athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ενταξει οχι και τοσο. Ακομα και στα λουλουδια εχουν πεσει οι τιμες...
FilipposMD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καρφώνεσαι. Κι εσύ: πληρώσω τη ΔΕΗ. Το καταλάβαμε, έχεις μεγάλο χαράτσι για την ακίνητη περιουσία σου!
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Κι εσύ: Το καταλάβαμε, έχεις μεγάλο χαράτσι για την ακίνητη περιουσία σου! Εντάξει, θα σε πάω στα μπουζούκια να πχιουμε και να ξεχαστούμε. Ελπίζω να 'χεις ένα 400αρι πρόχειρο, θα ανοίξουμε και σαμπάνια ε.
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 πληρώσω τη ΔΕΗ. Μεγάλα δημοτικά τέλη ή μεγάλη κατανάλωση επειδή το πετρέλαιο είναι στα ύψη;
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει, θα σε πάω στα μπουζούκια να πχιουμε και να ξεχαστούμε. Ελπίζω να 'χεις ένα 400αρι πρόχειρο, θα ανοίξουμε και σαμπάνια ε. με 400αρι θα χετε τελειωσει απο τις 2-3 ε. Μετα τι θα κανετε? θα πλεξετε??
RottenLungs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ένα απο τα καλα της κρίσης είναι οτι μπορεί να κλείσουν τα μπουζούκια. Τώρα κάνουμε μία κουβέντα ενώ είμαιστε εντελώς διαφορετικά άτομα (ηλικίες, οικονομική κατάσταση, επαγγελματική, κτλ) και είναι λογικό να μην μπορούμε να βρούμε ένα σημείο τομής. Εμένα αυτό που με ξένισε είναι η απόλυτη άποψη οτι το έξω δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα. Εγω πχ. μία στις τόσες πηγαίνω σε μία τρύπα στο κέντρο (3-4 τραπεζάκια) που παίζει μόνο τζάζ (ΠΑΡΑ πολυ καλές επιλογές), έχει πανέμορφο χώρο (χαλαρώνεις), η ιδιοκτήτρια είναι η ίδια μέσα και είναι ευγενέστατη και πολυ καλες τιμές. Πηγαίνω εκέι μου φτιάχνει και ελληνικό σε μπρίκι (εκεί ας πούμε δεν θα μπορούσες να πάς να χαλαρώσεις για μία ωρίτσα μετά την δουλειά;;;; ) . Ε βρές το αυτό μέσα στο σπίτι σου. Στο James & Joe νέα κηφισιά έχετε πάει, υπέροχος χώρος, ωραία μουσική, γαμάτος καταστηματάρχης και πολλές μπύρες (μου πέφτει πολυ μακριά αλλα όποτε πηγαίνω προς τα εκεί το ευχαριστιέμαι). Και μπορώ να φέρω και άλλα πολλά παραδείγματα απο μαγαζιά που απολαμβάνω να πάω. Υπάρχουν για όλα τα γούστα και υπάρχουν και φθηνά ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΑΜΠ. Εγω έχω να πάω σε κλάμπ απο την 3η Λυκείου (και τότε πήγαινα για γκομενάκια καθαρά - έπιανε) Σταματήστε με αυτήν την καραμέλα. Μήπως απλά δεν έχετε όρεξη και παρέα για να ψάξετε μέρη;;;;
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Mεγαλε αμα κλεισουν τα μπουζουκια εμεις τι θα κανουμε? Προσεχετε λιγο τι λετε, επειδη εσενα δε σου αρεσουν δε σημαινει οτι δε γουσταρουμε ολοι.
RottenLungs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ε τουλάχιστον να κλείσουν τα μπουζούκια που έχουν κάτι πουτ@νες χωρίς φωνή στυλ Τζούλια. Βέβαια τώρα που το σκξέφτομαι, ποιο πιθανόν είναι να κλείσουν τα μαγαζιά που πηγαίνω ργώ παρα τα μπουζούκια.
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μα μεταξυ μας , αν υπαρχουν ζωα που ακουμπαν λεφτα σαυτα τα μαγαζια που λες γιατι να κλεισουν? Ο αλλος μπορει να γουσταρει ενα κοτοπουλο με βυζια και μικροφωνο να τραγουδαει.
panos2171 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι να κλεισουν?? Σε ενοχλουν?? Ειναι κοντα στο σπιτι σου και εχεις ηχορυπανση η απλα επειδη δε σου αρεσουν?? Γιατι και μενα δε μ αρεσουν τα ''κουλτουριαρικα'' μαγαζακια, αυτα που παιζουν τζαζ οπως ανεφερες και αυτα με ζωντανη εντεχνη μουσικη αλλα δεν ειπα ποτε να κλεισουν, δε με χαλαει καθολου να υπαρχουν απλως δεν πηγαινω.
RottenLungs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ανέφερα εγω κανα "κουλτουριάρικο" μαγαζί και δεν το αντιλήφθηκα;;; Δύο απόλυτα φυσιολογικά μαγαζάκια ανέφερα. Άμα εσένα δεν σε ενοχλούν τότε οκ, να μην κλείσει αυτό που πηγαίνεις. Ρε παιδιά δεν ανέφερα ΚΑΠΟΙΟ μαγαζί που δεν μου αρέσει. Άπειρα δεν μου αρέσουν και δεν θέλω να κλέισουν. Αλλα αυτά είναι μαφία, υποκουλτούρα και κλέφτες (Είναι σαν να μου λές Να μην θέλω να πετάξουν την Πάνια απο την TV).... Δεν μπορώ να είμαι τόσο Large τύπος και να μην θέλω πραγματικά να κλείσουν.
christiana78 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 τα παλια τα χρόνια που λέτε παιδάκια έβγαινα κάθε βδομάδα έξω , ναι ...και μάλιστα έβγαινα και Παρασκευη και Σάββατο..... και μάλιστα έπινα και τα κέρατά μου.... και μπορεί να έτρωγα κι όλας.....αν δεν το είχα ζήσει δεν θα το πίστευα οτι κάποτε τα λεφτά μου είχαν τόση αξία... πάω να βάλω τα κλάματα τώρα...
yannis22 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Με ένα πεντοχίλιαρο τότε έκανες φοβερή έξοδο. Για κάτι αντίστοιχο τώρα ούτε τα πενήντα ευρώ δε φτάνουν.
Ntinaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Mεγαλε αμα κλεισουν τα μπουζουκια εμεις τι θα κανουμε? Προσεχετε λιγο τι λετε, επειδη εσενα δε σου αρεσουν δε σημαινει οτι δε γουσταρουμε ολοι. σιγα ρε,λες και σου πανε οτι θα σου κλεισουνε την αποχετευση στο σπιτι.
ex3Lmei Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τα μπουζουκια ηταν πολύ "τσιμπημένα" από θέμα τιμής. Σου παίρναν τα λεφτα χοντρα για να διασκεδασεις βλέποντας κυρίως (ή αν προλαβεις να χορέψεις αφού θα εχει γεμίσει πριν πας τη πίστα). Τα μπουζουκια εχουν χαλασει χρόόόνια τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα