Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για smartphone μέχρι 4.5" οθόνη, 1gb RAM, και τετραπύρηνο. Εϊναι για entry level χρήση, και για χρήστη ο οποίος δεν συμπαθεί τα smartphone και τις οθόνες αφής, αλλά ένεκα των δωρεάν mb από φοιτητικό καρτοτηλέφωνο χρειάζεται το viber. Είδα τυχαία αυτό το Link.png Site: lenovo αλλά αν έχετε κάτι ακόμη υπόψη, παρακαλώ ποστ... Βασική προϋπόθεση να δουλευει με σχετική ακρίβεια το πληκτρολόγιο (από άποψη touch) γτ αλλιώς θα σπάσει νεύρα. Το lenovo μου φανηκε σχετικά οκ σ αυτό το θέμα.

• Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω για smartphone μέχρι 4.5" οθόνη, 1gb RAM, και τετραπύρηνο. Εϊναι για entry level χρήση, και για χρήστη ο οποίος δεν συμπαθεί τα smartphone και τις οθόνες αφής, αλλά ένεκα των δωρεάν mb από φοιτητικό καρτοτηλέφωνο χρειάζεται το viber. Είδα τυχαία αυτό το Link.png Site: lenovo αλλά αν έχετε κάτι ακόμη υπόψη, παρακαλώ ποστ... Βασική προϋπόθεση να δουλευει με σχετική ακρίβεια το πληκτρολόγιο (από άποψη touch) γτ αλλιώς θα σπάσει νεύρα. Το lenovo μου φανηκε σχετικά οκ σ αυτό το θέμα.

Budget;

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω διπλό ασύρματο τηλέφωνο (μια βάση, δυο συσκευές) γιατί τα philips που είχα μετά από 5 χρόνια τα έφτυσαν

Δημοσ.

Μέχρι100-110

Android

LG L Fino Dual Sim D295: http://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles/smartphones/google-android/lg-d295-l-fino-dual-sim-black-eu.html

Windows

Microsoft Lumia 435 Dual Sim: http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/microsoft/microsoft-lumia-435-dual-sim-8gb-%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf/

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ψάχνω διπλό ασύρματο τηλέφωνο (μια βάση, δυο συσκευές) γιατί τα philips που είχα μετά από 5 χρόνια τα έφτυσαν

Παρε πανασονικ για να μην ψαχνεις παλι σε 3-4-5 χρονια. ;)

πχ στα 45-50 ευρω

http://www.skroutz.gr/s/3380144/Panasonic-KX-TG6812.html

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνω για hands free για σταθερό. Δεν θέλω headset αλλά με ακουστικά τύπου ψείρες όπως είναι συνηθισμένο για κινητά. Θα πρέπει βέβαια να έχει κατάληξη σε RJ11 για να μπορώ να το συνδέσω. Εναλλακτικά θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο βύσμα από θυληκό jack 3.5mm σε αρσενικό RJ11 (βρίσκω σε ξένα μαγαζιά και πιθανώς και στην Ελάδα) αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργεί και ο ήχος και η ομιλία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω για οικονομικη,αξιοπιστη(να μην χαλασει σε 1 μηνα) και οσο το δυνατον ευρυχωρη χειραποσκευη.Οι διαστασεις να μην ξεπερνουν τα 55 εκ. x 40 εκ. x 20 εκ (ryanair)

Υ.Γ Ελλαδα ή εξωτερικο αρκει να ερθει πριν τις 15/12.

Επεξ/σία από complicated
Δημοσ.

Ψαχνω για αξιοπιστο site για να αγορασω αθλητικα παπουτσια,που τα adıdas  που θα αγορασω ας πουμε,να μην ειναι badıtas :-D

Δημοσ.

Ψαχνω για αξιοπιστο site για να αγορασω αθλητικα παπουτσια,που τα adıdas  που θα αγορασω ας πουμε,να μην ειναι badıtas :-D

www.sportsdirect.com

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...