Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτον θα τον αναφερει η σα(κ)για!

σακια εισαι και φαινεσαι..μου αρεσει που παρεξηγηστε οταν σας λενε μη σοβαρους κατα τα αλλα.

Δημοσ.

κοιτα με 2.500 κλικ μια χαρα ευχαριστημενοι πρεπει να ειστε. Και εγω το ιδιο γιατι κανεις πλεον δεν θα σας παιρνει σοβαρα σε σοβαρη συζητηση. Αρα ειμαστε ολοι χαπι.

Δημοσ.

Λοιπόν, σας χαιρετώ, γιατί πρέπει να πάω να βγάλω διαβατήριο. Επίκειται το ταξίδι μου στη χερσόνησο Μαλάκα. (Χα, είδες Sellers, το ξαναέκανα το αστειάκι).

Δημοσ.

Σάγια, μια μέρα θα φύγεις και θα μείνουμε μόνοι μας.

Λοιπόν, σας χαιρετώ, γιατί πρέπει να πάω να βγάλω διαβατήριο. Επίκειται το ταξίδι μου στη χερσόνησο Μαλάκα. (Χα, είδες Sellers, το ξαναέκανα το αστειάκι).

Έχει καμία σχέση με αυτόν;

Δημοσ.

κοιτα με 2.500 κλικ μια χαρα ευχαριστημενοι πρεπει να ειστε.

Με 2,500 Κιλλικ όμως?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΡΟΦΛ

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρώσσος προσοβιετικός συγγραφέας είναι. Συνέγραψε το "Με Thresh Ψητές", το "Χρονολόγιο ενός Τραυλού" και το "Μπαλτό".

seal of approval...

Η δεύτερη φορά που γράφεις ΦΓιν. Όταν θα το κάνεις φενταγιν θα σε αγαπήσω περισσότερο.

ατρόμητος ftw?

Δημοσ.

Ποιος την εχασε την ντροπη για να την βρουμε; Τα περισσοτερα θρεντ 100 σελιδες με μπαρουφες ειναι που βλεπεις την πρωτοτυπια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...