Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν η Τράπεζα Ελλαδος δέχεται € για να πάρω τουρκική λιρα; Επειδη θα ταξιδεψω Τουρκία δεν θέλω να τρέχω να βρω exchanger.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν ξέρω για την τράπεζα, πάντως μπορείς σίγουρα να "αλλάξεις" σε οποιοδήποτε σημείο της Western Union (και εντός Ελλάδος, εννοείται) αλλά και των περισσότερων money transfer όπως η W.U.

Σε περίπτωση πάντως που δεν το γνωρίζεις, στην Τουρκία τα € "περνάνε" παντού.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω ότι περνάει το € εκει αλλα χάνεις στην διαφορα ισοτιμίας.. γιατι δέχονται μόνο χαρτονομίσματα των 5,10,20,50 & 100€. Αν θες ρέστα σου δίνουν λίρες & εκει χάνεις..

Αύριο θα περάσω μια βόλτα πάντως απο την Τρ. Ελλαδος να ρωτήσω.

Δημοσ.

Συγκεκριμένα τράπεζα ελλάδος θες; Γιατί σε όλες μπορούν να σε εξυπηρετήσουν αν πας 2-3 μέρες πιο πριν.. Αν φυσικά θέλουν γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι.. Σαν τελευταία λύση πας σε ανταλλακτήριο..

Υγ. Πρόσεξε να πάρεις τούρκικες λίρες.. Δες τα χαρτονομίσματα από πριν στο ίντερνετ μην σε φορτώσουν τίποτα άλλο..

Δημοσ.

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Markets/ISOTIMIES/private.aspx

Εδώ είσαι.

Δε ξέρω τι ισχύει για Τουρκία. Για να μου κάνουν δολλάρια στη Τράπεζα της Ελλάδας στη Πανεπιστημίου μου ζητήσαν VISA.

Ναι το ξέρω ότι περνάει το € εκει αλλα χάνεις στην διαφορα ισοτιμίας.. γιατι δέχονται μόνο χαρτονομίσματα των 5,10,20,50 & 100€. Αν θες ρέστα σου δίνουν λίρες & εκει χάνεις..

Αύριο θα περάσω μια βόλτα πάντως απο την Τρ. Ελλαδος να ρωτήσω.

Αν είναι το ίδιο σύστημα όπως στα εμιράτα πχ εκτός από αυτό με τα ρέστα η ισοτιμία που έχουν τα μαγαζιά είναι πολύ κακή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...