οχι αλλα πειραζα την περιοχη και επισης οταν εβγαλα το προφυλαχτικο ισως ακουμπησα εκει τα υγρα.
totem_lost Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πολύ δύσκολο μου ακούγεται, αλλά ένα τεστ θα σου λύσει όλες τις απορίες (είναι δωρεάν).
fylatos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πολύ δύσκολο μου ακούγεται, αλλά ένα τεστ θα σου λύσει όλες τις απορίες (είναι δωρεάν). Το τεστ την επόμενη μέρα δεν έχει νόημα.
totem_lost Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ισχύει. Υπάρχει ένα παράθυρο 3 εβδομάδων. Απλά εννοούσα οτι μόνο με ενα τεστ θα είναι σίγουρος, ό,τι και αν του πούμε εδώ.
fylatos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ισχύει. Υπάρχει ένα παράθυρο 3 εβδομάδων. Απλά εννοούσα οτι μόνο με ενα τεστ θα είναι σίγουρος, ό,τι και αν του πούμε εδώ. 3+ εβδομάδες και το πρωτόκολλο είναι μήνας-δίμηνο-εξάμηνο-έτος Elisa
zedarwuk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 τι εννοειτε με το παραθυρο 3 εβδομαδων? θελω να προσθεσω οτι η αμιχη ειναι σχεδον επιφανιακη και η αιμοραγια μονο εαν την πιεζα δυνατα.
Holism Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια θελω την αποψη σας για ενα θεμα.σημερα πηγα με μια πoρνη και οταν γυρισα σπιτι παρατηρησα στο δαχτυλο μου μια αμιχη η οποια εβγαζε αιμα.εχω την απορια εαν ειναι δυνατον να κολησω κατι σε περιπτωση που ειχα κοπει πριν το σεξ ( δηλαδη να ηρθε σε επαφη η πληγη με υγρα) R.I.P 5
mylo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια θελω την αποψη σας για ενα θεμα.σημερα πηγα με μια πoρνη και οταν γυρισα σπιτι παρατηρησα στο δαχτυλο μου μια αμιχη η οποια εβγαζε αιμα.εχω την απορια εαν ειναι δυνατον να κολησω κατι σε περιπτωση που ειχα κοπει πριν το σεξ ( δηλαδη να ηρθε σε επαφη η πληγη με υγρα)[/size] τζάμπα αγχώνεσαι R.I.Pθεουλης μου έφτιαξες τη διάθεση
bedazzled Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μετά από 3 μήνες θα φανεί σε τεστ αν το κόλλησες το «παράσημο» ή όχι.
Flaoutistas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μπορείς από δευτέρα να κανεις εξέταση για HIV με τη μεθοδο της PCR. Αυτή θα το δείξει πολύ νωρίτερα από την ELISA και τις μεθοδους που βασίζονται στα αντισωματα.
Muchacho Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια θελω την αποψη σας για ενα θεμα.σημερα πηγα με μια πoρνη και οταν γυρισα σπιτι παρατηρησα στο δαχτυλο μου μια αμιχη η οποια εβγαζε αιμα.εχω την απορια εαν ειναι δυνατον να κολησω κατι σε περιπτωση που ειχα κοπει πριν το σεξ ( δηλαδη να ηρθε σε επαφη η πληγη με υγρα) Δαγκωσε το δαχτυλο εκει που ειναι η αμιχη,ρουφα και φτυσε το aids. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις