saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Λένε και καμιά μαλακία, έτσι, για την ποζεριά, τύπου "το φως είναι και μάζα και ενέργεια", "το μεγαλύτερο ποσοστό της ύλης είναι απόλυτο κενό" κλπ. Κομπογιαννίτες. Η ΦΓιν και ο Αινσταιν τετοιο πραγμα..
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό το θρεντ θα αποτελέσει αντικείμενο επιστημονικής έρευνας. Σε λίγα χρόνια θα γκουγκλίζουμε "το φαινόμενο σαγια".
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τελος παντων δεν μας εξηγουν τα παιδια τι λεει ο Ρωσος φιλοσοφος και τι σημαινει το σκεφτομαι και δεν σκεφτομαι .. για να μην τους παρουμε για κατι ζαβα που δεν ξερουν τι τους γινεται και πετανε ενα ονομα απο τιν γκουγκλη ..για εντυπωσιασμο..
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 saya παίρνω το μέρος σου διότι: 1. Ακόμα ένας που σου λέει ότι λες χαζά. Ε και? 2. Για να έχω πιθανοτητες να συνουσιαστώ. (αν και δεν πάω με άντρες) και όπως είχε πει και ο Ohm: ''Έχει πλάκα να πας κόντρα στο ρεύμα.'' Οπότε ναι. Τι παίζει με Λουσι και Γιν ρε παιδιά για πείτε... Είναι αλήθεια ότι και οι δύο ακούν Μπαχ πάνω απο 2 λεπτά και λένε ότι ειναι και ωραίο στο τέλος?
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό το θρεντ θα αποτελέσει αντικείμενο επιστημονικής έρευνας. Σε λίγα χρόνια θα γκουγκλίζουμε "το φαινόμενο σαγια". Θα μας εξηγησεις τι ειπες τελικα;
FilipposMD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τελος παντων δεν μας εξηγουν τα παιδια τι λεει ο Ρωσος φιλοσοφος και τι σημαινει το σκεφτομαι και δεν σκεφτομαι .. για να μην τους παρουμε για κατι ζαβα που δεν ξερουν τι τους γινεται και πετανε ενα ονομα απο τιν γκουγκλη ..για εντυπωσιασμο.. Για τον Γκογκόβια λες;
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ρε Σάγια, δεν έχεις καταλάβει τόση ώρα ότι μας τρολάρουν; Πετάνε ονόματα που δεν υπάρχουν για να μας δουλέψουν. Απορώ που τα σκέφτονται, άκου Αινστάιν. Δε λέγανε κανένα Άλαν Σμιθ ξερωγώ;
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 saya παίρνω το μέρος σου διότι: 1. Ακόμα ένας που σου λέει ότι λες χαζά. Ε και? 2. Για να έχω πιθανοτητες να συνουσιαστώ. (αν και δεν πάω με άντρες) και όπως είχε πει και ο Ohm: ''Έχει πλάκα να πας κόντρα στο ρεύμα.'' Οπότε ναι. Τι παίζει με Λουσι και Γιν ρε παιδιά για πείτε... Είναι αλήθεια ότι και οι δύο ακούν Μπαχ πάνω απο 2 λεπτά και λένε ότι ειναι και ωραίο στο τέλος? Εγω απλα θελω να μας εξηγησουν τι ειπαν και μετα τους παντρευουμε. Πολλα ζηταω;
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ρε Σάγια, δεν έχεις καταλάβει τόση ώρα ότι μας τρολάρουν; Πετάνε ονόματα που δεν υπάρχουν για να μας δουλέψουν. Απορώ που τα σκέφτονται, άκου Αινστάιν. Δε λέγανε κανένα Άλαν Σμιθ ξερωγώ;
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εγω απλα θελω να μας εξηγησουν τι ειπαν και μετα τους παντρευουμε. Πολλα ζηταω; Μμμ σώθηκες. Δεν το ξέρεις ότι τα έχουν τάτσι μήτσι με τον διαχειριστή του φόρουμ. Το μπουρδελάκι τους είναι το φορουμ. Το βάζουν flame και το καινε.
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 saya παίρνω το μέρος σου διότι: 1. Ακόμα ένας που σου λέει ότι λες χαζά. Ε και? 2. Για να έχω πιθανοτητες να συνουσιαστώ. (αν και δεν πάω με άντρες) και όπως είχε πει και ο Ohm: ''Έχει πλάκα να πας κόντρα στο ρεύμα.'' Οπότε ναι. Τι παίζει με Λουσι και Γιν ρε παιδιά για πείτε... Είναι αλήθεια ότι και οι δύο ακούν Μπαχ πάνω απο 2 λεπτά και λένε ότι ειναι και ωραίο στο τέλος? Καλά ρε, αφτό το Οχμ τη ήνε; Ο Λούσι και η ΦΓιν δεν έχουν ακούσει ποτέ Μπαχ, απλά λένε ότι τους αρέσει για να πουλήσουν μούρη.
apd453 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ο Λούσι και η ΦΓιν δεν έχουν ακούσει ποτέ Μπαχ, απλά λένε ότι τους αρέσει για να πουλήσουν μούρη. Η ίδια κάστα ανθρώπων είναι αυτή που ισχυρίζεται ότι το μαύρο χαβιάρι είναι νόστιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις