Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια φορά έβλεπα παπα , και εκτός απο τον παπατζή , ήτανε 2-3 ακόμη που κάνανε ότι παίζανε.

Είναι τα γνωστά τσιράκια , που παίζουνε για να προσελκήσουνε κόσμο.

Σε παροτρύνουνε , εδώ είναι , βάλε , τι το κοιτάς , βάλε ένα 50άρικο.

Εκείνη την μέρα , πάω για πλάκα να βγάλω ένα 50άρικο , και το τσιράκι μου το πήρε απο τα χέρια , στην κυριολεξία , και το στοιχημάτισε εκει που με έπρηζε να το βάλω , και καλά για το καλό μου.

Μέχρι να συνηδητοποιήσω τί είχε γίνει , ο παπατζής είχε γίνει καπνός ! Εγώ μετά κυνήγησα το τσιράκι , γιατί φέυγουνε απο διαφορετικές κατευθύνσεις , και τον βουτηξα . Του είπα ότι θα καλέσω αστυνομία αν δεν μου επιστρέψει το 50άρικο.

Μετά απο άπειρες δικαιολογίες , και αφού έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία , με σταμάτησε , και αφου μου είπε " Δεν με έχουνε προσβάλλει ποτέ έτσι , ρώτα για τον (το ονομά του) σε όλη την Αθήνα να σου πουνε ποιος είμαι" , του λεω καλα , αστα αυτά , σίγουρα έχεις απο παλιά τράβαλα με την αστυνομία , οπότε δώσε μου το 50άρικο.

Μου το πέταξε στα μούτρα , και καλά τον πρόσβαλα " Παρτα ρε κερατά , γιατί εγώ είμαι άντρας , δεν είμαι πουστάκι σαν και σενα να παίρνω αστυνομίες" ............

Και στο τέλος πήρα το 50άρικο και έφυγα. Το αστείο της υπόθεσης , είναι ότι πριν απο μένα , είχανε παίξει 2 18χρονα , και με το που είδανε το σκηνικό που έκανα του ζητήσανε και αυτοί τα λεφτά τους.

Για να μην τα πολυλογώ , αφού δεν τους τα έδινε , τον τουλουμιάσανε στο ξύλο , έφαγε πολύ κλωτσιά και μπουνιά.

http://youtu.be/osUB98h5oLU?t=42m42s

• Like 6
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρόνια ζει κόσμος και κοσμάκης από τον "παπά" και τα συναφή, πάντα εκμεταλλευόμενοι την σιγουριά των "έξυπνων" που νομίζουν ότι αυτούς δεν μπορούν να τους ξεγελάσουν...δεν υπάρχει περίπτωση να τα βάλεις με παπατζή και να βγεις κερδισμένος, παίζουν σε άλλη κατηγορία :-)

• Like 1
Δημοσ.

Παπατζηδες στορυ θυμαμαι οταν ημουν 20 χρονων και ειχαμε κατεβει κεντρο να ψωνίσουμε ρουχα παπουτσια.

Ημουν με εναν φιλο μου και να μην τα πολυλογω εχασε 150 ευρώ.

Τον γεμισα μουντζες και τσαντιστηκε μαζι μου και εφυγε...!

Εγω πηγα εκανα τα ψωνια μου κανονικά.

Δεν αντεχω δράματα, επαιξες ενω σου πα οχι και εχασες....

Λουσου τα.

Και εσύ χάνεις 450 ευρώ στο στοίχημα ξέρω γω :P

Δημοσ.

στο στοίχημα έχεις πιθανότητες να τα πολλαπλασιάσεις, στον παπά είναι σα να πετάς στη θάλασσα! :P

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δεί γενικά στο κέντρο λίγες φορές κάτι άτομα που μαζεύονται και σουλoυπώνονται γύρω από κάτι σαν να παίζουν τάβλι, αλλά δεν μπορώ να δώ τι κάνουν. Τώρα όποιος ρίχνει χρήματα σε αυτούς νομίζοντας οτι θα κερδίσει μάλλον είναι άξιος της μοίρας του. Καλύτερα να χαλάσει τα λεφτά του σε κανένα μπ@ουρδελο ή να τα πετάξει σε κανέναν ζητιάνο στον δρόμο. Μπορεί και ο ζητιάνος να ανήκει σε κύκλωμα και τα λεφτά να πάνε στα λαμόγια, τουλάχιστον όμως υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να πάνε και για καλό σκοπό, στους παπατζήδες θα πάνε στα λαμόγια όμως.

