evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ώπα ένσταση. Ξαναλέω, έχω δει κοπέλες να κατεβάζουν whiskey σα νερό και να στέκονται μια χαρά. Μιλάμε για 40% αλκοόλ. Εδώ κάθε Σάββατο είναι απίθανο να μην βρεις νεαρές ανάσκελα στα πεζοδρόμια αλα Μάλια ή χουλιγκάνους ξεβράκωτους από τις 12. Επουδενί δεν έχουν κατεβάσει όλοι αυτοί 3 λίτρα μπύρας εκτός αν πίνουν μόνο την ώρα που πάω για κατούρημα. Προσωπική άποψη ότι όντως και δεν ξέρουν να χειριστούν το αλκοόλ αλλά και δεν έχουν συνηθίσει. Σε μια φοιτητική βραδιά με 3 λίτρα ρακή κόντεψα να ξεπαστρέψω το μισο union XD μα εχουν ξεκινησει να πινουν πριν βγουνε για μην χαλασουν πολλα λεφτα εκει που θα πανε και να ειναι ηδη με λιγο κεφαλακι.
Praetorianos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 μα εχουν ξεκινησει να πινουν πριν βγουνε για μην χαλασουν πολλα λεφτα εκει που θα πανε και να ειναι ηδη με λιγο κεφαλακι. Pre-drink gathering κτλ, ναι τα έμαθα κι αυτά. Έξυπνο, γλιτώνεις αρκετά λεφτά έτσι. Anyway, καθένας με τις απόψεις του.
ex3Lmei Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Επουδενί δεν έχουν κατεβάσει όλοι αυτοί 3 λίτρα μπύρας εκτός αν πίνουν μόνο την ώρα που πάω για κατούρημα. Χαχα...Μαν εμενα ο φιλος μου μου ειπε οτι ΟΛΟΙ τους κυριως στη σχολη μεθανε. Εδω σε καμια σχολη ολοι τους μεθανε γιατι δε πινουν ολοι μας Μαλιστα ειχε δει και Γερμανους στο τμημα του και καθε φορα που ηθελε να μιλησει για το μαθημα του λεγανε "Define" συνεχεια και τα πηρε στο κρανιο! Τελοσπαντων,ξεφυγαμε απο το θέμα !
athlios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα ας πουμε ειμαι εξω. Sent from my iPhone using Insomnia 1
traganeus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ βγαίνω κάθε μέρα για καφέ (ίσως και μερικές φορές 2 την ίδια μέρα) και για ποτό σίγουρα 3 φορές την βδομάδα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δύομισι-τρία € για μια Χαίνεκεν κάθε δεύτερη μέρα δεν είναι πολλά πιστεύω. Αυτό κάνω εγώ.
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά εμένα γνωστός μου χωρίς ΜΙΑ καταφέρνει και βγαίνει κάθε μέρα έξω και περνάει και καλά. ΖΓια όλα υπάρχει λύση. Δηλαδή παλιότερα σε δικτακτορίες, σε πολυ χειρότερες οικονομίες απο ότι σήμερα πως μπορούσανε και διασκεδάζανε. Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα πολλά λεφτά για να βγείς έξω και να διασκεδάσης. Εμένα με έχει φάει το μέσα τους τελευταίους 2,5 - 3 μήνες λόγω εντατικού διαβάσματος και πάω να τρελαθώ. Εδω ξαναξεκίνησα πάλι να μιλάω σε insomnia ου παλια δεν είχα χρόνο να μπαίνω επειδή δεν ήμουν σπίτι.
gokuthelegend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα τσιγάρα και ο καπνός. Για αυτόν τον λόγο χειμώνα που δεν μπορούμε να καθήσουμε έξω δεν πάω καθόλου σε καφετέριες. Πέρα από τα γνωστά περί υγείας αν μυρίζεις τον καπνό, μετά μυριζουν και τα ρούχα σου. Εγώ προσωπικά φέτος τον χειμώνα μέχρι τώρα μόνο μια φορά βγήκα σε καφετέρια και πήγα σε κάποια που ξέρω ότι δεν μαζεύεται πολύς κόσμος και δεν έχει πολύ κάπνα. Τώρα το καλοκαίρι μπορεί να πάω αρκετές φορές, ΟΧΙ κάθε μέρα αλλά μπορεί να πάω 1-2 φορές την εβδομάδα, καμιά φορά μπορεί περισσότερες καμιά φορά λιγότερες. Και επειδής είμαι και άνεργος προσπαθώ με μέτρο.
Adon1s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή βαριέμαι να διαβάσω ολες τις σελίδες , οταν λέμε "βγαίνω έξω" εννοείται και ο καφές ή μόνο η βραδινή ?
koslibpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Ολα εννοουνται. Αποστολή από Galaxy Nexus με Insomnia App v2.0
Adon1s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ωραία Α) Για καφέ σπάνια θα πάω μετα το μάθημα στην Σχολή επι καθημερινής βάσεως , σε καφετέρια διότι το έχουν παραγαμήσει με τις τιμές τους στα μαγαζιά που υποτίθεται είναι φοιτητικά μιας και το 98% της πελατείας είναι φοιτητές (2 ευρω για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ wtf ), γιαυτό αρκούμαι απλά στον espresso απο το todaylicious . Σε μαγαζί για κα΄φε άντε 2 φορές να πάω/εβδομάδα Β) Για βράδυ σιχαίνομαι μέχρι αηδίας μαγαζιά τύπου mast , coral , club τύπου Vogue , W , κλπ κλπ , καί λόγο άποψης αλλα και οτι ΔΕΝ το θεωρώ διασκέδαση το να παω σε ενα μέρος με άλλα 1000 άτομα , να μη μπορώ να περπατήσω , να αναπνεύσω , να μιλήσω , και να βρωμάω τσιγαρίλα . +τα 20 Ευρώ για ποτά μπόμπες και νερωμένα . Να πάνε οι καργιολίτσες και τα ξέκωλα μπας δουν χαΐρι Αρκούμαι κάθε Σάββατο να συχνάζω σε μαγαζιά για ρακόμελα και κρασιά , άντε σε συνοικιακά μπαρ όπου ξέρω και το μαγαζί και τον κόσμο εκεί και το τί πίνω . Και περνάω καλα , και ας με θεωρούν ξενέρωτο . Τον εκφυλισμό της ζωής και της διασκέδασης δεν τον δέχομαι
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή βαριέμαι να διαβάσω ολες τις σελίδες , οταν λέμε "βγαίνω έξω" εννοείται και ο καφές ή μόνο η βραδινή ? κοιτα εγω ας πουμε δεν καταλαβαινω πως λενε καποιοι βγηκαμε εξω ενω πηγανε για φαι...
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εσείς που λετε οτι δεν βγαίνεται καθόλου έξω τι κάνετε όλη μέρα μέσα στο σπίτι; Ταινίες, παιχνίδια, insomnia και βιβλία. Άμα κάνετε ΜΟΝΟ αυτά απο τώρα, όταν θα είστα 50 τι θα κάνετε; Εγω πραγματικά δεν μπορώ να μην βλέπω άλλο κόσμο, θέλω ακόμα και το λεωφορείο να πάρω, να δώ το ένα το μωράκι ή ακόμα και τον πακιστανό ρε φίλε, να περπατήσω στο κέντρο. Εγω κατεβαίνω Σύνταγμα και πάω με την κοπέλα ή τον κολλητό με τα πόδια Γκάζι και μετά απο 3-4-5 ώρες με τα πόδια εξάρχεια ή το ανάποδο. Και εμένα μ'αρέσει το σπίτι αλλα το σπιτι μου το απολαβμάνω ακριβώς γιατι δεν είμαι κλεισμένος σε αυτό. Αλλιώς δεν είναι ευχαρίστηση, φυλακή πολυταλείας είναι, που ψυχολογικά εξαναγκάζεσαι να μην μπορείς να βγείς έξω. Υ.Γ. Όπως και να το κάνουμε μέσα απο το σπίτι δεν μπορείς να ζήσεις. Να αποκτήσεις εμπειρίες, να κοινωνικοποιηθείς, να πλακωθείς κτλ. Το μόνο που μπορείς να ζήσεις είναι φανταστικές ζωές απο ταινίες, παιχνίδια στο PC, βιβλία κτλ.Εγω χαίερομαι που σαν παιδί είχα πολλές εμπειρίες σε αλάνες, καφρίλες κτλ. Στο δημοτικό βράδυ γύρναγα πίσω. Ενω τώρα όλα τα μαλακισμένα είναι με ένα PS3, PC, X-BOX και PSP αγκαλιά...
gokuthelegend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Εσείς που λετε οτι δεν βγαίνεται καθόλου έξω τι κάνετε όλη μέρα μέσα στο σπίτι; Ταινίες, παιχνίδια, insomnia και βιβλία. Άμα κάνετε ΜΟΝΟ αυτά απο τώρα, όταν θα είστα 50 τι θα κάνετε; Εγω πραγματικά δεν μπορώ να μην βλέπω άλλο κόσμο, θέλω ακόμα και το λεωφορείο να πάρω, να δώ το ένα το μωράκι ή ακόμα και τον πακιστανό ρε φίλε, να περπατήσω στο κέντρο. Εγω κατεβαίνω Σύνταγμα και πάω με την κοπέλα ή τον κολλητό με τα πόδια Γκάζι και μετά απο 3-4-5 ώρες με τα πόδια εξάρχεια ή το ανάποδο. Και εμένα μ'αρέσει το σπίτι αλλα το σπιτι μου το απολαβμάνω ακριβώς γιατι δεν είμαι κλεισμένος σε αυτό. Αλλιώς δεν είναι ευχαρίστηση, φυλακή πολυταλείας είναι, που ψυχολογικά εξαναγκάζεσαι να μην μπορείς να βγείς έξω. Υ.Γ. Όπως και να το κάνουμε μέσα απο το σπίτι δεν μπορείς να ζήσεις. Να αποκτήσεις εμπειρίες, να κοινωνικοποιηθείς, να πλακωθείς κτλ. Το μόνο που μπορείς να ζήσεις είναι φανταστικές ζωές απο ταινίες, παιχνίδια στο PC, βιβλία κτλ.Εγω χαίερομαι που σαν παιδί είχα πολλές εμπειρίες σε αλάνες, καφρίλες κτλ. Στο δημοτικό βράδυ γύρναγα πίσω. Ενω τώρα όλα τα μαλακισμένα είναι με ένα PS3, PC, X-BOX και PSP αγκαλιά... οι περισσότεροι όταν λένε "θα βγω έξω" συνήθως εννοούν ότι θα πάνε σε καφετέρια, κλαμπ κλπ, το οποίο έχει γίνει σπαστικά αυτονόητο. Δηλαδή λέω στον άλλο ότι θα βγω έξω (έτσι γενικά δηλαδή) και ο άλλος μου λέει "σε ποιά καφετέρια". Κάτσε ρε φίλε; ποιός είπε ότι θα πάω σε καφετέρια, για μπάσκετ/ποδήλατο/τρέξιμο/περπάτημα θα πάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα