pournaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ποιος καταλληλοτερος απο τον Αγγελακα, για να του πεταξει στα μουτρα ενα "η ζωη ειναι μεγαλη, μην την κανεις καρναβαλι"(μαλακα!)? Επισης και εδω δημοσια κριτικη κανουμε. Αλλο που δεν "ασχολειται" κανενας μαζι μας γιατι δεν ειμαστε επωνυμοι. Εκει ειναι ομως και η διαφορα Σε εκατονταδες καφενεια, φορουμς, παρεϊτσες κλπ. αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη που γραφω, μπορει να μιλανε ταυτοχρονα για το ιδιο θεμα, οπως μια αλλη στιγμη μπορει να μιλανε για το πως εστησε την ομαδα χτες ο γαυρος, για το πως θα βγουμε απο την κριση κλπ. Αλλιως ειναι ομως να τα λεμε εμεις μεταξυ μας, κι αλλιως να βγει ο καθε επωνυμος και να κανει δημοσια κριτικη. Εχει αλλη βαρυτητα, και καλως η κακως θα κριθει κι αυτος για την κριτικη του. Στην τελικη, αν ηθελε ο καθε αγγελακας να κριτικαρει το ειδος των περιοδικων, μπορουσε να το κανει επι 25 χρονια, δεν το εκανε ομως κανενας. Τοτε ηταν καλος, και τοτε ισως να τους εβαζε και σε ενα αφιερωμα για το ελληνικο ροκ (που το εχει κανει). Ολοι κριτικαρουν σημερα, και κριτικαρουν λαθος μερια. Τοτε ηταν που θα επρεπε να κριτικαρουν το lifestyle, και σημερα την κακη επιχειρηματικοτητα, και οχι σημερα το lifestyle, επειδη τα περιοδικα του δεν εχουν πλεον περαση. Δεν εχουν περαση γιατι δεν εχει λεφτα ο κοσμος να δωσει, οχι γιατι αποτιναξαν το lifestyle. Και οι εδημεριδες κατω πανε, και ολα τα περιοδικα (καλα η κακα για τον καθενα μας), κατω πανε. Ειναι σα να φαλιριζει μια βιομηχανια μπισκοτων, και σημερα θυμηθηκαμε να πουμε τι μαλακιες γευσεις εφτιαχνε.
insomniaK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ρε πουρνάρα! Έχεις διαβάσει τους στίχους του συγκεκριμένου δίσκου;;;; Δεν υπερασπίζομαι τον αγγελακα ή οποιονδήποτε, άλλα οι τρύπες έκαναν κριτική στα μέσα των 90s. Πάρε να χεις, το αγαπημένο μου απο τον δίσκο, χωρίς να είναι και το πιο καυστικό: http://www.justsomelyrics.com/1985539/ΤΡΥΠΕΣ-Θα-ανατελλω-Lyrics
pournaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ρε πουρνάρα! Έχεις διαβάσει τους στίχους του συγκεκριμένου δίσκου;;;; Δεν υπερασπίζομαι τον αγγελακα ή οποιονδήποτε, άλλα οι τρύπες έκαναν κριτική στα μέσα των 90s. Πάρε να χεις, το αγαπημένο μου απο τον δίσκο, χωρίς να είναι και το πιο καυστικό: http://www.justsomelyrics.com/1985539/ΤΡΥΠΕΣ-Θα-ανατελλω-Lyrics Μια χαρα τους ξερω τους στιχους, και μια χαρα τους καταλαβαινω. Απλα δεν περιμενα απο το συγκεκριμενο, μια τοσο προσωπικη επιθεση, ειδικα τωρα. Πως να το κανουμε, μου φαινεται λαθος απο οποια πλευρα κι αν το πιασω.
insomniaK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ρε συ πουρνάρα στο προηγούμενο μήνυμα λες πως δεν τον κριτίκαρε κανένας για 25 χρόνια και στο επόμενο λες πως ξέρεις τους στίχους, τι άλλο θα έπρεπε να λένε οι στίχοι στο συγκεκριμένο δίσκο για να τους θεωρήσεις ως κριτική;;; Ολόκληρος δίσκος ξεκινάει σαρκάζοντας/κριτικάροντας/ειρωνευόμενος τη διαφήμιση συγκεκριμένου έντυπου!!! Μπορεί να ναι άδικη κίνηση του αγγελακα, που κλωτσάει πεσμένο, αλλά δεν αλλάζει πως έλεγε τα ίδια και 20 χρόνια πριν.
pournaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ρε συ πουρνάρα στο προηγούμενο μήνυμα λες πως δεν τον κριτίκαρε κανένας για 25 χρόνια και στο επόμενο λες πως ξέρεις τους στίχους, τι άλλο θα έπρεπε να λένε οι στίχοι στο συγκεκριμένο δίσκο για να τους θεωρήσεις ως κριτική;;; Ολόκληρος δίσκος ξεκινάει σαρκάζοντας/κριτικάροντας/ειρωνευόμενος τη διαφήμιση συγκεκριμένου έντυπου!!! Μπορεί να ναι άδικη κίνηση του αγγελακα, που κλωτσάει πεσμένο, αλλά δεν αλλάζει πως έλεγε τα ίδια και 20 χρόνια πριν. Με συγχωρεις, αλλα βαζεις το ιδιο, ενα τραγουδι η δισκο, με την προσωπικη κριτικη στο ονομα του; Αν ναι, οκ, απλα διαφωνω, εγω δεν τα βαζω το ιδιο, οσο κι αν ενα τραγουδι "δειχνει" με το δαχτυλο κατι συγκεκριμενο.
insomniaK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ότι κοιτάς το δάχτυλο αυτήν τη στιγμή! Κανένας απο τους δύο δε με χρειάζεται για δικηγόρο, επομένως δεν το συνεχίσω.
saya Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εκει ειναι ομως και η διαφορα Σε εκατονταδες καφενεια, φορουμς, παρεϊτσες κλπ. αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη που γραφω, μπορει να μιλανε ταυτοχρονα για το ιδιο θεμα, οπως μια αλλη στιγμη μπορει να μιλανε για το πως εστησε την ομαδα χτες ο γαυρος, για το πως θα βγουμε απο την κριση κλπ. Αλλιως ειναι ομως να τα λεμε εμεις μεταξυ μας, κι αλλιως να βγει ο καθε επωνυμος και να κανει δημοσια κριτικη. Εχει αλλη βαρυτητα, και καλως η κακως θα κριθει κι αυτος για την κριτικη του. Στην τελικη, αν ηθελε ο καθε αγγελακας να κριτικαρει το ειδος των περιοδικων, μπορουσε να το κανει επι 25 χρονια, δεν το εκανε ομως κανενας. Τοτε ηταν καλος, και τοτε ισως να τους εβαζε και σε ενα αφιερωμα για το ελληνικο ροκ (που το εχει κανει). Ολοι κριτικαρουν σημερα, και κριτικαρουν λαθος μερια. Τοτε ηταν που θα επρεπε να κριτικαρουν το lifestyle, και σημερα την κακη επιχειρηματικοτητα, και οχι σημερα το lifestyle, επειδη τα περιοδικα του δεν εχουν πλεον περαση. Δεν εχουν περαση γιατι δεν εχει λεφτα ο κοσμος να δωσει, οχι γιατι αποτιναξαν το lifestyle. Και οι εδημεριδες κατω πανε, και ολα τα περιοδικα (καλα η κακα για τον καθενα μας), κατω πανε. Ειναι σα να φαλιριζει μια βιομηχανια μπισκοτων, και σημερα θυμηθηκαμε να πουμε τι μαλακιες γευσεις εφτιαχνε. O,tι του φανει του Λωλοστεφανη. Λες και ο Αγγελακας ακουλουθουσε αυτον τον τροπο ζωης για χρονια και τωρα τον αποκυρηττει. Απο οτι ξερω ολοι σαν τον Αγγελακα ηταν κατα αυτου του συστηματος και γενικα το ελληνικο ροκ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ένα ενδιαφέρον κείμενο. Δεν με αντιπροσωπεύει αλλά δεν είναι ούτε άσχετο ούτε αδιάφορο. Απεταξάμην το ΚΛΙΚ της Χριστίνας Ταχιάου Ανέκαθεν ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε τα πάντα για να τον αντιπαθήσεις. Μάλλον το απολαμβάνει κιόλας. Και να πας να τον συμπαθήσεις, δηλαδή, μάλλον θα κάνει κάτι για να τον αντιπαθήσεις. Οπότε, το να τον απαξιώνεις, μάλλον ζέστη του κάνει, παρά κρύο. Το να σπεύδεις να προσθέσεις, όμως, «Ποτέ δεν μου άρεσαν τα περιοδικά του Κωστόπουλου» ή «Ποτέ δεν διάβαζα τα περιοδικά του Κωστόπουλου», εφόσον είσαι ανάμεσα στα 40 και τα 50, μάλλον είναι περιττό. Φυσικά και διάβαζες τα περιοδικά του Κωστόπουλου. Φυσικά και σου άρεσε το ΚΛΙΚ. Απλώς είναι της μόδας να μην το παραδέχεσαι και να σπεύδεις να το αρνείσαι. Θες να μου πεις, δηλαδή, ότι δεν εντυπωσιάστηκες άγρια από το εξώφυλλο