Δημοσ.

Γιατι 50 και 150 ευρω? Με 5-10 ευρω δεν γινεται παιχνιδι;

Για να μην νιωθουμε και τυψεις μετα..

σιγα μην σε αφησει ο παπατζης να παιξεις και με κερματα .... :)

Πας με 5-10ευρω σε καζινο ? :)

• Like 1
Δημοσ.

Mε 2,10 €

στο στοίχημα έχεις πιθανότητες να τα πολλαπλασιάσεις, στον παπά είναι σα να πετάς στη θάλασσα! :P

Ακριβώς!

Δημοσ.

Mε 2,10 €

omg αυτό εννούσες τότε?

trololol sorry έτσι όπως το είχες γράψει νόμιζα ότι τα έχασες από την τσέπη σου xD

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη μιλαμε για ενα παιχνιδι που ειναι εξαρχης στημενο και ο τυπος που το εχει ειναι επισης εξαρχης απατεωνας και λαμογιο.

Ακομα και σε περιπτωσης νικης δηλαδη, πχ να ξεχασει να κρυψει τον παπα στην τσεπη του, μπορει απλα να φυγει τρεχοντας και να βαλει τους αλλους να διημιουργησουν φασαρια για αντιπερισπασμο.

α ναι, κανε του μηνυση αμα σε κλεψει ;)

ΔΕΝ μπορεις να κερδισεις εναν κλεφτη, επειδη ο κλεφτης ΔΕΝ ειναι διατεθιμενος να σε πληρωσει με τιποτα!

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εγω παντως παιδια ειχα την υποψια οτι με ενα κουμπι απο μικρο-τηλεκοντρολ που θα εχει καποιος απο τους 2-3

τσιλιαδορους ενα φυλλο που ειναι ο παπας το κανει ασπρο. Δηλαδη οτι ειναι ειδικη η τραπουλα και ετσι και δεν

εχει τοση σημασια πως τα ριχνει για να κανει εφε ο παπατζης. Αλλωστε απο οσο θυμαμαι δεν σου ανοιγει ταυτοχρονα

τα φυλλα τα υπολοιπα, δε στα ανοιγει καθολου οποτε δεν ξερεις τι παιχτηκε. Αλλα ακομα και να τα ανοιξει το κανει αργα ωστε ο τσιλιαδορος με το κουμπι να κανει παπα το αλλο φυλλο! Μπορει να λεω και μαλακιες δεν χερω για αυτο ανοιξα

το thread μηπως μαθω πραγματικα αν παιζουν με 100% ασφαλεια-κλεψια η απλα στηριζονται σε ενα απλο τρικ με 2 φυλλα πανω και κατω.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βρει ο παίκτης το σωστό φύλλο. Ο παπατζής γνωρίζει πάντα το σωστό και ότι και να διαλέξει ο ποντάρων θα το γυρίσει με τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν θα εμφανιστεί η φιγούρα. Ο ποντάρων δεν θα κερδίσει ΠΟΤΕ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας γράψει στο GOOGLE "three monte card trick" και θα βρει αρκετά "εκπαιδευτικά βιντεάκια"

• Like 1
Δημοσ.

ενδιαφερον

κοιταξα στο υοθτθβε γι κανα βιντεο πως να κλεψεις στον παπα

αλλα ειχε μονο για ποκερ

Δημοσ.

Πάντως διαβάζοντας με μεγάλο ενδιαφέρον το συγκεκριμένο, ξεθαμμένο, θρεντ συνειδητοποίησα από που βγήκε ο όρος παπατζής και παπάτζα. Δεν είχα καθίσει τόσα χρόνια να κάνω το συνειρμό. 

Ευχαριστώ. 

• Like 3
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/4/2016 στις 7:36 ΜΜ, Captn είπε

ενδιαφερον

κοιταξα στο υοθτθβε γι κανα βιντεο πως να κλεψεις στον παπα

αλλα ειχε μονο για ποκερ

Πάρε ένα κόλπο που μπορεί να γίνει αφότου το θύμα έχει διαλέξει χαρτί, ώστε ο παπατζής να μη χάνει ποτέ

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...