Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αφτος τη ηνε τορα; Τουρκος σηγκραφεας;

Γάλλος ευγενής με τουρκική καταγωγή.

Κοιτα οταν λες μια ταχα φιλοσοφημενη μλκια και μετα το βαζεις στο στομα καποιου φιλοσοφου πχ υπαρχει ο κινδυνος ο αλλος να το ψαξει . Παντως ειστε μεγαλα νουμερα.. :wub: :wub:και επιμενω οτι ταιριαζετε.

Μας τσάκωσες ρε γμτ.. =(

Εγώ δεν είμαι τόσο μεγάλο νούμερο. Το #34 είμαι.

Όβερ 9000.

Δημοσ.

Χαχαχαχ! Ντίκενς! Απορώ πού τα βρίσκετε αυτά τα ονόματα. Γιατί ανύπαρκτο το βιβλίο που λέω; Μια χαρά υπάρχει.

Κατι θέλει να πει με το Ντικ-ενς παντως.. Νταξει το 1ο συνθετικό το πιασαμε αλλα το 2ο;

Δημοσ.

Χαχαχαχ! Ντίκενς! Απορώ πού τα βρίσκετε αυτά τα ονόματα. Γιατί ανύπαρκτο το βιβλίο που λέω; Μια χαρά υπάρχει.

Δεν το βρισκω.. ο ντικενς υπαρχει..

Δημοσ.

Ρε saya, σοβαρά τώρα; Dick-ens; Δηλαδή πιστεύεις ότι δε θα καταλάβουμε ότι μας λες εμμέσως dicks; Για πόσο χαζούς μας περνάς; Είναι κλασική εξυπναδούλα αυτή με τα ονόματα που παραπέμπουν σε γεννητικά όργανα και οι έχοντες στοιχειώδη νοημοσύνη το καταλαβαίνουν αμέσως!

Δημοσ.

Γάλλος ευγενής με τουρκική καταγωγή.

Μας τσάκωσες ρε γμτ.. =(

Όβερ 9000.

Μην κανεις σκοντο .. πολυ περισσοτερο..

Δημοσ.

Ρε saya, σοβαρά τώρα; Dick-ens; Δηλαδή πιστεύεις ότι δε θα καταλάβουμε ότι μας λες εμμέσως dicks; Για πόσο χαζούς μας περνάς; Είναι κλασική εξυπναδούλα αυτή με τα ονόματα που παραπέμπουν σε γεννητικά όργανα και οι έχοντες στοιχειώδη νοημοσύνη το καταλαβαίνουν αμέσως!

Αλλος ενας με επιπεδο ωχετου απο τουτους που βγαζουν τη σαγια απο τα ρουχα της.

Saya αυτα βλεπω και κατανοω τι τραβας μεσα σε αυτο το φορουμ των σοδομων και γομορων..

Δημοσ.

Οκ αυτο ειναι τρολινγκ ξεκαθαρο ομως..

Αλλος ενας με επιπεδο βοθρου.

Saya αυτα βλεπω και σε κατανοω τι τραβας μεσα σε αυτο το φορουμ των σοδομων και γομορων..

Ελα μωρε αυτοι τραβανε .. εγω τι τραβαω; Μαθαινω νεα φιλοσοφικα ρευματα..

Δημοσ.

Είναι κλασική εξυπναδούλα αυτή με τα ονόματα που παραπέμπουν σε γεννητικά όργανα και οι έχοντες στοιχειώδη νοημοσύνη το καταλαβαίνουν αμέσως!

LOL! Και εμενα μου το κανουν αυτο οι φίλοι μου. Μου λένε Μπουκόφσκι διάβασες? Χαχαχαχαχ. Και γελαμε ολοι μαζί αχαχαχαχα. Και λεμε LOL. Δεν το λέμε το LOL. Το κάνουμε.

Δημοσ.

Ωχ θεε μου, πολυ αστειο , λοιπον νουμερα, θελω να πω παιδια , αει μ,αζευτειτε τωρα μηπως συζητουσουμε για τις φυλες του φορουμ. Μετα θα φερω καποια πραγματα περι τρολινγκ .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...