Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
κτηνιατρικη :) κοιτα' date='που και που πετυχαινεις μαργαριταρια εδω μεσα[/quote']

Ρε άθλιε βγάλε το σκούφο' date=' περάσαν οι γιορτές :P[/quote']

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[OFFTOPIC] Ναυπηγός ΕΜΠ και η εξεταστική τελειώνει 9 Μαρτίου. Ε απο πέρσι σοβαρεύτηκα και διαβάζω 1,5 - 2 μήνα πρίν την εξεταστική καλά και ένα μήνα εξεταστική πάλι πολυ διάβασμα, δηλαδή σύνολο 2,5 - 3 μήνες εντατικό διάβασμα (γιατι δίνω 7-10 μάθηματα την εξεταστική). Ε και τις υπόλοιπες βδομάδες εργασίες και ότι αξίζει για παρακολούθηση. Η σχολή μου έχει τους πιο αυστηρούς καθηγητές στο ΕΜΠ και μπορείς να το ελέγξεις απλα κοιτώντα τα στατιστικά στοιχεία της τελευταίας 15ετίας που έχει βγάλει η πρυτανεία. Είναι ορισμένα μαθήματα που σε αφήνω να τα διαβάσεις ένα 12μηνο και σου βάζω χρηματικό στοίχημα οτι δεν θα πάρεις πάνω απο 8. Μέχρι και 500€ στοίχημα σου βάζω. Για το μάθημα της μελέτης σου βάζω και 2000€ στοίχημα (πέρσι απο του 150 φοιτητές το πέρασαν 5, ο ένας με 6 και οι άλλοι με 5). Οπότε σκέψου πόσο πούτσα είναι. Ευτυχώς είμαι 5ο έτος και ψιλοτελειώνω με τα μαθήματα. Μετά μελέτη πλοίου που θέλει ένα 12μηνο και παράλληλα διπλωματική. [/OFFTOPIC]

υ.γ. Επειδή παρεξηγήθηκε ο topic starter τo τροποποίησα το μήνυμα μου

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ.

πφφφφ.. καλά ρε.

πάντως έχω καιρό να πάω Cinema, είναι καλή φάση για έξοδο :-D

* που είναι εκείνο το μαγικό thread που έλεγε τι σας την σπάει στο σινεμά ;

Δημοσ.

οι τύποι με τις μπλε στολές δεν με αφήνουν να βγαίνω, έχει και κάγκελα στο προαύλιο , οπότε και να ήθελα δεν μπορώ. Αν μπορούσα θα έβγαινα κάθε 23ης του μηνός. :mellow:

Δημοσ.

Ώπα ένσταση. Ξαναλέω, έχω δει κοπέλες να κατεβάζουν whiskey σα νερό και να στέκονται μια χαρά. Μιλάμε για 40% αλκοόλ.

Εδώ κάθε Σάββατο είναι απίθανο να μην βρεις νεαρές ανάσκελα στα πεζοδρόμια αλα Μάλια ή χουλιγκάνους ξεβράκωτους από τις 12. Επουδενί δεν έχουν κατεβάσει όλοι αυτοί 3 λίτρα μπύρας εκτός αν πίνουν μόνο την ώρα που πάω για κατούρημα.

Προσωπική άποψη ότι όντως και δεν ξέρουν να χειριστούν το αλκοόλ αλλά και δεν έχουν συνηθίσει. Σε μια φοιτητική βραδιά με 3 λίτρα ρακή κόντεψα να ξεπαστρέψω το μισο union XD

Οντως δεν ξερουν να πιουν. ΠΑΝΤΟΥ βλεπεις "απαγορευεται το αλκοολ σε κατω απο 18 χρονων" και οταν βρουνε ευκαιρια να πιουν, πινουν σαν να μην υπαρχει αυριο. Ζωα σκετα.

Δημοσ.

Κάποιοι καλά τα λέτε. Μιας όμως και δεν ξέρω ηλικίες (και εννοείται πως δεν έχω όρεξη/χρόνο να δω το profile του καθενός) θέλω απλά να επισημάνω για τα παιδιά που δεν είναι αυτόνομα ακόμα οτι όταν θα έρθει η ώρα που δεν θα μένουν και θα συντηρούντε με τα λεφτά των γονιών τους και θα πρέπει να πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς κτλ κτλ ενώ θα δουλεύουν αρκετές ώρες για ψίχουλα (στην κατάσταση που έχει φτάσει η οικονομία) θα δουν οτι και οι έξοδοι θα μειωθούν και ακόμα και το τελευταίο ευρώ θα μετράνε (δυστυχώς εκεί το βλέπω να φτάνουμε).

