DrLo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μου τα χαρίζεις. Λες να τα βάλω στο "Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ!" :)
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ναι οταν το νερο παγωνει δημιουργει κρυσταλους με εξαγωνικο πλεγμα γι αυτο εχει μεγαλυτερο ογκο απο το υγρο οπου τα μορια μπορουν να ερθουν πιο κοντα το ενα στο αλλο. οταν βαζεις κι αλλα μορια μεσα εμποδιζεις την δημιουργεια κρυσταλων.δεν εχω δει ποτε το διαγραμμα φασεων που λες και δεν βλεπω και το λογο αφου δημιουργουν ομοιογενες μειγμα παντα στην υγρη κασταση. στην στερεη δεν ξερω αν υπαρχει διαχωρισμος φασεων. Δεν σε βλέπω συγκεντρωμένη, άλλα λέω άλλα απαντάς.Δεν λέω ούτε για διαχωρισμό φάσεων, ούτε για όγκους.Λέω, μείγμα π.χ. 60 - 40, στους πόσους βαθμούς θα παγώσει;;Απλή ερώτηση νομίζω, δυσεύρετη απάντηση.Εδιτ: Ίσως δεν το είχα θέσει πολύ σωστά. Αλλάγή φάσης όταν είπα εννούσα την φυσική κατάσταση Αν τα πινατε αντι να τους κανετε αναλυση δεν θα ειχατε τετοιες αποριες don't take the fun out of alcohol
insomniaK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αν τα πινατε αντι να τους κανετε αναλυση δεν θα ειχατε τετοιες αποριες don't take the fun out of alcohol Αν επηδιόσαντο και μετά, θα ταν ακόμα καλύτερα...
nick#18 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Να προσθεσω μια εμπειρια... Ανοικτη vodka 7 χρονια και ηταν μια χαρα.. μονο λιγο πιο εντονη γευση οινοπνευματος αλλα οχι κατι πολυ συμαντικο. Επισης bacardi κοκκινο 8ετιας και αυτο με πιο εντονη γευση οινοπνευματος αλλα ολα οκ! Ναι θα μου πειτε ειχε αλλοιωθει και ειχε πιο εντονη γευση or sth αλλα το θεμα ειναι πως δεν παθαινεις κατι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μπα δεν αλλοιώνονται καθόλου τουλάχιστον γευστικά, έχω πάντα ρούμι και tequila στην κατάψυξη όπως και 4 ειδών λικέρ σπιτικά έξω από το ψυγείο εδώ και καιρό και όλα είναι μια χαρά. Το κρασί πάντως στο ψυγείο μετά από καιρό σίγουρα αλλοιώνεται γευστικά. Nick και εγώ έπινα πολύ bacardi 8 μέχρι που ανακάλυψα το Ron Zacapa και από τότε δεν μπορώ να πιο άλλο ρούμι τουλάχιστον σπίτι γιατί έξω είναι δυσεύρετο. Πιεστώ με λίγο πάγο και μια φλούδα πορτοκαλι λίγο καμμένη και θα με θυμηθείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα