Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft παρουσιάζει εφαρμογή Skydrive για Windows


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην προσπάθειά της να εναρμονίσει τις λειτουργίες του Skydrive με την πλατφόρμα των Windows, η Microsoft ανακοίνωσε την εφαρμογή της Cloud υπηρεσίας της η οποία θα είναι συμβατή με το λειτουργικό της σύστημα, ενώ φήμες αναφέρουν πιθανή υποστήριξη και σε Mac υπολογιστές.

 

Σχετικά με την πλατφόρμα των Windows, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για τα Windows Vista, τα Windows 7 και τα Windows 8. Όσον αφορά την έκδοση για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, η εφαρμογή θα είναι ειδικά τροποποιημένη για το γραφικό περιβάλλον Metro και η αναζήτηση των αρχείων θα πραγματοποιείται πιο εύκολα μέσω της μπάρας Search Charm.

 

8787.7_2D00_Camera_2D00_roll_5F00_thumb_5F00_3716FCAE.png

 

Ο συγχρονισμός των δεδομένων των χρηστών μέσω της εφαρμογής του Skydrive θα έχει μέγιστο όριο τα 2GB ως ανώτατο μέγεθος ανά αρχείο, ενώ το αντίστοιχο όριο για το “ανέβασμα” αρχείων μέσω της ιστοσελίδας τριπλασιάζεται από το ήδη υπάρχον όριο των 100MB και φτάνει τα 300MB, όσο είναι και το όριο του μεγάλου αντιπάλου της υπηρεσίας, το Dropbox. Όπως εξηγεί η ανάρτηση της Microsoft στο επίσημο blog της, θα υπάρχει πλήρης πρόσβαση στα αρχεία του Skydrive ακόμη και εάν δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, ενώ ο Explorer θα ενσωματώνει βασικές εντολές της εφαρμογής για το συγχρονισμό των αρχείων.

 

Μαζί με την πρώτη δοκιμαστική έκδοση των Windows 8 η οποία θα κυκλοφορήσει στις 29 Φεβρουαρίου, η Microsoft θα διαθέσει και μια πρώτη έκδοση της εφαρμογής του Skydrive, πάνω στην οποία θα προσθέτει σταδιακά όλες τις νέες λειτουργίες. Πέρα από τις επίσημες ανακοινώσεις, ορισμένες φήμες αναφέρουν ότι εκτός από τα 25GB που διαθέτει δωρεάν η υπηρεσία, θα υπάρξουν επιλογές για επιπλέον χώρο αποθήκευσης υπό τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας, με τα επιπρόσθετα 20GB, 50GB και 100GB να κυμαίνονται μεταξύ $10 και $50 δολαρίων το χρόνο.

 

 

Link.png Site: thenextweb.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουν βαλθεί να βγάλουν όλοι cloud services, όμως. :devil:

 

Αν δεν γίνει κάτι όσο universal και απλό και "απλά δουλεύει" όσο το Dropbox, πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε με αδικοχαμένο cloud storage space γιατί δεν θα μπορούμε να συγχρονίσουμε από ένα σημείο pc, mac, iOS, android, windows phone και, και, και...

 

P.s. Δεν έχουν όλοι τέτοιες ανάγκες. Αλλά οι περισσότεροι, νομίζω, πως γι' αυτό προτιμούμε dropbox. B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λες μετά από 4 χρόνια στην sugarsync 60ε το χρόνο να πάω στην msft. ας βγάλει το ίδιο άριστο instant sync και i'm sold! :)

 

πραγματικά γελάω με ανθρώπους που ακόμα κάνουν backup αρχείων (μη μου πείτε vhds...) σε σιντί δίσκους κλπ... όταν το κόστος όλων αυτών + το ρεύμα + ο κίνδυνος (τεράστιος) απώλειας + η μηδενική διαμοίραση σε συσκευές είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του sugarsync. (ή άλλων αντιστοίχων, απλά το sugarsync είναι σαφώς το καλύτερο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η αλήθεια είναι ότι με την σημερινή μορφή της δεν υποστηρίζει adroid(ακόμα) .Σε mac μια χαρά δουλεύει ..

Θα προσπαθησει να απομονωσει τα android με διαφορες τετοιες μαλακιουλες,αλλα το ξερει κ η ιδια οτι αργα ή γρηγορα θα υποχωρησει,γιατι γνωριζει πολυ καλα,οτι οι περισσοτεροι πελατες της εχουν android και θα φανε ενα τεραστιο X οι υπηρεσιες της αν δε συμμορφωθει! :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...