Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ως συνηθως πολλοι εχουνε μπλεξει την βουρτσα με την Δρουτσα...

Η προσωπικη σας εμπαθεια προς το προσωπο του Κωστοπουλου, δεκτη και κατανοητη. Επαυξανω κιολας, μαζι με σας κι εγω τον θεωρω απο τους κλασσικους νεοελληνες.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι την εμπαθεια σας προς την επιχειρηση του... Αλλο ΠΡΟΣΩΠΟ και αλλο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Και τι εννοω: Οι επιχειρησεις του σας εχουν κανει κατι κακο? Γενικα εχουν κανει καποιο προφανες κακο στη χωρα? Αποτι φαινεται ειναι απτις λιγες επιχειρησεις που δε δουλευουν με 90% μαυρο χρημα, απτις λιγες που δεν μπορουν να φοροδιαφυγουν και γενικως απο τις επιχειρησεις που φερνανε ΕΣΟΔΑ σε πολυ κοσμο -και στο κρατος-.

Για ποιο λογο χαιρεστε που πτωχευει/χρεοκωπει μια τετοια επιχειρηση? Επειδη δε σας αρεσε το προιον της βαση των προσωπικων σας κριτιριων?

Δηλαδη οποια επιχειρηση παραγει ενα προιον που εσεις το θεωρειτε αχρηστο, ευχεστε να κλεισει για το καλο της κοινωνιας? Αναθεμα και αν καταλαβαινατε τι γραφετε ορισμενοι... Συνεχιστε να κοιμαστε τον υπνο του δικαιου εν μεσω κρισης και να θεωρειτε προοδο και να χαιρεστε με το κλεισιμο νομιμων επιχειρησεων.

Για αυτους που επικαλουνται οτι πχ το περιοδικο του διαμορφωσε την κοινη γνωμη, υπαρχουν διαφορες αποψεις:

Α. Οταν καποιος τρωει σανο θα το τρωει σταθερα, ειτε λεγεται Νιτρο, ειτε λεγεται Κιτρο. Αν δεν βρει Νιτρο θα βρει το επομενο του επιπεδου του, και θα συνεχισει να μασα το σανο του.

Β. 10 φορες να διαβαζει καποιος Νιτρο και να τρωει το σανο απο τις ειδησεις του ΣΤΑΡ για τα στρινγκ της Τζουλιας, ΠΑΡΑ να διαβαζει Θεμο/Μακη και να ποδηγετειται απο την Τρεμη,τον Τσιμα,τον Κουρη και τον Αλαφουζο.

Δημοσ.

εδωσε λεφτα στους εργαζομενους

που τα ειχε βγαλει απο τους εργαζομενους

χμμ

Ακούς εκεί χάλια! Να απασχολείς εργαζόμενους με ...απώτερο σκοπό να βγάλεις λεφτά!

έκανε πλύση εγκεφάλου και λοβοτομή στους συμπολίτες μου που ήταν αρκετά αφελείς για να τον σέβονται. Ο Κωστόπουλος είχε μεγάλη συμβολή στον εξευτελισμό και την αποχαύνωση της ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία 20 χρόνια. Πιθανώς αν δεν ήταν αυτός θα ήταν κάποιος άλλος που θα είχε τον ίδιο ρόλο, αλλά αυτό δεν τον δικαιώνει ηθικά.

Χωρίς να πιστεύω ότι είμαι ιδιαίτερα - ή περισσότερο από τους περισσότερους - ευφυής, πιστεύω ότι το μυαλό που είναι ικανό να αποχαυνωθεί και να λοβοτομηθεί, από τόσο ανούσια έντυπα, είναι ήδη αποχαυνωμένο και λοβοτομημένο. Ακριβώς επειδή υπήρχαν ήδη όλοι αυτοί, έφτιαξε τα συγκεκριμένα περιοδικά ο Κωστόπουλος. Αδυνατώ να δεχθώ ότι το πελατειακό target group που είχε στο μυαλό του, αποτελείτο από νοήμονες ανθρώπους.

τι έκανε ρε παιδιά μόνο από τα τραγούδια του τον ξέρω

Έγραψες ιστορία! Το γεγονός δε, ότι "τον ξέρεις από τα τραγούδια του" , με κάνει να πιστεύω ότι είσαι "το άλλο ένα άτομο" - μετά τη μαμά του κι εμένα - που γνωρίζει ποιος είναι ο...

ουριστε;

...Χάρης Κωστόπουλος http://www.youtube.com/watch?v=AxAkYvg0mNI&feature=related

Ηρέμησε φίλε tsifotis! Όχι, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν τραγουδάει...

Υ.Γ. Nephelia, σε λίγο θα μας πεις ότι ξέρεις και ποιος είναι ο Βασίλης Στακτέας...

Δημοσ.

ενας στυλοβατης της ελληνικης οικονομιας και του ελληνικου πολιτισμου.

Ρε κιλλικ σορρυ κιολλας αλλα αυτος εκανε 5 πραγματα ως επιχειρηματιας.

Εσυ για να τον κρινεις σε αυτο το επιπεδο θα πρεπει να εχεις κανει περισσοτερα.

Το να τον κρινεις σαν ανθρωπο η το προιον που πουλουσε ειναι τουλαχιστον ατοπο και θα πρεπε και για εσενα και για τους υπολοιπους υπερμαχους της κουλτουρας να ειναι αδιαφορο.

Λογω κουλτουρας.

Δημοσ.

Κρίμα που δεν θα ξανακυκλοφορήσουν τα τσοντοπεριοδικά του. Αν ξεφορτωθούμε και το σιχαμένο playboy θα είναι ακόμη καλύτερα.

Τι, πωε , που ....

Πως το κάνω report !!!

ban και πούπουλα !!

Δημοσ.

Aυτο που τον παραδεχομαι ειναι οτι ειπε πως εβαλε και την προσωπικη του περιουσια για να ξεπληρωσει (ξερω δεν ισχυει).

fixed.

μεγαλο κανονι εδω και καιρο...

Δημοσ.

Αστα και εγω που νομιζα πως για το χρεος εφταιγαν οι ΔΥ, τελικα σημερα εμαθα πως εφταιγε ο Κωστοπουλος και τα περιοδικα του.

...φακ, δηλαδή δεν έφταιγαν και τα εξοπλιστικά, και οι συμμετοχές μας στα κοινά ευρωπαϊκά ταμεία, και τα πανωτόκια του κρατικού χρέους, και το αναγκαστικό δάνειο προς τη Γερμανία το '43, και οι αναγνωρίσεις παλαιότερων κρατικών στο άρτιο, και οι χρηματοδοτήσεις των κομματικών μηχανισμών, και οι υπεξαιρέσεις, και η μη απόδοση ΦΠΑ, και οι ομολογοποιήσεις των ρευστών διαθέσιμων των ασφαλιστικών ταμείων, και οι κοψοχρονάδικες αποκρατικοποιήσεις, και οι υπερτιμολογήσεις σε δημόσια έργα/κρατικές προμήθειες νοσοκομείων-οργανισμών, όπως και η μη καταβολή φόρων από επιχειρηματικούς κολοσσούς;

Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε.

Δημοσ.

fixed.

μεγαλο κανονι εδω και καιρο...

Σιγουρα μεγαλο κανονι. Οπως και εχει βουηξει το ιντερνετ οτι του εχουν κατασχεσει 2 σπιτια.

Εγώ απορώ πως κάθεται ακόμα μαζί του η Μπαλατσινου.

15 χρονια ειναι μαζι, εγω δεν απορω που ειναι ακομα μαζι του. Ο γαμος δεν ειναι μονο στα καλα, αλλα και στα ασχημα.

Δημοσ.

Για να καταλάβω, φταιει ο Θωρ που δεν υπαρχει, ή οι οπαδοι του που σφαζουνε κριαρια και ανθρωπους στα ποδια του ;

Τι φταιει;

O Κωστοπουλος ειναι ενας μυκητας που βρηκε χωρο σε ενα υπάρχον συστημα, με συνθήκες ευνοικότατες για να αναπτυχθεί. Αυτοι που τον κράζουν τώρα, δεν αγοραζαν το Νιτρο, το Μαξ και το Πεντχαουζ με την Ρουλα Κορομηλα γυμνη; Αυτοι δεν αγόραζαν Μαξιμ και For Him για να δούν την κωλάρα της Μαστροκώστας?

Δηλαδή αυτός ο μαλάκας ξαφνικά επέβαλλε την δικτατορια του γκομενοπρολεταριατου στην Ελλάδα; Και ειπε αμαξια λεφτα κλπ;

Ήηηη η σαπιλα της κοινωνιας ήταν τόσο προχωρημένη και ειχε φτασει μεχρι εκει; Να θεωρείται παρακατιανός όποιος δεν ακολουθεί συγκεκριμένο, μεγαλοαστικό λάηφστάηλ; Εβλεπα Κωνσταντινου και Ελενης προχθες, λέει ο Μανθος ατακα " τι ειναι 200 χιλιαρικα; Αμα πας σε ενα εστιατοριο τρεντι, ειναι 2 φιλετα στρουθοκαμηλου, 1 σαμπανια και 2 πουρα κοχιμπα". Αυτα τα μηνύματα περνούσαν μεσα απο την τηλεοραση και τα περιοδικα. Αλλα δεν φταινε μονο αυτοι, δεν φταίει ο Κωστόπουλος, φταιει ο κοσμος που δεν ειχε νιονιο και τα εχαφτε ετσι. Γιατι ειμαστε κουτοβλαχοι. Νομιζεις πως με 3.99 ευρω που κανει το περιοδικο μπορεις να εχεις την γκομενα και το αμαξι. Αυτο μας εφαγε, οχι ο Κωστοπουλος. Αυτος ενας μαλακας ειναι, ενας νταβατζης.

Εγω 1η φορα διαβασα Μαξ στην 5η δημοτικου, το θυμαμαι, Ινα Λαζοπουλου, ειχε ο ξαδερφος μου ενα. Απο τοτε ετσι ηταν: μεγαλομανια, λεφτα, αμαξια, πουρα. Μετα το 2000 η Ελλαδα μπηκε στο ευρώ, ολυμπιακοί, εσπασε τελειως ο δεσμος με την Ευρωπη και ειχε γινει αηδια πια. Θυμαμαι καποτε, ο,τι μας αρεσε το αντιγράφανε. Ειδικα η περιοδος 2004-2006 ηταν η χειροτερη περιοδος. Υποκουλτουρα. Θυμαμαι διαλογο στο σπιτι ενος φιλου μου, 2005 Δεκεμβριος, "θα παμε μπουζουκια πρωτοχρονια; Ελα μωρε μαλάκα, τι ειναι 150 ευρω; Ενα ποτο ειναι" Έσκαγε η βλάχα, 55 ετων με 2-3 παιδια με πτυχιο νηπιαγωγειου και δουλεια στον δημο 3η καθαριστρια, μπουζουκια 3-4 φορες στις γιορτες των χριστουγεννων και 2-3 ρεβεγιον. Σιχαματα. Και με τα ιδια λεφτα ο γιος της θα τα βγαζει περα 2 μήνες πλέον. Όλος αυτός ο μεγαλοαστισμός που έσκασε σαν βόμβα πάνω μας ήταν που μας γάμησε, ο Κωστόπουλος είναι απλά ο αποδιοπομπαίος τράγος.

Δημοσ.

Εγώ απορώ πως κάθεται ακόμα μαζί του η Μπαλατσινου.

Την είχα για πολύ Real Housewife γκόμενα ( στυλ Ειρήνη Παπα , Τζο Τόγκου, παρτάκι τρελό )

http://www.youtube.com/watch?v=AEIARuBTMWU

Δεν νομιζω να της ελειψε τιποτα για να μην ειναι μαζι του μαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...