Πέραν αυτού όσον αφορά την δική μου ιστορία, έχω να πω οτι δεν βγαίνω πολύ (σε αντίθεση με την πλειοψηφία των φοιτητών). Κάνω το μεταπτυχιακό μου αυτή την στιγμή στο εξωτερικό και επειδή και η ζωή εδώ δεν είναι και η πιο φθηνή προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερη οικονομία. Εννοείται βέβαια πως ο χρόνος είναι λιγοστός μιας και εφόσον πληρώνω τα δίδακτρα, θέλω να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση στο μεταπτυχιακό.

Όταν είμαι Ελλάδα θα βγω και σχεδόν κάθε μερά αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει έξοδα πολλά κάθε φορά γιατί πολλές φορές τυχαίνει να πηγαίνουμε με την κοπελιά σε πάρκα και κάπου να καθόμαστε στο χαλαρό ( πάλι για να κάνουμε οικονομίες αλλά και για να έχουμε και λίγο πιο ιδιοτικότητα ;) ).

[off-topic]

Να πω επιπλέον οτι στο Ελλαδιστάν δεν γουστάρω καθόλου την φάση που παίζει στις περισσότερες καφετέριες και γενικότερα κέντρα διασκεδάσεως για έναν και μοναδικό λόγο, το κάπνισμα που επιτρέπεται (ναι οκ ο νόμος το απαγορεύει αλλά μένει μόνο στο λόγο και δεν υφίσταται στην πράξη). Παράλληλα αυτός είναι και ο λόγος που χαίρομαι κάθε φορά που βγαίνω έξω εδώ μιας και εδώ ΌΝΤΩΣ απαγορεύεται το κάπνισμα.

[/off-topic]

Δημοσ.

Κάποιοι καλά τα λέτε. Μιας όμως και δεν ξέρω ηλικίες (και εννοείται πως δεν έχω όρεξη/χρόνο να δω το profile του καθενός) θέλω απλά να επισημάνω για τα παιδιά που δεν είναι αυτόνομα ακόμα οτι όταν θα έρθει η ώρα που δεν θα μένουν και θα συντηρούντε με τα λεφτά των γονιών τους και θα πρέπει να πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς κτλ κτλ ενώ θα δουλεύουν αρκετές ώρες για ψίχουλα (στην κατάσταση που έχει φτάσει η οικονομία) θα δουν οτι και οι έξοδοι θα μειωθούν και ακόμα και το τελευταίο ευρώ θα μετράνε (δυστυχώς εκεί το βλέπω να φτάνουμε).

Και όχι μόνο αυτό.

Όταν έχεις μόνο τα δικά σου λεφτά για να βγεις, ντυθείς, φας, πιεις, αγοράσεις προϊόντα τεχνολογίας, ρούχα, παπούτσια..

Πλέον κάνεις τις επιλογές σου.

Να βγω κάθε Σάββατο, να πάω για μία ακόμα φορά στα ίδια μέρη, να δω για μία ακόμα φορά τους ίδιους ανθρώπους, να πως για μία ακόμη φορά τα ίδια πράγματα, να κάνω για μία ακόμα φορά τα ίδια πράγματα, να ακούσω για μία ακόμα φορά τα ίδια τραγούδια...

Ή

Να βάλω στην άκρη τα ΧΕ*Υφορές_εξόδου για να πάρω δύο μνήμες, έναν σκληρό, ένα μπουφάν, παπούτσια που έχουν σκιστεί αυτά που φοράω, ένα βιβλίο να διαβάσω, τον καφέ μου και το κουλούρι μου ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ κτλ κτλ κτλ;

Πόσο μάλλον δε, όταν η "μία ακόμα φορά" είναι μία ακόμα στις 1000+ φορές που έχεις κάνει τα πράγματα που ανήκουν στην κατηγορία "μία ακόμα φορά" .

Δημοσ.

Να βάλω στην άκρη τα ΧΕ*Υφορές_εξόδου για να πάρω δύο μνήμες, έναν σκληρό, ένα μπουφάν, παπούτσια που έχουν σκιστεί αυτά που φοράω, ένα βιβλίο να διαβάσω, τον καφέ μου και το κουλούρι μου ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ κτλ κτλ κτλ;

πληρώσω τη ΔΕΗ.

Δημοσ.

Πάντως, ασχέτως με την κρίση, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν τους αρέσουν τα ίδια πράγματα. Καλό είναι να το θυμόμαστε.

Αν σου αρέσει να πίνεις, να χορεύεις τσιφτετέλια, να πετάς λουλούδια και να την πέφτεις σε γκομενάκια είναι δύσκολο να το κάνεις σπίτι σου. Αν σου αρέσει να βλέπεις ταινίες και να κουβεντιάζεις με φίλους σου, μπορείς να το ευχαριστηθείς και μένοντας στο σπίτι.

Δημοσ.

Αν σου αρέσει να πίνεις, να χορεύεις τσιφτετέλια, να πετάς λουλούδια και να την πέφτεις σε γκομενάκια είναι δύσκολο να το κάνεις σπίτι σου.

Καρφώνεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...