saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μακάρι να ήταν υπο εξαφάνιση ρε στάτους. Εγω παλι δεν θελω κανεναν οσο γκαου και να ειναι υπο εξαφανισην. Ειμαι υπερ της πολυποικιλοτητας..
Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τα εχω πει χιλιες φορες οτι γενικα το επιπεδο μπαζει.. τα ιδια θα λεμε..
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μην αγχωνεσαι.. εχουμε ολο τον χρονο να το διορθωσουμε..
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εγω εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι ταιριαζετε με τον Λουσι παλι και δεν θελω να σκεφτω τον συνδιασμο.. Δεν ταιριάζουν ζωδιακά.
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ταιριάζουν ζωδιακά. Εμενα μου φαινεται οτι ταιριαζουν. Σκεφτεσαι το χιουμορ τους συνδιασμενο; :devil:
FilipposMD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Κάτι διάβασα για χαμηλό επίπεδο και έλλειψη σοβαρότητας και είπα να δώσω το παρών!
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ποιο χιούμορ; Νομίζουν ότι έχουν χιούμορ; Γιατρέ, κάνα λουκάνικο να φάμε σήμερα, ή μπορεί μετά τη χθεσινή νηστεία να έχουμε δυσκοιλιότητα;
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ποιο χιούμορ; Νομίζουν ότι έχουν χιούμορ; Εχω την εντυπωση οτι ναι , ειδικα ο Λουσι..
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι ναι , ειδικα ο Λουσι.. Αν είναι δυνατόν να νομίζουν ότι έχουν χιούμορ. Ούτε ο Τσάκωνας δεν έχει τόσο φθηνό χιούμορ.
apd453 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τι, αυτό ήταν? πφφφφφ..... Που είναι το επίπεδο σου ρε luci?
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εγω εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι ταιριαζετε με τον Λουσι παλι και δεν θελω να σκεφτω τον συνδιασμο.. Σκέφτεσαι αλλά δεν σκέφτεσαι. Εγω παλι δεν θελω κανεναν οσο γκαου και να ειναι υπο εξαφανισην. Ειμαι υπερ της πολυποικιλοτητας.. Κι εγώ, αρκεί να μην το καβαλάει. Δεν ταιριάζουν ζωδιακά. Ταιριάζουμε. Ποιο χιούμορ; Νομίζουν ότι έχουν χιούμορ; Γιατρέ, κάνα λουκάνικο να φάμε σήμερα, ή μπορεί μετά τη χθεσινή νηστεία να έχουμε δυσκοιλιότητα; Εχω την εντυπωση οτι ναι , ειδικα ο Λουσι.. Εντάξει, και η σαγια νομίζει ότι είναι έξυπνη.
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τι, αυτό ήταν? πφφφφφ..... Που είναι το επίπεδο σου ρε luci? Eδω καπνιζει σε φορουμ που μπορει να σιαβαζουν παιδια.. δινει το κακο παραδειγμα. Και μαλιστα πιπα..
le Gaulois57 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να μου χαριζε ο Θεος 50 account στο insomnia για να κανω thumbs up τα post της sayas. Συν Αθηνά και χείρα κίνει (προσοχή,δεν εννοώ να μαλακιστείς...)
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Σκέφτεσαι αλλά δεν σκέφτεσαι. Κι εγώ, αρκεί να μην το καβαλάει. Ταιριάζουμε. Εντάξει, και η σαγια νομίζει ότι είναι έξυπνη. Να ζησετε , τι να πω αφου ταιριαζετε.. και με τον Ανδρεας κουμπαρο σας ευχομαι.. πως γινεται να σκεφτομαι και να μην σκεφτομαι..
benign Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Σχετικα με το αρχικο post μην ξεχναμε τις υβριδικες ταυτοτητες, π.χ. διανοουμενος+star+troll.
Προτεινόμενες αναρτήσεις