με τον Max Headroom εκεί στο μακρινό 1987. Ότι τον ήξερες τον Headroom από την ΥΕΝΕΔ. Ότι δεν έδινες μία για τη Βάνα Μπάρμπα που πρωτοείδες στο ΚΛΙΚ γιατί είχες ξαναδεί τέτοιες πόζες στο PHOTO. Ότι σου ήταν τελείως αδιάφορα κάτι εξωτικά για την εποχή θέματα για το AIDS, τα ναρκωτικά και την πορνεία στην Αθήνα γιατί εσύ είχες περπατήσει στους δρόμους του Άμστερνταμ και τα είχες ζήσει. Ότι δεν γούρλωνες τα μάτια σε ξεπερασμένα τσιτάτα του είδους «Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή» γιατί χόρευες στο Studio 54 με την Μπιάνκα Τζάγγερ. Ότι δεν άκουγες το εκνευριστικά βαριεστημένο ΚΛΙΚ στο ραδιόφωνο γιατί μέσω ίντερνετ είχες πρόσβαση στα πιο προχώ ραδιόφωνα της Αγγλίας. Ότι σου φαίνονταν γελοία τα σαχλοτέστ του ΚΛΙΚ. Ότι δεν έτρεχες στο περίπτερο να το αγοράσεις μόλις κυκλοφορούσε για να πουλάς μούρη στους γύρω σου. Ότι δεν το μελετούσες με ευλάβεια για να δεις ποιοι είναι οι in της περιοχής σου. Ότι δεν κοιτούσες με άλλο μάτι όποιον φωτογραφιζόταν για το ΚΛΙΚ. Εμείς πάντως εκείνη την εποχή στο χωριό μου, έτσι κάναμε. Πηγή: Protagon Sent from my iPad using Insomnia
saya Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ένα ενδιαφέρον κείμενο. Δεν με αντιπροσωπεύει αλλά δεν είναι ούτε άσχετο ούτε αδιάφορο. Πηγή: Protagon Sent from my iPad using Insomnia Eνταξει, υπερβαλλει και αυτη . Ποσο πουλανε αυτα τα περιοδικα. 50.000 τευχη; Ποσος ειναι 50.000 κοσμος αντε πες 100 μεσα σε 11 εκατομμυρια. Αποκλειεται να το διαβαζαν ολοι.
nikos21aek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Κανέναν πεσμένο δεν κλοτσάει ο Αγγελάκας.Απλά χρησιμοποίησε στο υστερόγραφο ο άλλος ατάκα από τραγούδι του και σου λέει ώπα κάτσε τα τραγούδια μου θα τα χρησιμοποιούν για ηρωικό επίλογο άτομα που σιχαίνομαι τελείως και είμαι αντίθετος όσο δεν γίνεται;Κάτσε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Με λίγα λόγια είδε να διακωμωδείται τελείως ένας στοίχος από τραγούδι του και πήρε θέση.Να βλέπεις τον Κωστόπουλο να το παίζει και επανάσταση είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει.Συμφωνώ με τον Αγγελάκα μέχρι καιρέας και καλά έκανε και απάντησε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Eνταξει, υπερβαλλει και αυτη . Ποσο πουλανε αυτα τα περιοδικα. 50.000 τευχη; Ποσος ειναι 50.000 κοσμος αντε πες 100 μεσα σε 11 εκατομμυρια. Αποκλειεται να το διαβαζαν ολοι. Από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας, το ΚΛΙΚ έφτασε τα 100.000 αντίτυπα. Αν υπολογίσεις δε ότι σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις, κάθε έντυπο έχει τουλάχιστον τριπλάσια αναγνωσιμότητα από το τιράζ του, το ΚΛΙΚ άγγιζε τους 250.000 αναγνώστες. Φαντάσου ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΔΟΛ (στον οποίο πλέον ανήκει το ΚΛΙΚ) με πωλήσεις 26.000 περίπου αντίτυπα το 2002, η αναγνωσιμότητα ξεπερνά τους 100.000 αναγνώστες. Οπότε... Όχι ότι λέει τίποτα. Το κείμενο το έβαλα όχι για να υπερασπιστώ το ΚΛΙΚ ή τον Κωστόπουλο αλλά για να μεταφέρω (τουλάχιστον στους νεώτερους εξ υμών) το κλίμα της εποχής γιατί μειδιώ όταν με περισσή ευκολία (πλέον) αποκηρύσσουμε τον κωστοπουλισμό και τας παραφυάδας αυτού. Φευ, ανδρός πεσούσης πας ανήρ ξηλεύεται.
insomniaK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Τη μαλακία την έκανε ο κωστοπουλος, που χρησιμοποίησε ατάκα απο τραγούδι που τον εκραζε. Απο κει και πέρα όλο και κάποιος θα απαντούσε!
liakos18 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Κανέναν πεσμένο δεν κλοτσάει ο Αγγελάκας.Απλά χρησιμοποίησε στο υστερόγραφο ο άλλος ατάκα από τραγούδι του και σου λέει ώπα κάτσε τα τραγούδια μου θα τα χρησιμοποιούν για ηρωικό επίλογο άτομα που σιχαίνομαι τελείως και είμαι αντίθετος όσο δεν γίνεται;Κάτσε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Με λίγα λόγια είδε να διακωμωδείται τελείως ένας στοίχος από τραγούδι του και πήρε θέση.Να βλέπεις τον Κωστόπουλο να το παίζει και επανάσταση είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει.Συμφωνώ με τον Αγγελάκα μέχρι καιρέας και καλά έκανε και απάντησε. Τη μαλακία την έκανε ο κωστοπουλος, που χρησιμοποίησε ατάκα απο τραγούδι που τον εκραζε. Απο κει και πέρα όλο και κάποιος θα απαντούσε! Αν και δεν έχω καμία όρεξη να υπερασπιστώ τον Κωστόπουλο αυτό που λέτε είναι τελείως λάθος. Το "Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή" δεν είναι στίχος του Αγγελάκα. Ίσα ίσα αν προσέξατε το κράζει σαν σλόγκαν: αλλά πείτε μου αν υπάρχει ένας στοιχειωδώς σκεπτόμενος και ευαίσθητος Έλληνας που να μη γνωρίζει έστω και εκ τω υστέρων ότι το εν λόγω απόφθεγμα υπήρξε ένα απο τα βασικά συνθήματα με τα οποία η πασοκική πανούκλα έπεσε πάνω στη παραζαλισμένη μεταπολιτευτική ελληνική κοινωνία τότε στα μέσα της δεκαετίας 80 για να αποπλανήσει και να μυήσει σχεδόν τους πάντες δεξιούς αριστερούς στις ιερές αξίες του σταρχιδισμού, του κωλαρπαξισμού, του τομαρισμού, της απενοχοποίησης του κυνηγιού του κέρδους και της εφήμερης δόξας και να μας βάλει όλους να τρέχουμε κακόγουστοι χωρίς μνήμη λαχανιασμένοι και χαζοχαρούμενοι προς τον όλεθρο. Ήταν το σλόγκαν με το οποίο κυκλοφορούσε ένα περιοδικό του Κωστόπουλου. Ο Αγγελάκας το είχε χρησιμοποιήσει στο "Χάρτινο Τσίρκο" για να κράξει ουσιαστικά αυτό το lifestyle σύστημα απαντώντας κάτα κάποιο τρόπο με το "Η ζωή είναι μεγάλη μη την κάνεις καρναβάλι".
DrLo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Κανέναν πεσμένο δεν κλοτσάει ο Αγγελάκας.Απλά χρησιμοποίησε στο υστερόγραφο ο άλλος ατάκα από τραγούδι του και σου λέει ώπα κάτσε τα τραγούδια μου θα τα χρησιμοποιούν για ηρωικό επίλογο άτομα που σιχαίνομαι τελείως και είμαι αντίθετος όσο δεν γίνεται;Κάτσε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Με λίγα λόγια είδε να διακωμωδείται τελείως ένας στοίχος από τραγούδι του και πήρε θέση.Να βλέπεις τον Κωστόπουλο να το παίζει και επανάσταση είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει.Συμφωνώ με τον Αγγελάκα μέχρι καιρέας και καλά έκανε και απάντησε. ένα έργο όταν φεύγει από τα χέρια του δημιουργού του αποκτά δική του προσωπικότητα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Στην τελικη, αν ηθελε ο καθε αγγελακας να κριτικαρει το ειδος των περιοδικων, μπορουσε να το κανει επι 25 χρονια, δεν το εκανε ομως κανενας. Τοτε ηταν καλος, και τοτε ισως να τους εβαζε και σε ενα αφιερωμα για το ελληνικο ροκ (που το εχει κανει). Ολοι κριτικαρουν σημερα, και κριτικαρουν λαθος μερια. Τοτε ηταν που θα επρεπε να κριτικαρουν το lifestyle, και σημερα την κακη επιχειρηματικοτητα, Mάλλον ήσουν μικρός όταν «σφαζόταν» ο Κωστόπουλος με την Κανέλλη και τον Νάσο Αθανασίου.. Ένα ενδιαφέρον κείμενο. Δεν με αντιπροσωπεύει αλλά δεν είναι ούτε άσχετο ούτε αδιάφορο. Πηγή: Protagon Sent from my iPad using Insomnia Τι λε ρε παιδί μου.. Επειδή όταν είμασταν έφηβοι, και τραβάγαμε μαλακία βλέποντας την Μπάρμπα ή την Μπαλατσινού στα εξώφυλλα, αυτό σημαίνει πως δώσαμε εσαεί το seal of approval στο Κωστοπουλικό «σύμπαν»;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα