DrLo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Σού'χω μια ιδέα. Τσέκαρε κανα δώρο από τα Octopus. Π.χ. σε γάμο φιλικού ζευγαριού τους πήρα αυτό το ρολόι τοίχου και ξετρελάθηκαν γιατί πάει και με ό,τι χρώμα κι αν έχουν στους τοίχους: https://www.octopus.gr/el/products/details/1579/3/clocks/wall-clock-metal-fork-spoon-colored-big Σε παιδότοπο μέναν ή είχαν αχρωματοψία και οι δύο ?
sarpan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστω ολους.Τελικα θα παρω μια κρεπιερα αφου τους ρωτησα και την ηθελαν.Ελπιζω να την χρησιμοποιησουν κιολας 1
dimpa16 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου στις εποχές που ζούμε θα σου πω το ίδιο με το άλλο παλικάρι. Μετρητό! 80 ευρω σε ένα ωραίο φακελάκι ή και χωρις φακελάκι, κατευθείαν στο γαμπρό και τέλος... Απο κει και πέρα? Υπάρχουν αρκετά έξυπνα δωράκια που μπορεις να κάνεις σε ένα ζευγάρι και θα τα ευχαριστηθούν. Μπορει να σου φαίνονται πολυ τυπικά το να πάρεις ένα πολυμιξερ (κοστος γύρω στα 40 ευρω), μία γάστρα σε σχήμα κολοκύθα (κόστος 50 ευρω), έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (κόστος 80 ευρω), έναν βραστήρα, μια καφετιέρα κτλ κτλ, αλλά να είσαι σίγουρος πως όλα τα παραπάνω είναι must σε ένα σπίτι. Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χρήσιμα μου φάνηκαν τα παραπάνω στο δικό μου γάμο. Σκέψου μόνο πως δεν είχα βραστήρα μέχρι πριν μια εβδομάδα γιατί σκεφτόμουν να δώσω το 20αρικο για να πάρω μια τέτοια "πολυτέλεια" αφού έχω το γκαζάκι. Οταν ήρθε ένας φίλος σπίτι και μου έφερε έναν των 20 ευρω με τη φάτσα του τύπου "σορρυ ρε μάγκα αλλά ειμαι άνεργος και δε με έπαιρνε για κάτι καλύτερο" κάναμε με τη γυναίκα μου σα μικρά παιδιά. Εξαλλοι πανυγιρισμοί και τέτοια. Δε ξέρω τι οικονομική επιφάνεια έχει το ζευγάρι που παντρέυεται αν όμως ειναι όπως μεγάλο ποσοστό, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα ακόμα και το μιξεράκι για τον φραπέ με τη μπαταρία. Ξέχνα τις τυπικούρες. Ζούμε σε άλλες εποχές πλέον που όλα ειναι ανεκτίμητα. Ειδικά αν έρχονται με μεγάλο χαμογελο. Υ.Γ- Απέφυγε μονο να πάρεις πράγματα για "ομορφια". Διακοσμητικά κεράκια, δισκους, χαζομαρίτσες τέτοιου ειδους. Είναι ΑΧΡΗΣΤΑ. Ο κόσμος έχει ανάγκη από κάτι χρησιμο πλέον, κάτι που το χρησιμοποιεί καθημερινά στο νοικοκυριό του ή στη ψυχαγωγια του. Ελπίζω να σε καλύπτω +1000 Πω πω τι μου θυμισες φιλε...τα ιδια και γω με βραστηρα...χαχαχαχα Εκτος του βραστηρα,μας ειχε φερει καποιος καλεσμενος,ενα σετακι πορτατιφ για τα κομοδινα της κρεβατοκαμαρας (πολυ μικρης αξιας,αλλα,χαριτωμενα).Σε πληροφορω,οτι ακομα πανω στα κομοδινα ειναι (11 χρονακια παντρεμενος)... Δεν εχει σημασια το ποσό,αλλά η χρησημοτητα.
christiana78 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 και προσοχή στις λίστες γαμου , γίνονται τεραστιες κλεψιές απο τα καταστήματα , πας εσύ κι αγοραζεις κάτι με 100 ευρώ και το αντικαθιστούν με παρομοιο αλλα πολυ μικρότερης αξίας, με την λογική οτι δεν θα πας εσύ να πεις -ξερεις αυτό που σου πήρα έκανε τόσα.
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Σε παιδότοπο μέναν ή είχαν αχρωματοψία και οι δύο ? Χμμμ άκυρα και τα 2 που λες Από πότε τα άτομα που αγαπούν τα χρώματα και θέλουν κάτι χαρούμενο για την κουζίνα τους μπαίνουν σε μια απ'αυτές τις 2 κατηγορίες;! I lol'd :P
Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 δες τι γουστα εχουνε. πχ αν ειναι σινεφιλ μπορεις να τους παρεις ενα media player
melody Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μια ιδεά για δώρα θα σας δώσει και το site που έφτιαξα για μια φίλη μου στην Άρτα... http://www.iliaxtida-creations.gr Έχει 1000+ καλούδια και ΟΛΑ χειροποίητα.
geowizard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ωραιο δωρο ειναι και σετ σεντονια/μαξιλαροθηκες κτλ διοτι θα τα χρειαστουν σιγουρα.
ΕΛΛΗ22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ: -ΚΑΛΛΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ -ΔΥΟ ΚΡΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ -ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ -ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ -ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΧ:ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ) -ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΜΑΖΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ -ΔΥΟ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ -ΕΝΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ,Η ΚΑΔΟ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ -ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ -ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ -ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ -ΜΑΘΗΜΑΤΑ Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ -ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ -ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΧ , ΒΕΡΥΚΟΚΙΑ -ΕΑΝ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΠΙΓΚ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ -ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ,ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ,ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ Κ.Α
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 2 κράνη για μηχανάκι. Από τσίγκο? Μάλλον ότι περίσσεψε από το ποδήλατο. Τεσπα, καλό το necro. Μπορεί και να βοηθήσει κανέναν.
kuzko21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ: -ΚΑΛΛΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ -ΔΥΟ ΚΡΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ -ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ -ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ -ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΧ:ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ) -ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΜΑΖΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ -ΔΥΟ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ -ΕΝΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ,Η ΚΑΔΟ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ -ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ -ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ -ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ -ΜΑΘΗΜΑΤΑ Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ -ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ -ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΧ , ΒΕΡΥΚΟΚΙΑ -ΕΑΝ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΠΙΓΚ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ -ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ,ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ,ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ φαντασου τι μαλακιες σου φεραν στο γαμο σου.... 2
Pintsie Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει και η λύση να πάρεις μία δωροκάρτα για ένα κατάστημα με ηλεκτρικά/είδη σπιτιού και να τους τη δώσεις! Βάζεις εσύ όσα λεφτά θες μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα