Material boy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά, θα θελα μια βοηθεια σε κάτι. Εδώ και λιγες μέρες, 2-3 κάπου, στον αριστερο λοβο του αυτιού μου, μου έχει βγει κατι από μέσα σαν μικρή μπίλια και απεξω μοιαζει σαν σπυρακι γιατι εχει βγαλει λίγο πύον και πονάααειιι...! Πριν, ήταν παρα πολυ πιο μικρο αλλα τώρα εχει μεγαλώσει. Μήπως ξερετε τι είναι; Αν είναι όντως σπυρακι ή τιποτ' άλλο; Θα περάσει; Πρέπει να του κάνω τίποτα; Εκτός του οτι πονάει, εχει μεγαλώσει και ο λοβός του αυτιού και φαίνεται κάπως άσχημο σε σχέση με το δεξί...! Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει. Θα μου κάνει μεγάλη χαρη. Να στε όλοι καλά!
Porg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πιθανότατα δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς. Αν δεν περάσει μόνο του σε 3-4 μέρες να πας σε δερματολόγο
fylatos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μην κάνεις αυτό http://www.youtube.com/watch?v=6kscIQXVKsc τώρα για το τι θα κάνεις είναι άλλη ιστορία... 2
Material boy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μην κάνεις αυτό http://www.youtube.com/watch?v=6kscIQXVKsc τώρα για το τι θα κάνεις είναι άλλη ιστορία... χαχα! ε εντάξει σίγουρα ΟΧΙ! επιπλέον δεν είναι τόσο πολυ μεγάλο και δεν βγαζει αυτο το κίτρινο μπλιαχ πράγμα...!
bnvdarklord Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 To χω πάθει δυο τρείς φορές και δεν κρατάει πολύ. Πύον δεν ειχε βγαλει εμενα, αλλα δεν το πειραζα καθόλου.
skipperas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ρε φίλε έλεος βάλε κανά spoiler, έτρωγα.. 4
fylatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ρε φίλε έλεος βάλε κανά spoiler, έτρωγα.. εγώ μια φορά είδα live κάτι παρόμοιο και έτρωγα. Έχει κάτι το ιδιαίτερο το να τρως εν μέσω παροχέτευσης πυώδους συλλογής. (Πως στον πέο μπαίνουν τα spoiler?)
flik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Θα περάσει, απλά μην το πειράζεις καλύτερα. Αν είναι να βγάλει πύον θα το βγάλει στο τέλος του με πολύ μικρή πίεση. Αν νιώθεις οτι βγάζει υγρό, πιάνοντας το με καθαρά χέρια πάντα, μπορεί να βάζεις betadine. Πάντα βοηθάει νομίζω. Γιατρός δεν είμαι, απλά ξέρω πως δεν πρέπει να τα πιέζεις. Δώσε χρόνο.
Material boy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 To χω πάθει δυο τρείς φορές και δεν κρατάει πολύ. Πύον δεν ειχε βγαλει εμενα, αλλα δεν το πειραζα καθόλου. Αυτό. Από τα πιο ενοχλητικά πράγματα και τους πιο ηλίθιους πόνους έβερ, αλλά δεν κρατάει πολύ. 2
πανηλειακός Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Και εγώ το ίδιο έπαθα αλλά έκανα ένα μεγάλο λάθος... καταλάθος το πίεσα λίγο και ακούστηκε σαν να έσπασε μέσα το σπυράκι.. και μετά από λίγες ώρες έχει πρηστεί λίγο έχει κοκκινίσει και φαίνεται λίγο άσχημα? Τι πρέπει να κάνω?
michael92 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Παίζει να είναι και καμιά ωτίτιδα κοίταξε το.
πανηλειακός Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ ωτίτιδα δεν νομίζω Υ.Γ όταν λέω ότι έχει πρηστεί και έχει κοκκινίσει και φαίνεται λίγο άσχημα εννοώ τον τον λοβό του αυτιού μου όχι το σπυράκι... ακριβώς αυτό που λέει εδώ ο θεματοθέτης (meterial boy) ίδια περίπτωση στο εσωτερικό του λοβού Απλά η μόνη η διαφορά είναι ότι εγώ το πίεσα και το έσπασα από λάθος μου (Ισως να εχει ποιον μεσα που το έσπασα).... ενώ πριν φαινόταν ότι έιχε κάτι σπυράκι μέσα αλλά δεν ήταν όπως τώρα πρησμένο και κόκκινο
pournaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Αυτό. Από τα πιο ενοχλητικά πράγματα και τους πιο ηλίθιους πόνους έβερ, αλλά δεν κρατάει πολύ. Μην το λες. Σπυρακι μεσα στη μυτη, να ποναει πολυ το μαλακισμενο, να θελεις συνεχεια να φταρνιστεις, και σε συνδιασμο με τις αλλεργιες μου, παραλιγο να παθω εγκεφαλικο απο τα πολλα και συνεχομενα φταρνισματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα