demolition23 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δηλαδή στο δεύτερο ssid που θα φτιάξω, μπορεί να ισχύουν μόνο για αυτό οι περιορισμοί; στο πρώτο δεν θα ισχύουν;
zacharis1955 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δηλαδή στο δεύτερο ssid που θα φτιάξω, μπορεί να ισχύουν μόνο για αυτό οι περιορισμοί; στο πρώτο δεν θα ισχύουν; Ναι...
demolition23 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ναι... Σίγουρα γιατί ρώτησα στο νήμα και μου είπαν ότι δεν γίνεται από αυτές τις ρυθμίσεις. Μπορείς αν είναι εύκολο να μου δείξεις που διαλέξεις σε ποιο σημείο από το μενού του qos διαλέξεις σε ποιο ssid γίνεται;
zacharis1955 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Σίγουρα γιατί ρώτησα στο νήμα και μου είπαν ότι δεν γίνεται από αυτές τις ρυθμίσεις. Μπορείς αν είναι εύκολο να μου δείξεις που διαλέξεις σε ποιο σημείο από το μενού του qos διαλέξεις σε ποιο ssid γίνεται; Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ' αυτό γιατί δεν έχω ψάξει/κάνει -και δεν μ' ενδιαφέρει να ψάξω/κάνω - τέτοια ρύθμιση, πάντως όπως σου είπε και ο @matrixxx γίνεται σίγουρα, κατέβασε το manual και ψάξε το...
demolition23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ' αυτό γιατί δεν έχω ψάξει/κάνει -και δεν μ' ενδιαφέρει να ψάξω/κάνω - τέτοια ρύθμιση, πάντως όπως σου είπε και ο @matrixxx γίνεται σίγουρα, κατέβασε το manual και ψάξε το... Αυτό έκανα και δεν το είδα κάπου να είναι εφικτό. Απλά είδα που επέμενες γι αυτό ξανάρώτησα
louben Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 ΠΑιδια ψαχνω για φιλτρο αερα για ηλεκτρικες σκουπες,αλυσοπριονα, χορτοκοπτικα κτλ. Εχω απολα και ολα τους εχουν φιλτρο γυρω στο 1,5 χιλ παχος. Ψαχνω για φυλλο (υαλοβαμβακα; δεν ξερω πως να το ζητησω) που να το κοβω μονος μου γιατι παιρνω τα γνησια και εχω ξεπαραδιαστει. Ebay ευπροσδεκτο.
diplo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 μήπως θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου με φίλτρο για απορροφητήρα κουζίνας; σχετικά φτηνά είναι αυτά στα σούπερ μαρκερ
louben Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα.Απλα τα φιλτρα του απορροφητηρα ειναι πολυ αραια στην πλεξη τους.Αυτα που λεω εγω ειναι πολυ λιγοτερο πορωδη. Φανταστειτε σαν το φιλτρο αερα του αυτοκινητου η εστω κατι λιγο λιγοτερο πορωδες. Καμια ιδεα?
zacharis1955 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα.Απλα τα φιλτρα του απορροφητηρα ειναι πολυ αραια στην πλεξη τους.Αυτα που λεω εγω ειναι πολυ λιγοτερο πορωδη. Φανταστειτε σαν το φιλτρο αερα του αυτοκινητου η εστω κατι λιγο λιγοτερο πορωδες. Καμια ιδεα? Ψάξε τσόχα για φίλτρο... 1
louben Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Φιλε μαλλον αυτο ειναι. Βρηκα αυτο http://www.ebay.com/itm/1-7pcs-Mix-Color-Squares-Non-Woven-Felt-Fabric-Sheets-For-Kid-DIY-Craft-Supplies-/281825479742?var=&hash=item419e1b8c3e:m:mYuNkKdx1PwSiWREKzSyMFQ το οποιο μαλλον κανει. Απλα δε λεει παχος αλλα μαλλον ειναι οκ.
zacharis1955 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Φιλε μαλλον αυτο ειναι. Βρηκα αυτο http://www.ebay.com/itm/1-7pcs-Mix-Color-Squares-Non-Woven-Felt-Fabric-Sheets-For-Kid-DIY-Craft-Supplies-/281825479742?var=&hash=item419e1b8c3e:m:mYuNkKdx1PwSiWREKzSyMFQ το οποιο μαλλον κανει. Απλα δε λεει παχος αλλα μαλλον ειναι οκ. Ναι, αυτό είναι, εγώ πριν χρόνια είχα φτιάξει φίλτρο για μια ηλεκτρική σκούπα Miele φίλης μου με τσόχα χειροτεχνίας αγορασμένη από Πλαίσιο και επειδή ήταν λεπτή έβαλα δύο φύλλα...
petrosmauros Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδία. Ψαχνω για καλο λαπτοπ γύρω στα 1000 ευρώ. Καμια πρόταση;
zacharis1955 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδία. Ψαχνω για καλο λαπτοπ γύρω στα 1000 ευρώ. Καμια πρόταση; http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-φορητου-υπολογιστη/
chrisgreece Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μακρυά από refurbished προϊόντα περίεργων Ελληνικών καταστημάτων που "ξεφυτρώνουν" παντού συνέχεια τον τελευταίο καιρό, συνήθως πρόκειται για προϊόντα ανακύκλωσης δηλαδή σκουπίδια που εισάγονται από το εξωτερικό, επισκευάζονται και πλασάρονται σαν προσφορές! Καλησπέρα, νομίζω πως δεν θα χρειαστεί να πω κάτι παραπάνω σε αυτό, πήρα την απάντηση που ίσως περίμενα να πάρω.. Μακριά τα χέρια από Refurbished προϊόντα λοιπόν ! και ευχαριστώ για την απάντηση !
Stonedreamer Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψάχνω εξωτερικό δίσκο usb χωρητικότητας 4+ TB. Δεν με ενδιαφέρουν οι ταχύτητες παρά μόνο η αξιοπιστία. Σκέφτομαι αυτό 'http://www.amazon.co.uk/Seagate-Expansion-Desktop-inch-External-Drive/dp/B00UNA1O0W?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE' Με ενδιαφέρουν μόνο οι (σχετικά) αξιόπιστες μάρκες πχ. WD,Seagate, Hitachi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 16 Απριλίου 2016 από Stonedreamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα