saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν με ενδιαφερει τωρα.. το ανεφεραν . Να μαθουν ποιος ηταν ο Γκογκοβια .. τι πρεσβευε να το συνδεσουν με το σκεφτομαι και δεν σκεφτομαι . Και μετα να ερθουν να ξαναμιλησουν..
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν με ενδιαφερει τωρα.. το ανεφεραν . Να μαθουν ποιος ηταν ο Γκογκοβια .. τι πρεσβευε να το συνδεσουν με το σκεφτομαι και δεν σκεφτομαι . Και μετα να ερθουν να ξαναμιλησουν.. Έχουν στρωθεί στην δουλειά.
Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τελος παντων δεν μας εξηγουν τα παιδια τι λεει ο Ρωσος φιλοσοφος και τι σημαινει το σκεφτομαι και δεν σκεφτομαι .. για να μην τους παρουμε για κατι ζαβα που δεν ξερουν τι τους γινεται και πετανε ενα ονομα απο τιν γκουγκλη ..για εντυπωσιασμο.. Ο Γκογκόβια ήταν κατά βάση υπαρξιστής Σάγια. Εξ' αρχής δηλαδή, είχε ξεκινήσει να εξερευνεί τον υπαρξισμό σε ταυτόχρονο επίπεδο με το ψυχογράφημα, ξέρεις, το φίλτραρε από εκεί (πράγμα ούτε παράλογο ούτε ανήκουστο) αν και στην μετέπειτα πορεία του άφησε τον προσωπικό φαταλισμό/μηδενισμό να εμποτίσει και τα έργα του. Κάτι τελευταία δοκίμια που 'χε γράψει, ήταν τελείως ύμνοι στην απάθεια, σε φάση "στ' αρχίδια μου όλα". Στο Κρασνογιάρσκ έχουν ένα άγαλμα μεταμοντέρνο προς τιμήν του που έχει επιχάραξη "Αδιαφορώ!" -Νικολάι Όλστα Γκογκόβια. Κάτσε να βρω πικ. Ο Λουσι τον διαβαζει. Εγω πρεπει να τον ξερω; Ληγμενα παιρνεις και εσυ; Διαβάζω όντως πολύ Σρέντιγκερ αν και μερικές φορές κουράζει στις περιγραφές. Κατά τα άλλα σε κρατάει πάντα σε αγωνία, ειδικά στο "Το Κουτί και η Γάτα" δεν ήξερες τι να περιμένεις.
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Έχουν στρωθεί στην δουλειά. Το ελπιζω γιατι προχειροδουλειες δεν δεχομαι..
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 saya παίρνω το μέρος σου διότι: 1. Ακόμα ένας που σου λέει ότι λες χαζά. Ε και? 2. Για να έχω πιθανοτητες να συνουσιαστώ. (αν και δεν πάω με άντρες) και όπως είχε πει και ο Ohm: ''Έχει πλάκα να πας κόντρα στο ρεύμα.'' Οπότε ναι. Τι παίζει με Λουσι και Γιν ρε παιδιά για πείτε... Είναι αλήθεια ότι και οι δύο ακούν Μπαχ πάνω απο 2 λεπτά και λένε ότι ειναι και ωραίο στο τέλος? Και που να κάνεις σαικς με μπαχ. Θα μας εξηγησεις τι ειπες τελικα; Κουοτάρω απλώς για να συνεχίσεις. Καλά ρε, αφτό το Οχμ τη ήνε; Ο Λούσι και η ΦΓιν δεν έχουν ακούσει ποτέ Μπαχ, απλά λένε ότι τους αρέσει για να πουλήσουν μούρη. Η δεύτερη φορά που γράφεις ΦΓιν. Όταν θα το κάνεις φενταγιν θα σε αγαπήσω περισσότερο. Δεν με ενδιαφερει τωρα.. το ανεφεραν . Να μαθουν ποιος ηταν ο Γκογκοβια .. τι πρεσβευε να το συνδεσουν με το σκεφτομαι και δεν σκεφτομαι . Και μετα να ερθουν να ξαναμιλησουν.. Quoted for emphasis.
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ο Γκογκόβια ήταν κατά βάση υπαρξιστής Σάγια. Εξ' αρχής δηλαδή, είχε ξεκινήσει να εξερευνεί τον υπαρξισμό σε ταυτόχρονο επίπεδο με το ψυχογράφημα, ξέρεις, το φίλτραρε από εκεί (πράγμα ούτε παράλογο ούτε ανήκουστο) αν και στην μετέπειτα πορεία του άφησε τον προσωπικό φαταλισμό/μηδενισμό να εμποτίσει και τα έργα του. Κάτι τελευταία δοκίμια που 'χε γράψει, ήταν τελείως ύμνοι στην απάθεια, σε φάση "στ' αρχίδια μου όλα". Στο Κρασνογιάρσκ έχουν ένα άγαλμα μεταμοντέρνο προς τιμήν του που έχει επιχάραξη "Αδιαφορώ!" -Νικολάι Όλστα Γκογκόβια. Κάτσε να βρω πικ. Διαβάζω όντως πολύ Σρέντιγκερ αν και μερικές φορές κουράζει στις περιγραφές. Κατά τα άλλα σε κρατάει πάντα σε αγωνία, ειδικά στο "Το Κουτί και η Γάτα" δεν ήξερες τι να περιμένεις. Ωραια καο γιατι το ανεφερες για να σου πουμε μπραβο; Φανηκε πολυ φτηνο λες και πηγες να παινευτεις που ειπες ενα ονομα..
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Διαβάζω όντως πολύ Σρέντιγκερ αν και μερικές φορές κουράζει στις περιγραφές. Κατά τα άλλα σε κρατάει πάντα σε αγωνία, ειδικά στο "Το Κουτί και η Γάτα" δεν ήξερες τι να περιμένεις. Και το τέλος του ήταν πολύ ανατρεπτικό. Δεν ήξερα τί να πιστέψω.
YiN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ο Γκογκόβια ήταν κατά βάση υπαρξιστής Σάγια. Εξ' αρχής δηλαδή, είχε ξεκινήσει να εξερευνεί τον υπαρξισμό σε ταυτόχρονο επίπεδο με το ψυχογράφημα, ξέρεις, το φίλτραρε από εκεί (πράγμα ούτε παράλογο ούτε ανήκουστο) αν και στην μετέπειτα πορεία του άφησε τον προσωπικό φαταλισμό/μηδενισμό να εμποτίσει και τα έργα του. Κάτι τελευταία δοκίμια που 'χε γράψει, ήταν τελείως ύμνοι στην απάθεια, σε φάση "στ' αρχίδια μου όλα". Στο Κρασνογιάρσκ έχουν ένα άγαλμα μεταμοντέρνο προς τιμήν του που έχει επιχάραξη "Αδιαφορώ!" -Νικολάι Όλστα Γκογκόβια. Κάτσε να βρω πικ. Διαβάζω όντως πολύ Σρέντιγκερ αν και μερικές φορές κουράζει στις περιγραφές. Κατά τα άλλα σε κρατάει πάντα σε αγωνία, ειδικά στο "Το Κουτί και η Γάτα" δεν ήξερες τι να περιμένεις. Ενώ στον Γκογκόβια είναι πιο απλά τα πράγματα. Ο τεστικουλισμός έχει άλλη χάρη ρε παιδί μου, αρκεί να τον γράφεις στο σωστό σημείο.
apd453 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλά, εσύ δε ρώτησες να σου πούμε; Άργησες
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλά, εσύ δε ρώτησες να σου πούμε; Γιατι τον ανεφερες εξ αρχης για εντυπωσιασμο; Γιατι φανηκε ετσι και πολυ φτηνο ..
g_alkis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6Aj2ah4H5dU
Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι τον ανεφερες εξ αρχης για εντυπωσιασμο; Γιατι φανηκε ετσι και πολυ φτηνο .. Ε καλά δε το πα για να πουλήσω μούρη, ο κάθε πικραμένος έχει διαβάσει Γκογκόβια συνειδητά ή μη. Το είπα απλώς γιατί κάθε φορά δείχνεις να ξεκινάς τα λεγόμενά σου έτσι πολύ παθιασμένα, αλλά στο τέλος σα να κουράζεσαι, σα να απογοητεύεσαι, δεν ξέρω, και το λήγεις εκεί. Ε και μου θύμισες αυτόν και την τροχιά της σκέψης του. Πρέπει επίσης να σου πω ότι με έχεις καυλώσει πολύ αυτή τη στιγμή.
FilipposMD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάντως άλλα ξέρω για τον Γκογκόβια. O Gogovia ήταν φιλόσοφος του 19ου αιώνα. Μαζί με τον Έλληνα φιλόσοφο Καράμπελα και τον Γάλλο Mantolesse είχαν αναπτύξει έναν φιλοσοφικό ρεύμα συναφές με τους κυνικούς της αρχαιότητας. Και οι 3 έζησαν στην Καλαβρία της Νότιας Ιταλίας, γι’ αυτό και τα έργα τους αναφέρονται συχνά ως Καλαβρέζικα.
thanocaster Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι τον ανεφερες εξ αρχης για εντυπωσιασμο; Γιατι φανηκε ετσι και πολυ φτηνο .. Εγώ στα είπα Σάγια ότι έτσι πετάνε ονόματα που δεν υπάρχουν. Άλλωστε το είχε πει και ο Χοσέ Πάμπλο Τιχουάν πως "όταν ο πνευματικός παρρητός απουσιάζει, κανιρρεύει ο απλησιούργητος κανιφατισμός της σύγχρονης εμπροβισμένης στρουκτούρας του μηδενός".
Προτεινόμενες αναρτήσεις