Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για power bank της xiaomi είναι καλύτερα να πάρω ένα 16αρη η 2 10αρια? Το κακο με τα 10αρια είναι ότι δεν έχουν 2 usb θύρες για φόρτιση.

• Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για power bank της xiaomi είναι καλύτερα να πάρω ένα 16αρη η 2 10αρια? Το κακο με τα 10αρια είναι ότι δεν έχουν 2 usb θύρες για φόρτιση.

Ενα 16άρι...

• Like 1
Δημοσ.

το 20αρι σε 10 μερες που θα κανει οσο ενα 10αρι στα black της κινας ;)

• Like 2
Δημοσ.

Θα περιμένω μέχρι τις 27 τότε να δούμε τι εκπτώσεις θα κάνουν εκείνες τις μέρες. Τι είναι στις 27/11 για τους Κινέζους και θα έχουν εκπτώσεις?

Δημοσ.

Θα περιμένω μέχρι τις 27 τότε να δούμε τι εκπτώσεις θα κάνουν εκείνες τις μέρες. Τι είναι στις 27/11 για τους Κινέζους και θα έχουν εκπτώσεις?

Sorry για το offtopic αλλά είδα την υπογραφή σου και φύσηξα στην οθόνη για να φύγει. χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Ψάχνω για σύνδεση internet χωρίς συμβόλαιο. Νομίζω η μόνη λύση είναι τα στικάκια των εταιριών κινητής τηλεφωνίας (mobile broadband).

- Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος για τα πιο οικονομικά πακέτα χωρίς δέσμευση;

- Υπάρχει κάποια προσφορά να αγοράσω π.χ. 10 GB που να μη λήγουν σε 1 μήνα;

Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να έχω 500 MB - 1GB/μήνα για 4-5 μήνες μόνο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ψάχνω για σύνδεση internet χωρίς συμβόλαιο. Νομίζω η μόνη λύση είναι τα στικάκια των εταιριών κινητής τηλεφωνίας (mobile broadband).

- Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος για τα πιο οικονομικά πακέτα χωρίς δέσμευση;

- Υπάρχει κάποια προσφορά να αγοράσω π.χ. 10 GB που να μη λήγουν σε 1 μήνα;

Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει να έχω 500 MB - 1GB/μήνα για 4-5 μήνες μόνο.

Ευχαριστώ

http://www.insomnia.gr/topic/563654-mobile-data-%CF%83%CF%84%CE%B7-q-1gb%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-2015-8%E2%82%AC-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC/page-1

διαβασε εδω. δεν ξερω ισως το κανουν και για το νεο ετος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω καταφέρει να δω αν ισχύει ακόμα, αλλά είδα στην Q πως με 2 Ευρώ/μήνα δίνει 250 MB(+150MB δώρο) που δεν είναι καθόλου άσχημη τιμή.

https://goo.gl/BCCA8P

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα ψάχνομαι για ένα πλυστικό φορητό όχι κανένα τέρας με ενδιαφέρει η πίεση και όχι τόσο το ζεστό νερό.

Καμία ιδέα κάποιος?

Και μεταχειρισμένο δεν θα με πείραζε!!!

Προτίμηση μάρκας αδιάφορο αρκεί να είναι λειτουργικό.

Δημοσ.

Ψάχνω για κάποια καρτοκινητή, οποιασδήποτε εταιρείας, ώστε να πάρω μια sim και να βάζω όοοοσο γίνεται λιγότερα χρήματα για να διατηρώ το νούμερο. Η sim θα μπει σε συσκευή απομακρυσμένης διαχείρισης ρεύματος και θα δέχεται sms για να δίνει-κόβει ρεύμα 2-3 φορές τον χρόνο. Με την cosmoκάρτα που είχαμε μέχρι τώρα, δεν τα βρήκαμε, και πλέον μου είπαν οτι αν για 90 μέρες δεν κινηθεί η sim, χάνεις τα λεφτά που έχει μέσα.

Οπότε ψάχνω για sim που να μπορώ να βάζω λίγα χρήματα, και να μην μου κόβουν το νούμερο μέτα από κάποιους μήνες ακινησίας.

Τι προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...