Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είσαι αποφασισμένος να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου και να εγκαταλείψεις το κωλοχανείο που έχει καταντήσει η Ελλάδα, υπάρχουν τρόποι και τόποι, που θα ζεις σαν άρχοντας, με πολύ - πολύ λιγότερα. Βέβαια, δεν αδικώ αυτόν που δεν αποφασίζει να την κάνει για αλλού. Πολλές φορές, το συναίσθημα υπερισχύει της ψυχρής λογικής. Εμένα, από την άλλη μεριά, μου τελείωσε προ πολλού το συναίσθημα για τη "μαμά πατρίδα"...

Δημοσ.

εγώ θα τα έβαζα σε μια τράπεζα, του εξωτερικού κατά προτίμηση, και θα ζούσα από τους τόκους.

Και μετα θα ερχοταν το κρατος να σου τραβηξει τ αυτι που εβγαλες λεφτα εξω και να σου ριξει ενα γερο προστιμο...

:P

Δημοσ.

Αυτό. Νομίζω οτι το "κινητά κι ακίνητα, σπίτια κι αυτοκίνητα" δεν υφίσταται πλέον σήμερα ως "επένδυση". Πάμε παρακάτω λοιπόν.

ξαωασκεψουτο για πολυτελη ακινητα...

[σε ανεπτυσσωμενες χωρες]

Δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα, γιατί βαριέμαι να ψάχνω, αλλά όταν βλέπω ενοίκια σε Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Άνοιξη κλπ 400 και 450 ευρώ για 70-80 τετραγωνικά, αυτά που πριν από (λίγο) καιρό τα πλήρωνες 700άρια και 800άρια, ε οκ, κάτι σημαίνει.

Έγω λέω ότι σημαίνει πως η αγορά ακινήτων έχει πιάσει πάτο. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα πέσει κι άλλο, αλλά πάντως, πάτο έχει πιάσει.

το χαμηλο νοικι δεν συνεπαγετε με χαμηλη τιμη

τα ακινητα στην ελλαδα εχουν πεσει πολυ λιγο σε σχεση με την ζητηση της αγορας

Στη Δροσιά και στα Μελίσσια 450 ευρώ τα 80 τετραγωνικά δεν είναι ελαφριά πτώση.

ειναι ξεφουσκωμα

Δημοσ.

Στη Δροσιά και στα Μελίσσια 450 ευρώ τα 80 τετραγωνικά δεν είναι ελαφριά πτώση.

ειναι ξεφουσκωμα

ειναι ελευθερη πτωση.

Δημοσ.

αγοραζεται χρυσος στις καλυτερες τιμες (ξεφτιλας) :rolleyes:

Πολύ γέλιο ψηλέ, βγαίνουν οι δήθεν πελάτισσες στη τηλεόραση, η σκατογιαγιά και λέει

"Εγώ πήρα 200 ευρώ από τα παλιά κοσμήματα που μου άφησε προίκα η μαμά μου και καταφέραμε να πάμε ταξίδι "

χα χα, αν είναι δυνατόν...

Δημοσ.

Αμα πηρες κανα email απο την Νιγηρια οτι κερδισες ενα εκ. ευρω, μη το πιστεψεις, μουφα ειναι.

δηλαδή είναι απάτη ? ...

μου ήρθε ενα email απο κάποιον Asif Nasir και θα επικοινωνούσα σήμερα ..

δηλαδη δεν ειμαι ρίσος? :cry: :cry:

Δημοσ.

δηλαδή είναι απάτη ? ...

μου ήρθε ενα email απο κάποιον Asif Nasir και θα επικοινωνούσα σήμερα ..

δηλαδη δεν ειμαι ρίσος? :cry: :cry:

μια σοβαρή συζήτηση που γίνεται στο διαδίκτυο μεταξύ αγνώστων μονο σοβαρή δεν μπορεί να θεωρηθεί (η έστω δεν πρέπει να την παίρνουμε ΤΟΣΟ σοβαρα) διότι δεν γνωρίζουμε την ιδιότητα και τον λόγο που υπερασπίζεται η αντιτίθεται κάποιος σε μια πράξη λόγο ότι ο συνομιλητής μας στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να είναι από αστυνομικός της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μέχρι τρόλ.

η γνώμη μου είναι πως ναι , είναι παράνομη πράξη και ειναι λογικό να τιμωρηθεί , αρκεί να αρχίσουν να τιμωρούνται πρώτα οι ΣΟΒΑΡΕΣ παρανομίες.

Είναι λες και ζουμε σε μια κοινωνία που κάποιος κλέβει ένα φρούτο και του κόβουμε το χέρι και κάποιος δολοφονεί και τον αφήνουμε ελεύθερο.

Άμα μου πεις τί έπινες όταν έγραψες αυτό το κείμενο,θα γίνεις το ίνδαλμά μου.Θες;

Μου θύμισες μια μυθιστορία του Στάνισλαβ Λεμ,"Συνέδριο για το μέλλον",btw...

Δημοσ.

Άμα μου πεις τί έπινες όταν έγραψες αυτό το κείμενο,θα γίνεις το ίνδαλμά μου.Θες;

Μου θύμισες μια μυθιστορία του Στάνισλαβ Λεμ,"Συνέδριο για το μέλλον",btw...

Οταν έγραψα το πρώτο έπινα κρεατίνη με νερό και έτρωγα πρωινό

στο δεύτερο "έπινα" σοφία του σύμπαντος μέσο της αναζήτησης που υπέβαλα την ύπαρξη μου στην προσπάθεια να αγγίξω το ανώτατο πεδίο της αστρικής οντότητας του ανθρώπου.

με λίγα λόγια είχα πάθει αστρική προβολή κατα την διάρκεια της οποίας έγραφα το μήνυμα και αργότερα που επανήλθα στην ενδότερη συνείδηση μου δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί διότι νόμιζα πως πρόκειται για όνειρο αλλα διάβασα το μήνυμα και συνειδητοποίησα οτι τα κατάφερα.

δεν ξέρω τον κ. Λεμ , αποκρυφιστής είναι? :mellow:

Δημοσ.

Έστω οτι κάποιος (εγώ π.χ.) αποκτά ξαφνικά το παραπάνω χρηματικό ποσό, καθ' όλα νόμιμο. Δεν θέλει να τα φάει σε μουνιά, ξίδια και ταξίδια, θέλει να τα επενδύσει. Νόμιμα. Ποιοί θα ήταν οι καλύτεροι τρόποι να το κάνει, τη σήμερον ημέρα;

Ωραια ερωτηση και την εχω κανει καμποσες φορες στον εαυτο μου.

Η δικη μου επιχειρηματικη προταση ειναι η εξης.

Θα εστηνα μια μεσαιου τυπου μοναδα παραγωγης πελλετ.Με 250 χιλ ευρω θα εφτιαχνα τις εγκαταστασεις και θα αγοραζα τον μηχανολογικα εξοπλισμο.Θα ειχα την δυνατοτητα να δωσω δουλεια σε περιπου 10 ατομα και θα ειχα για δεξι μου χερι εναν φιλο που μεγαλωσαμε μαζι.

Επισης με αλλα 250 χιλιαρικα θα αγοραζα περιπου 200 στρεμματα γης τα οποια και θα εσπερνα δεντρα ταχυας αναπτυξεως για παραγωγη ξυλειας οπως παουλόβνιες και με αυτο τον τροπο θα αποκτουσα μερικη ανεξαρτησια στην γραμμη παραγωγης μου.

Τελος θα εχτιζα μια μικρη φαρμα οπου θα προσπαθουσα να την κανω ενεργειακα ανεξαρτητη απο την ΔΕΗ και τους πλασιε πετρελαιου εκμεταλευομενος την βιομαζα και την ηλιακη ενεργεια.

ΥΓ.Σκοπος βεβαια ειναι το ενα μυριο να φερει το αλλο και το αλλο το παραλλο και παει λεγοντας μεχρι που τα μυρια να γινουν αρκετα ετσι ωστε να μπορεσω ν' αγορασω την ΑΕΚαρα.

ΟΚ πλακα κανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...