Vasilis 07 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ψάχνω μπαταρίες για τηλεκοντρόλ (αξιοπιστία-μην έχουμε τίποτα διαρροές υγρών και διάρκεια). Κάτι energizer που έχω το πολύ στο 2μηνο τελειώνουν. Αυτές http://www.e-shop.gr/mpataria-varta-superlife-2003-3a-12tem-p-ANA.VAR0032 αξίζουν ?
ekkli Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ψάχνω μπαταρίες για τηλεκοντρόλ (αξιοπιστία-μην έχουμε τίποτα διαρροές υγρών και διάρκεια). Κάτι energizer που έχω το πολύ στο 2μηνο τελειώνουν. Αυτές http://www.e-shop.gr/mpataria-varta-superlife-2003-3a-12tem-p-ANA.VAR0032 αξίζουν ? Γω αγοράζω από πλαίσιο (που κατά τ'άλλα αποφεύγω) κάτι σετ των 4 με 99Λ. Τις βάζω χρόνια και σε τηλεκοντρόλ (όπου έχω 6, ζωή νά'χουν) και σε ασύρματο σετ ποντίκι/πληκτρολόγιο και δεν είχα ποτέ διαρροές. Τώρα, όσον αφορά την διάρκεια, σε μένα κρατάνε, τηλεόρασης σίγουρα άλλαξα το καλοκαίρι, αλλά με προβληματίζει ότι σε σένα οι energizer (που φαντάζομαι ότι είναι κορυφαίες) κρατάνε μόνο 2 μήνες. Μπας και έχεις κανένα χάι ούλτρα τεκ τηλεχειριστήριο με led πάνω και τέτοια; Γιατί αν ναι, δεν νομίζω ότι θα σου κρατήσει καμιά μπαταρία.
fiwi Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Γω αγοράζω από πλαίσιο (που κατά τ'άλλα αποφεύγω) κάτι σετ των 4 με 99Λ. Τις βάζω χρόνια και σε τηλεκοντρόλ (όπου έχω 6, ζωή νά'χουν) και σε ασύρματο σετ ποντίκι/πληκτρολόγιο και δεν είχα ποτέ διαρροές. Τώρα, όσον αφορά την διάρκεια, σε μένα κρατάνε, τηλεόρασης σίγουρα άλλαξα το καλοκαίρι, αλλά με προβληματίζει ότι σε σένα οι energizer (που φαντάζομαι ότι είναι κορυφαίες) κρατάνε μόνο 2 μήνες. Μπας και έχεις κανένα χάι ούλτρα τεκ τηλεχειριστήριο με led πάνω και τέτοια; Γιατί αν ναι, δεν νομίζω ότι θα σου κρατήσει καμιά μπαταρία. Ψάχνω μπαταρίες για τηλεκοντρόλ (αξιοπιστία-μην έχουμε τίποτα διαρροές υγρών και διάρκεια). Κάτι energizer που έχω το πολύ στο 2μηνο τελειώνουν. Αυτές http://www.e-shop.gr/mpataria-varta-superlife-2003-3a-12tem-p-ANA.VAR0032 αξίζουν ? Εγώ έχω το τηλεκοντρόλ από το Lidl και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.
isaias1983 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλησπερα! Ψαχνω για φτηνο κληματιστικο-air condition,φορητο η μη. Δεν με νοιαζει να ειναι inverter η να εχει πολλα extra,επισης δεν με νοιαζει να ειναι ενεργιακης κλασης Α.... Ψαχνω για οτι πιο φτηνο υπαρχει για να ψυξει ενα δωματιο 15τμ το καλοκαιρι. Ακουω προτασεις γιατι βλεπω τρελες τιμες στον κοτσοβολο που κοιταξα... Επισης αν ξερει καποιος μαστορα για εγκατασταση φτηνα στα Χανια Κρητης ας μου πει! Ευχαριστω πολυ!
nikolakis83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, Ψάχνω για σίδερο Ατμού μέχρι περίπου 60 Ευρώ..Τι θα μου προτείνατε?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
akisgd Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Πρόσφατα πήρα ένα Rowenta DW5122 (μετά από μικρή έρευνα) και η σύζυγος είναι ενθουσιασμένη σε σχέση με ένα παλιό Singer που είχε. Επιτέλους σιδερώνω λέει... Το είχα πάρει 55 ευρώ και τώρα βλέπω ότι ξεκινάει από 49 στο Skroutz. 1
noa113 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ψάχνω μπαταρίες για τηλεκοντρόλ (αξιοπιστία-μην έχουμε τίποτα διαρροές υγρών και διάρκεια). Κάτι energizer που έχω το πολύ στο 2μηνο τελειώνουν. Αυτές http://www.e-shop.gr/mpataria-varta-superlife-2003-3a-12tem-p-ANA.VAR0032 αξίζουν ? Γω αγοράζω από πλαίσιο (που κατά τ'άλλα αποφεύγω) κάτι σετ των 4 με 99Λ. Τις βάζω χρόνια και σε τηλεκοντρόλ (όπου έχω 6, ζωή νά'χουν) και σε ασύρματο σετ ποντίκι/πληκτρολόγιο και δεν είχα ποτέ διαρροές. Τώρα, όσον αφορά την διάρκεια, σε μένα κρατάνε, τηλεόρασης σίγουρα άλλαξα το καλοκαίρι, αλλά με προβληματίζει ότι σε σένα οι energizer (που φαντάζομαι ότι είναι κορυφαίες) κρατάνε μόνο 2 μήνες. Μπας και έχεις κανένα χάι ούλτρα τεκ τηλεχειριστήριο με led πάνω και τέτοια; Γιατί αν ναι, δεν νομίζω ότι θα σου κρατήσει καμιά μπαταρία. Προτείνω να αγοράσεις μερικά σετ καλές επαναφορτιζόμενες και έναν καλό φορτιστή, τις κάνεις rotation κι έχεις πάντα φορτισμένες έτοιμες για αλλαγή μπαταρίες και απόσβεση σε περίπου 1-2 χρόνια το πολύ για 6 τηλεκοντρόλ. Γενικά εκτός από πολύ ειδικές χρήσεις δεν αγοράζω πλέον μπαταρίες εκτός από επαναφορτιζόμενες...
tiniakos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλημέρα. Θέλει ο ανηψιός μου ένα XBOX ONE ή PS4 + Fifa 16 + 2 χειριστήριο. Δεν βλέπω κάποια σοβαρή προσφορά αυτή την περίοδο. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
katcos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καμια προσφορά για ανταλλακτικά ή/και μηχανη gillette fusion υπάρχει πουθενά?
zacharis1955 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ψάχνω μπαταρίες για τηλεκοντρόλ (αξιοπιστία-μην έχουμε τίποτα διαρροές υγρών και διάρκεια). Κάτι energizer που έχω το πολύ στο 2μηνο τελειώνουν. Αυτές http://www.e-shop.gr/mpataria-varta-superlife-2003-3a-12tem-p-ANA.VAR0032 αξίζουν ? Kodak Xtralife AAA Sanyo eneloop ΑΑΑ (επαναφορτιζόμενες) Καλησπερα! Ψαχνω για φτηνο κληματιστικο-air condition,φορητο η μη. Δεν με νοιαζει να ειναι inverter η να εχει πολλα extra,επισης δεν με νοιαζει να ειναι ενεργιακης κλασης Α.... Ψαχνω για οτι πιο φτηνο υπαρχει για να ψυξει ενα δωματιο 15τμ το καλοκαιρι. Ακουω προτασεις γιατι βλεπω τρελες τιμες στον κοτσοβολο που κοιταξα... Επισης αν ξερει καποιος μαστορα για εγκατασταση φτηνα στα Χανια Κρητης ας μου πει! Ευχαριστω πολυ! F&U FVIN 09082 Καλησπέρα, Ψάχνω για σίδερο Ατμού μέχρι περίπου 60 Ευρώ..Τι θα μου προτείνατε?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Rowenta DW5120
katcos Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κλιματιστικό inverter (κάλυψη ~25 τ.μ) για αγορά αποκλειστικά από Κωτσοβολο Κλίνω σε κάποιο από τα παρακάτω , υπάρχει feedback για κάποιο από αυτά ή αντίστοιχο; Site: Fujitsu Site: Hitachi Site: Toshiba Site: Toyotomi
cmour79 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κλιματιστικό inverter (κάλυψη ~25 τ.μ) για αγορά αποκλειστικά από Κωτσοβολο Κλίνω σε κάποιο από τα παρακάτω , υπάρχει feedback για κάποιο από αυτά ή αντίστοιχο; Site: Fujitsu Site: Hitachi Site: Toshiba Site: Toyotomi για κάνε την ερώτηση και Site: δίπλα! 1
kob6931 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μεγάλη Δευτέρα και το νήμα έφτασε τις 666 σελίδες (από το app)... xxx xxx xxx...
zacharis1955 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μεγάλη Δευτέρα και το νήμα έφτασε τις 666 σελίδες (από το app)... xxx xxx xxx... Μόνο...444!
savageGR Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 καλησπερα, ψαχνω να αντικαταστήσω το μαμα ρουτερ που μου έχει δωσει η Hol και βρήκα το παρακατω σε προσφορα απο Gearbest στα 52 δολάρια.Θα ήθελα να μάθω αν αξίζει για τα λεφτά που το έχουν.To μοντέλο ειναι Asus AC-1200 GEARBEST ASUS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα