olympiakosgate7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σας παιδιά. Όλοι έχετε δεί διάφορες χορογραφίες με χαρτάκια που κάνουν οι οπαδοί στην κερκίδα (coreo). H απορία μου είναι η εξής: Ποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή χρησιμοποιούν έτσι ώστε να το φτιάξουν πρώτα εκεί και μετα να το πάνε στο γήπεδο και να βάλουν τα χαρτάκια στην σωστή σειρά ??? Σίγουρα δεν πάνε ξέμπαρκοι με 1000 κόκκινα χαρτάκια και αλλα 500 μαύρα και να ταλαιπωρούνται μέχρι να τα βάλουν στην σωστή σειρά. Έχει κανείς κάποια ιδεά ή ξέρει κάποιος πως γίνεται ???
PCharon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Χα, το είδα χτες, μαμάτο είχατε. Φίλε μου δεν είναι κάτι δύσκολο. Δε νομίζω να απαιτείται κάποιο πρόγραμμα, πάντως ένας πολύ εύκολος τρόπος να το προσεγγίσεις είναι να κάνεις αλλαγή μεγέθους σε μια εικόνα τέτοια ώστε να αντιστοιχεί ένα πίξελ ανά κάθισμα. Χοντρικά, αν δηλαδή έχεις σε ένα κομμάτι κερκίδας πχ 100 σειρές καθισμάτων κάθετα και πλάτος 200 καθίσματα (λίγο πολλά έβαλα, χα), τότε αν το κάνεις resize 200X100 pixels ουσιαστικά ξέρεις τί χρώμα να δώσεις στο κάθε κάθισμα. Δε χρειάζεται πρόγραμμα, ακόμα και σε ένα χαρτί με τον χάρτη των καθισμάτων αν ζωγραφίσει ένας γραφίστας το logo αμέσως βγαίνει σε ποιό κάθισμα θα πάει ποιό χαρτάκι. (Κάτι μου λέει πως κάπως έτσι γίνεται... )
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τι κορέο και ορέο. Βουβουζέλες ρε και τα μυαλά στα κάγκελα.
apd453 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παλιό αλλά καλό. http://www.youtube.com/watch?v=7Jgkm2pdWgY
PCharon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παίζει σοβαρά όσοι φίλαθλοι πήγαν να μη ξέρουν με τί σκορ έληξε εκείνος ο αγώνας.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Στην Ελλάδα έγινε αυτό σίγουρα!
Adon1s Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ε , πριν ΚΑΝ πατήσω το πλέη , ήμουν σίγουρος οτι πρόκειται για κινεζοιάπωνες εδιτ: σορρυ , Κορεάτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα