xreokopia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει τις mkv ταινιες σε avi, ή οτι αλλο format διαβαζει το WMM?
deesnider Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εννοείς το Windows Media Player; Αν έχεις εγκατεστημένο κάποιο σχετικά πλήρες codec pack, παίζει mkv το wmp. Δε χρειάζεται να κάνεις μετατροπή.
xreokopia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Οχι, εννοω τον Windows Movie Maker. Θελω να φορτωσω την ταινια σε αυτον ωστε να την μονταρω.
deesnider Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα, θεωρητικώς, όλα σχεδόν τα προγράμματα μετατροπής video από τον ένα τύπο στον άλλο (π.χ. format factory, freemake κ.τ.λ.) κάνουν τη μετατροπή που θέλεις (έχουν την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις τους). Λέω "θεωρητικώς", διότι όποτε δοκίμασα να μετατρέψω mkv ταινία σε οτιδήποτε, με κάποιο από αυτά τα "απλά" προγράμματα, φάνηκε να χρειάζεται ...10 ζωές για να τελειώσει η μετατροπή και τα παράτησα. Φαντάζομαι ότι θα γίνεται δουλειά με κάποιο ποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα, αλλά καλύτερα θα είναι να σου πει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα.
TheELF Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Λέω "θεωρητικώς", διότι όποτε δοκίμασα να μετατρέψω mkv ταινία σε οτιδήποτε, με κάποιο από αυτά τα "απλά" προγράμματα, φάνηκε να χρειάζεται ...10 ζωές για να τελειώσει η μετατροπή και τα παράτησα. Θέλει πολύ ώρα επειδή τα δεδομένα είναι πάρα πολλά,την μεγαλύτερη ταχύτητα θα την έχεις με το free make video αφού η μετατροπή γίνεται και με βοήθεια της κάρτας γραφικών,αλλά και πάλη θέλει αρκετές ώρες.
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Οχι, εννοω τον Windows Movie Maker. Θελω να φορτωσω την ταινια σε αυτον ωστε να την μονταρω. Πρέπει να έχεις υπόψιν σου του εξής. Μετατροπή από mkv σε avi: 1 ώρα και πάνω ανά ώρα βίντεο, ανάλογα με τον υπολογιστή συν την υπερβολική υποβάθμιση της εικόνας. Επεξεργασία στο wmm και εξαγωγή σε wmv: επιπλέον χρόνος για την εξαγωγή (πάλι εξαρτάτε από τον υπολογιστή) συν περαιτέρω υποβάθμιση της εικόνας. Δεν μας αρέσει το wmv; Βάλε και άλλη ώρα για μετατροπή σε avi συν επιπλέον απώλειες στην εικόνα. Δηλαδή θα φάει τρεις υποβαθμίσεις η εικόνα και αρκετές ώρες για την μετατροπή. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Το movavi εκμεταλλεύεται του codecs του συστήματος για να φορτώσει αρχεία που δεν υποστηρίζει, είναι πολύ πιο εύκολο και δυνατό από το wmm και θα γίνει μόνο μια μετατροπή από mkv σε ότι θέλεις, ακόμα και δημοσίευση στο Youtube και στο facebook. Δωρεάν δεν είναι αλλά δεν νομίζω να υπάρχει δωρεάν video editor που να φορτώνει και Mkv, μόνο τα wmm και pinnacle videospin ξέρω αλλά είναι και τα δύο παρόμοια και δεν δέχονται mkv. Έκανα μια δοκιμή και μετέτρεψα ένα mkv σε mp4και το δέχτηκε το wmm. Το έκανα με το δωρεάν avidemux2 ως εξής. -Φόρτωσα το Mkv στο demux -Επέλεξα format->MP4 -Αν πει ότι ο ηχος δεν θα είναι συμβατός, το ακυρώνω και μετατρέπω και τον ήχο σε AAC. -Στο όνομα αρχείου βάζω το όνομα που θέλω ΚΑΙ την κατάληξη .mp4 γιατί το πρόγραμμα δεν δίνει αυτόματα όνομα ούτε κατάληξη. Τώρα μου το φόρτωσε το wmm.
xreokopia Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να έχεις υπόψιν σου του εξής. Μετατροπή από mkv σε avi: 1 ώρα και πάνω ανά ώρα βίντεο, ανάλογα με τον υπολογιστή συν την υπερβολική υποβάθμιση της εικόνας. Επεξεργασία στο wmm και εξαγωγή σε wmv: επιπλέον χρόνος για την εξαγωγή (πάλι εξαρτάτε από τον υπολογιστή) συν περαιτέρω υποβάθμιση της εικόνας. Δεν μας αρέσει το wmv; Βάλε και άλλη ώρα για μετατροπή σε avi συν επιπλέον απώλειες στην εικόνα. Δηλαδή θα φάει τρεις υποβαθμίσεις η εικόνα και αρκετές ώρες για την μετατροπή. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Το αρχειο mkv που εχω υποψη μου ειναι μολις 2,5GB. Ας κανει και μια ωρα/ωρα να το μετατρεψει, εχεις καποιο τετοιο προγραμμα και απλο στη χρηση του? Το WMM το χρησιμοποιω συχνα, δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα απο υποβαθμιση εικονας. Αξιζει-δεν αξιζει το κοπο εγω θελω να μονταρω, τι να κανω...
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Γούστο σου, καπέλο σου. Παρακάτω στο μήνυμα είδες που λέω για το movavi και την μετατροπή του mkv σε mp4 για να τα δέχεται το wmm; @At0m0, το super είναι για μετατροπές αν δεν κάνω λάθος και όχι για μοντάζ. Το demux κάνει μόνο για να αφαιρέσεις σκηνές και αυτό το κάνει εντελώς βασικά και χωρίς πολύ ακρίβεια.
At0m0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 @At0m0, το super είναι για μετατροπές αν δεν κάνω λάθος και όχι για μοντάζ. Το demux κάνει μόνο για να αφαιρέσεις σκηνές και αυτό το κάνει εντελώς βασικά και χωρίς πολύ ακρίβεια. O/H OP έγραψε: "Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει τις mkv ταινιες σε avi, ή οτι αλλο format διαβαζει το WMM? " Εγώ πρότεινα με βάση αυτό που ζήτησε.
xreokopia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβως ετσι φιλε μου. Μπορεiς ομως να μου πεις σε ποιον συνδεσμο βρισκεται το download του Super?
TheELF Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ακριβως ετσι φιλε μου. Μπορεiς ομως να μου πεις σε ποιον συνδεσμο βρισκεται το download του Super? Σε βάζει να πατήσεις 2-3 φορές το download(και αλλάζει σελίδα) συνέχιζε να πατάς κάποια στιγμή θα βγει,αν και για μένα καλύτερο είναι το free make video είναι ποιο απλό και έχει πολύ καλή ποιότητα μετατροπής.
xreokopia Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Σε βάζει να πατήσεις 2-3 φορές το download(και αλλάζει σελίδα) συνέχιζε να πατάς κάποια στιγμή θα βγει,αν και για μένα καλύτερο είναι το free make video είναι ποιο απλό και έχει πολύ καλή ποιότητα μετατροπής. Τhanx! Aπλο και ευκολο. Στην αρχη το εκανα avi, εκανε κανα μισαωρο αλλα δεν το φορτωνε o WMM. Mετα το εκανα wmv(2 ωρες χρειαστηκε) και το πηρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα