greekparot Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν η Τράπεζα Ελλαδος δέχεται € για να πάρω τουρκική λιρα; Επειδη θα ταξιδεψω Τουρκία δεν θέλω να τρέχω να βρω exchanger. Sent from my iPhone using Insomnia
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω για την τράπεζα, πάντως μπορείς σίγουρα να "αλλάξεις" σε οποιοδήποτε σημείο της Western Union (και εντός Ελλάδος, εννοείται) αλλά και των περισσότερων money transfer όπως η W.U. Σε περίπτωση πάντως που δεν το γνωρίζεις, στην Τουρκία τα € "περνάνε" παντού.
greekparot Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το ξέρω ότι περνάει το € εκει αλλα χάνεις στην διαφορα ισοτιμίας.. γιατι δέχονται μόνο χαρτονομίσματα των 5,10,20,50 & 100€. Αν θες ρέστα σου δίνουν λίρες & εκει χάνεις.. Αύριο θα περάσω μια βόλτα πάντως απο την Τρ. Ελλαδος να ρωτήσω. Sent from my iPhone using Insomnia
kostastnt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Συγκεκριμένα τράπεζα ελλάδος θες; Γιατί σε όλες μπορούν να σε εξυπηρετήσουν αν πας 2-3 μέρες πιο πριν.. Αν φυσικά θέλουν γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι.. Σαν τελευταία λύση πας σε ανταλλακτήριο.. Υγ. Πρόσεξε να πάρεις τούρκικες λίρες.. Δες τα χαρτονομίσματα από πριν στο ίντερνετ μην σε φορτώσουν τίποτα άλλο.. Sent from my iPhone using Insomnia
DrLo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Markets/ISOTIMIES/private.aspx Εδώ είσαι. Δε ξέρω τι ισχύει για Τουρκία. Για να μου κάνουν δολλάρια στη Τράπεζα της Ελλάδας στη Πανεπιστημίου μου ζητήσαν VISA. Ναι το ξέρω ότι περνάει το € εκει αλλα χάνεις στην διαφορα ισοτιμίας.. γιατι δέχονται μόνο χαρτονομίσματα των 5,10,20,50 & 100€. Αν θες ρέστα σου δίνουν λίρες & εκει χάνεις.. Αύριο θα περάσω μια βόλτα πάντως απο την Τρ. Ελλαδος να ρωτήσω. Αν είναι το ίδιο σύστημα όπως στα εμιράτα πχ εκτός από αυτό με τα ρέστα η ισοτιμία που έχουν τα μαγαζιά είναι πολύ κακή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα