Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμος ο VLC 2.0 με νέες δυνατότητες και πειραματική αναπαραγωγή Blu-ray


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kax54638 : Είσαι γίγας.Και σε εμένα έπιασε το κολπάκι με την arial σκέτη(mac πάντα).Βέβαια μετά όταν έκανε quit πέταξε μύνημα λάθους.Θέλει λίγο δουλίτσα ακόμα το vlc 2.0.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε πολλους που εχουν Mac με τον VLC 2.0 δεν βγαζει υποτιτλους και ας εχουν κανει ολες τις ρυθμισεις σωστα. Απ οτι ειδα σε ενα ξενο site πχ για ελλαδα βαλτε πρωτα Windows-1253 και μετα απλα καντε το μενου το VLC απο αγγλικα σε ελληνικα. Κλειστε το τελειως ανοιξτε παλι το προγραμμα και ειναι ΟΚ οι υποτιτλοι. ΤΟ εκανα κι εγω και επιασε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλός player , αλλά σε μια παλιότερη έκδοση που είχα δοκιμάσει , είχε πρόβλημα με τους υπότιτλους σε mkv αρχεία ,οπότε και παρέμεινα πιστός στον kmplayer .

 

Off topic:

yep

Potplayer + MadVR + TMT5 DXVA Decoder + ReClock = Perfect Picture/Audio Quality

Χρησιμοποιείς και τα LAV filters/ffdshow decoder;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεύτερη επιλογή για μένα μόνο όταν δεν παίζει ο MPC-HC σε κάποιον για λόγους συμβατότητας. Είναι σίγουρο ότι ο VLC θα δουλέψει κι αυτό ήταν πάντα το ατού του, έστω και με μέτριες επιδόσεις και ποιότητα εικόνας. Όταν δουλεύει ο MPC όμως απλά δεν υπάρχει σύγκριση σε .mkv ταινίες, ειδικά στις 1080!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεύτερη επιλογή για μένα μόνο όταν δεν παίζει ο MPC-HC σε κάποιον για λόγους συμβατότητας. Είναι σίγουρο ότι ο VLC θα δουλέψει κι αυτό ήταν πάντα το ατού του, έστω και με μέτριες επιδόσεις και ποιότητα εικόνας.

Για κανε πιο λιανα αυτο το "ποιότητα εικονας". Και τα δυο με το ffmpeg δουλευουν, οποτε στο θεμα του decoding ειναι λογικα στα ιδια. Απλά ο VLC δεν ειχε DXVA ουτε multihreading σε παλαιοτερες εκδοσεις, και εκανε σπασιματα στην κίνηση αν δεν ειχες σουπερ επεξεργαστη. Αλλα η 2.0.0 εχει DXVA και multithreading. Επισης ενα προβληματακι οπου εμφανιζονταν ενα μικρο φαινομενο pixelation στα εντονα κοκκινα χρωματα εχει διορθωεθει στην 2.0.0. Αν γνωριζεις κατι αλλο τοτε please post.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...