Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα. Αρα εσυ ξεκίνησες να μιλάς για επίθεση.

Ναι μωρε, αλλα το πηγε μεσω Λαμιας και δεν καταλαβα οτι πιαστηκε απο αυτην την λεξη.

Απο ολα αυτα που του ειπα, το μονο που του εμεινε ηταν η λεξη επιθεση και προτιμησε να αναλωθει εκει.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Anyway γνώμη μου είναι ότι αν υπήρχε σεβασμός δε θα αναγκαζόταν ο mpoukouvalas να αγοράσει κάτι τέτοιο. Συμφωνώ απόλυτα αν η χρήση που θα κάνει θα περιορίζεται στους όρους που έχει θέσει ο ίδιος και κύριός αν ο ομιλητής είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτόν.

Δημοσ.

Anyway γνώμη μου είναι ότι αν υπήρχε σεβασμός δε θα αναγκαζόταν ο mpoukouvalas να αγοράσει κάτι τέτοιο. Συμφωνώ απόλυτα αν η χρήση που θα κάνει θα περιορίζεται στους όρους που έχει θέσει ο ίδιος και κύριός αν ο ομιλητής είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτόν.

Για τον σεβασμο συμφωνω μαζι σου.

Πρωτα ομως χρησιμοποιουμε την πιο απλη λυση πριν περασουμε σε κατι τοσο δραστικο.

Δηλαδη μονο εμενα μου φαινεται περιεργο που η πιο προφανης λυση για τον ts ειναι το jammer?

Αν τον προσπερασει καποιος στην ουρα τι θα κανει? Θα βγαλει μαχαιρι αντι να του πει "Που πας ρε μαλακα?"

Δημοσ.

Συμφωνώ πως οι τυπάδες με τα κινητά είναι εκνευριστικοί αλλά απ τη στιγμή που δε μπορούν να το καταλάβουν οι ίδιοι δεν γίνεται και να το σταματήσουν χωρίς να τους το ζητήσεις.

Αν είχαν μυαλό, ούτε θα σε ενοχλούσαν ούτε θα βάζαν φωτιά στο κεφάλι τους.

Σκέφτομαι λάθος;

Δημοσ.

@ TS

Ελπίζω αν έχεις αυτοκίνητο να είναι τουλάχιστον κατηγορίας Euro 6. Μην πω καλύτερα υβριδικό τελευταίας γενιάς.

Φυσικά αν μπω σπίτι σου ελπίζω να μην υπάρχει ηλεκτρική συσκευή κατηγορίας κάτω από Α+.

Όχι τίποτα άλλο απλά επειδή βλέπω πόσο νοιάζεσαι για τη δημόσια υγεία.

Δημοσ.

Με χαρα βλεπω οτι στο φορουμ υπαρχουν ολες οι ηλικιες.Ακομα και οι γεροπαραξενοι που τους ενοχλουν οι ομιλιες των αλλων.Τοπο στα γηρατεια λεμε :D

Noμιζω πως τα jammers δεν ειναι ακριβως νομιμα. Νομιζω.

http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231130526

Δημοσ.

Με χαρα βλεπω οτι στο φορουμ υπαρχουν ολες οι ηλικιες.Ακομα και οι γεροπαραξενοι που τους ενοχλουν οι ομιλιες των αλλων.Τοπο στα γηρατεια λεμε :D

http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231130526

Εγώ βλέπω και αυτό:

και προς αποφυγή παρανόησης με βάση την απάντηση που λάβαμε από την Επιτροπή, η χρήση jammer δεν σας προφυλάσσει από την ακτινοβολία -ίσα, ίσα το αντίθετο καθώς ο jammer εκπέμπει στην ίδια συχνότητα.

Δημοσ.

Αυτο που με ενοχλει ειναι οχι οτι θα μιλησει ο αλλος στο κινητο αλλα ποσο δυνατα θα μιλησει.Αυτο του μιλαω οσο δυνατα θελω σα να ειμαι σπιτι μου μου τη δινει στα νευρα!Προσωπικα πιο πολυ το εχω παρατηρησει σε ξενους,που ειναι ακομα πιο κουραστικο.

Το παθαίνω συχνά σε τραίνο και σε κτελ. Δηλαδή άντε γαμήσου ρε φίλε, είμαι αναγκασμένος να είμαι σε ενα κονσερβοκούτι μαζί σου για 6 ώρες, πρέπει να σε ακούω να φωνάζεις;

Ήταν ένας ανεκδιήγητος, ανέβαινα θεσσαλονίκη, και ήταν κλειστά τα Τέμπη, και εκείνη τη μέρα μας πήγαν από Πάτρα.. 11 ώρες. Ε, τις 8 από τις 11 μίλαγε με τη γκόμενα και με φιλους και με άτομα απο τη δουλεια του που θα πηγαινε το βραδυ, κατι ντραμμερ σε μια βρωμιαρα σε μπουζουκια ηταν για το αν θα προλαβαινε και το τι επαθε. Και δώστου να του λεει κατι ο ενας και να παίρνει όλους να τους πει τι του είπε.Να θες να κοιμηθεις και να έχεις το μαλάκα να μιλάει.

Ή τους τύπους που τσακώνονται με τη γκόμενα, με τον πατέρα τους, με κάποιον, επι 2-3 ώρες.

Εγώ αυτό που δεν αντέχω είναι όταν παίζουν μουσική από το ηχείο.

Ουτε καν το σχολιάζω. Φωτιά και τσεκούρι.

Το πιο σπαστικό είναι που βάζουν τα ακουστικά στα αυτιά και τη μουσική στο τέρμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αηδία. Και ακούνε και σκατά τις περισσότερες φορές.

Έκανα προχτές το Αιγάλεω-Χολαργό ακούγοντας ολόκληρο το album του Bieber ρε πούστη μου!

Πάρε ρε γύφτε ενα καλό ακουστικό να μην ακούμε όλοι μαζί, και είμαι σίγουρος οτι μπορείς να απολαύσεις την ηλίθια μουσική σου και χωρις να την ακούμε 7 θέσεις γυρω γυρω από την ένταση. Το βόλιουμ, το βόλιουμ. Στόκε.

Επισης κανενας απο του υποστηρικτες της "ανουσιας φλυαριας 20 εκατοστα απο το αυτι του διπλανου τους" δεν εδωσε βαση στο ψησιμο του εγκεφαλου μου και τις επιπτωσεις που εγραψα. Μηπως και αυτο ειναι δικαιωμα σας;

Το ψήσιμο του εγκεφάλου σου επηρρεάζεται από την απόσταση, λίγα εκατοστά παραπάνω έχουν τεράστια διαφορά

Επίσης κοίτα το τελευταίο σχόλιό μου παρακάτω

γι αυτο απομακρυνσου εσυ απο κοντα μου, δεν με ενδιαφερει καθολου αν εχεις εχεις προβλημα με τα αφτια σου.

επισης οποιος ενοχλειται το λεει, δεν καθεται να βρασει στο ζουμι και σκεφτεται υπουλους τροπους για να επιφερει την ησυχια.

Τι λέ ρε Ευα, εγώ ενοχλώ ή εσύ; Μας κοροιδεύεις που θα φύγουμε για να κάνεις εσύ τη μπούρδα σου;

Παρτε ολοι jammmer. Με καθε μηχανημα δωρο ο καρκινος ...

Sent from my iPhone using Insomnia

This. Οι jammer εκπέμπουν ακτινοβολία.Πιο πολύ θα φας αν εχεις ανοιχτό το jammer παρά να μιλάει ο άλλος στα 2 μέτρα.

Άσε που είναι και παράνομοι.

Γενικά, μιλάτε χαμηλόφωνα, ακούτε σιγά τη μουσική σας, δεν είστε μόνοι σας. Αν θέλετε αλλιώς να φύγετε να πάτε αλλού. Κι εμείς παίζουμε μαντολίνο αλλά όχι ηλεκτρικό.

Δημοσ.

This. Οι jammer εκπέμπουν ακτινοβολία.Πιο πολύ θα φας αν εχεις ανοιχτό το jammer παρά να μιλάει ο άλλος στα 2 μέτρα.

Άσε που είναι και παράνομοι.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1: Κάθεσαι στο ταχυδρομείο και περιμένεις υπομονετικά τη σειρά σου. Ώρα 10:20:00 ο τύπος στη δίπλα ακριβώς θέση, ξεκινάει να μιλάει στο κινητό. Ώρα 10:40:00 έρχεται η σειρά σου, οπότε σηκώνεται και τον ξεφορτώνεσαι.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2: Κάθεσαι στο ταχυδρομείο και περιμένεις υπομονετικά τη σειρά σου. Ώρα 10:20:00 ο τύπος από δίπλα ακριβώς θέση, ξεκινάει να μιλάει στο κινητό. Ώρα 10:20:10 ανοίγεις το jammer. Ώρα 10:20:15 το κλείνεις, άλλωστε αρκούν 5 sec για να κοπεί η κλήση. Επαναλαμβάνεις 5-6 φορές, όσες φορές δοκιμάσει και αυτός να ξανακαλέσει.

Στη μία περίπτωση τρως 20 λεπτά ακτινοβολία, στη δεύτερη 0:30 λεπτά. Win.

Α... και το «είναι παράνομο» δε λέει κάτι. Οι νόμοι δεν αποτελούν ηθικές αρχές και ούτε είναι πάντα σωστοί.

Δημοσ.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1: Κάθεσαι στο ταχυδρομείο και περιμένεις υπομονετικά τη σειρά σου. Ώρα 10:20:00 ο τύπος στη δίπλα ακριβώς θέση, ξεκινάει να μιλάει στο κινητό. Ώρα 10:40:00 έρχεται η σειρά σου, οπότε σηκώνεται και τον ξεφορτώνεσαι.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2: Κάθεσαι στο ταχυδρομείο και περιμένεις υπομονετικά τη σειρά σου. Ώρα 10:20:00 ο τύπος από δίπλα ακριβώς θέση, ξεκινάει να μιλάει στο κινητό. Ώρα 10:20:10 ανοίγεις το jammer. Ώρα 10:20:15 το κλείνεις, άλλωστε αρκούν 5 sec για να κοπεί η κλήση. Επαναλαμβάνεις 5-6 φορές, όσες φορές δοκιμάσει και αυτός να ξανακαλέσει.

Στη μία περίπτωση τρως 20 λεπτά ακτινοβολία, στη δεύτερη 0:30 λεπτά. Win.

Α... και το «είναι παράνομο» δε λέει κάτι. Οι νόμοι δεν αποτελούν ηθικές αρχές και ούτε είναι πάντα σωστοί.

Ακριβως αυτο......

Σεναριο 2 δαγκωτο!!!!!

Ειπαμε δεν ειναι παρανομο αν εκπεμπει σε μικρη κλιμακα κατω των 5 μετρων.

Λυπαμαι που αυτα που ζω τα ζουν και αλλοι λογω της ασεβειας και αγενειας που εχουν καποιοι.

Με αφορμη τα βιντεο που ποσταρε καποιος μπηκα σε αυτην την σελιδα http://www.pleaseshutup.com/hidden-videos/#/video/urinal/

οπου κανει μια εκστρατεια κατω τον καραγκιοζηδων που μιλανε δυνατα σε δημοσιους χωρους και λενε και τα προσωπικα τους.

Ο τυπος υπερβαλει αρκετα αλλα μονο ετσι μπορει να δειξει στους αλλους τι κανουν. Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Αρα υπαρχει και σεναριο 3: Κάθεσαι στο ταχυδρομείο και περιμένεις υπομονετικά τη σειρά σου. Ώρα 10:20:00 ο τύπος από δίπλα ακριβώς θέση, ξεκινάει να μιλάει στο κινητό. Ώρα 10:20:10 σηκωνεις και καλα το κινητο σου που χτυπαει απο την δονηση και αρχιζεις να γκαριζεις.

Δειτε τα βιντεο

Εκλασα στο γελιο με αυτο στην τουαλετα και το αλλο στο φαρμακειο.

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα η ιδρωτίλα στα ΜΜM. Υπάρχει κάποιο μηχανάκι που να ψεκάζω τον άλλον με αποσμητικό, χωρίς να το καταλαβαίνει;

Επίσης, με ενοχλεί να βλέπω παχύσαρκες στο δρόμο. Υπάρχει κάποιο φορητό μηχάνημα που να τις μετατρέπει σε μοντέλα, τουλάχιστον μέχρι να φύγουν από το οπτικό μου πεδίο;

Γενικά, υπάρχει κάποιο μηχανάκι που να παύει τις συμπεριφορές που με ενοχλούν στους συνανθρώπους μου;

Δημοσ.

Προτείνω τη δημιουργία νήματος "Απαγόρευση της χρήσης κινητού τηλεφώνου σε δημόσιους χώρους"

/spoiler]

κατ' αρχάς ξεχάσαμε να πούμε πως στα αστικά λεωφορεία (και γενικά σε πολλές δημόσιες συγκοινωνίες) απαγορεύεται από το νόμο η χρήση κινητού τηλεφώνου

Δημοσ.

Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα η ιδρωτίλα στα ΜΜΕ. Υπάρχει κάποιο μηχανάκι που να ψεκάζω τον άλλον με αποσμητικό, χωρίς να το καταλαβαίνει;

Επίσης, με ενοχλεί να βλέπω παχύσαρκες στο δρόμο. Υπάρχει κάποιο φορητό μηχάνημα που να τις μετατρέπει σε μοντέλα, τουλάχιστον μέχρι να φύγουν από το οπτικό μου πεδίο;

Γενικά, υπάρχει κάποιο μηχανάκι που να παύει τις συμπεριφορές που με ενοχλούν στους συνανθρώπους μου;

Gun-Laws.jpg

Δημοσ.

κατ' αρχάς ξεχάσαμε να πούμε πως στα αστικά λεωφορεία (και γενικά σε πολλές δημόσιες συγκοινωνίες) απαγορεύεται από το νόμο η χρήση κινητού τηλεφώνου

Στείλε λινκ με το νόμο/άρθρο, whatever, σε παρακαλώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...