thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Χαχαχαχ! Ντίκενς! Απορώ πού τα βρίσκετε αυτά τα ονόματα. Γιατί ανύπαρκτο το βιβλίο που λέω; Μια χαρά υπάρχει.
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αφτος τη ηνε τορα; Τουρκος σηγκραφεας; Γάλλος ευγενής με τουρκική καταγωγή. Κοιτα οταν λες μια ταχα φιλοσοφημενη μλκια και μετα το βαζεις στο στομα καποιου φιλοσοφου πχ υπαρχει ο κινδυνος ο αλλος να το ψαξει . Παντως ειστε μεγαλα νουμερα.. :wub:και επιμενω οτι ταιριαζετε. Μας τσάκωσες ρε γμτ.. =( Εγώ δεν είμαι τόσο μεγάλο νούμερο. Το #34 είμαι. Όβερ 9000.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Χαχαχαχ! Ντίκενς! Απορώ πού τα βρίσκετε αυτά τα ονόματα. Γιατί ανύπαρκτο το βιβλίο που λέω; Μια χαρά υπάρχει. Κατι θέλει να πει με το Ντικ-ενς παντως.. Νταξει το 1ο συνθετικό το πιασαμε αλλα το 2ο;
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Χαχαχαχ! Ντίκενς! Απορώ πού τα βρίσκετε αυτά τα ονόματα. Γιατί ανύπαρκτο το βιβλίο που λέω; Μια χαρά υπάρχει. Δεν το βρισκω.. ο ντικενς υπαρχει..
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά μιλάς ότι υπάρχει άνθρωπος που τον λένε Ντίκενς; Καλά μάλλον με τρολλάρεις. Για να λες ότι δεν βρίσκεις και το Rule #34...
FilipposMD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ρε saya, σοβαρά τώρα; Dick-ens; Δηλαδή πιστεύεις ότι δε θα καταλάβουμε ότι μας λες εμμέσως dicks; Για πόσο χαζούς μας περνάς; Είναι κλασική εξυπναδούλα αυτή με τα ονόματα που παραπέμπουν σε γεννητικά όργανα και οι έχοντες στοιχειώδη νοημοσύνη το καταλαβαίνουν αμέσως!
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Γάλλος ευγενής με τουρκική καταγωγή. Μας τσάκωσες ρε γμτ.. =( Όβερ 9000. Μην κανεις σκοντο .. πολυ περισσοτερο..
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πες τα ρε Φίλιππε και κάθομαι και απαντάω τόση ώρα.
Solar_Fields Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ρε saya, σοβαρά τώρα; Dick-ens; Δηλαδή πιστεύεις ότι δε θα καταλάβουμε ότι μας λες εμμέσως dicks; Για πόσο χαζούς μας περνάς; Είναι κλασική εξυπναδούλα αυτή με τα ονόματα που παραπέμπουν σε γεννητικά όργανα και οι έχοντες στοιχειώδη νοημοσύνη το καταλαβαίνουν αμέσως! Αλλος ενας με επιπεδο ωχετου απο τουτους που βγαζουν τη σαγια απο τα ρουχα της. Saya αυτα βλεπω και κατανοω τι τραβας μεσα σε αυτο το φορουμ των σοδομων και γομορων..
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ρε saya, σοβαρά τώρα; Dick-ens; Δηλαδή πιστεύεις ότι δε θα καταλάβουμε ότι μας λες εμμέσως dicks; Για πόσο χαζούς μας περνάς; Είναι κλασική εξυπναδούλα αυτή με τα ονόματα που παραπέμπουν σε γεννητικά όργανα και οι έχοντες στοιχειώδη νοημοσύνη το καταλαβαίνουν αμέσως! Οκ αυτο ειναι τρολινγκ ξεκαθαρο ομως.. Αλλος ενας με επιπεδο βοθρου. Saya αυτα βλεπω και σε κατανοω τι τραβας μεσα σε αυτο το φορουμ των σοδομων και γομορων.. Ελα μωρε αυτοι τραβανε .. εγω τι τραβαω; Μαθαινω νεα φιλοσοφικα ρευματα..
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Είναι κλασική εξυπναδούλα αυτή με τα ονόματα που παραπέμπουν σε γεννητικά όργανα και οι έχοντες στοιχειώδη νοημοσύνη το καταλαβαίνουν αμέσως! LOL! Και εμενα μου το κανουν αυτο οι φίλοι μου. Μου λένε Μπουκόφσκι διάβασες? Χαχαχαχαχ. Και γελαμε ολοι μαζί αχαχαχαχα. Και λεμε LOL. Δεν το λέμε το LOL. Το κάνουμε.
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ωχ θεε μου, πολυ αστειο , λοιπον νουμερα, θελω να πω παιδια , αει μ,αζευτειτε τωρα μηπως συζητουσουμε για τις φυλες του φορουμ. Μετα θα φερω καποια πραγματα περι τρολινγκ .
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ρε, Έλληνας είναι αυτός ο Τσιμπουκόφσκι; Γιατί τον βάζω στο γκουγκλ και μου βγάζει έναν Δημήτρη Πουλικάκο. Πάλι με τρολάρατε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις