Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ΑΝ πιάσει 3 ώρες είναι θαύμα! 6 ώρες φόρτιση για 3 ώρες tracking...

το ειχες σε deep sleep mode?

ασχετα απο το φιλο, οποιος ψαχνεται για gps tracker,

ενα πολυ καλο (το οποιο και εχω παρει) ειναι αυτο

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Coban+Vehicle+Tracker+Gps303H&_sop=15

Παρολα αυτα ομως, αναγκαστικα πρεπει να δουλευουν σε deep sleep mode η αλλιως πρεπει

ο ηλεκτρολογος να σας κανει ειδικη εγκατασταση.

• Απαντ. 30,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ειχες σε deep sleep mode?

ασχετα απο το φιλο, οποιος ψαχνεται για gps tracker,

ενα πολυ καλο (το οποιο και εχω παρει) ειναι αυτο

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Coban+Vehicle+Tracker+Gps303H&_sop=15

Παρολα αυτα ομως, αναγκαστικα πρεπει να δουλευουν σε deep sleep mode η αλλιως πρεπει

ο ηλεκτρολογος να σας κανει ειδικη εγκατασταση.

Δεν λέει κάτι για deep sleep το manual...πως μπαίνει σε deep sleep?

Δημοσ.

μιας και αρχισατε να ρωτατε για gps, αναρωτιομουν αν υπηρχε κατι απλο που να το βαλω καπου κρυμενο στο αμαξι, και αν το κλεψουν ξερω γω, να μπορεσω απο εφαρμογη στο κινητο μου, να δω που εινα ιτο αμαξι. χωρις να μου στελνει μηνυμα σμσ κτλ δε με νοιαζει.

και το βασικοτερο, να εχει μεγαλη μπαταρια που να κρατα. υπαρχει κατι τετοιο? ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτό που έκανα link ΘΑ ήταν καλό αν είχε λίγο πιο καλή μπαταρία και δεν γινόταν prive και το tracking site.

Ψάχνω για κάποιο καλό tracking site που να δουλεύει με το TK102B (για όσο κρατάει η μπαταρία :P )

Δημοσ.

Έχω αυτό εδώ TK102B

πηρες αρκετα φτηνιαρικο νομιζω... τεσπα, διαβασε οτι λεει το λινκ που σου εδωσα και αν εχεις αποριες ρωτας.

Δεν ειναι θεμα μπαταριας, αλλα αν σου δουλευει ειτε σε sleep mode η ακομα καλυτερα σε deep sleep mode.

Ολα τα υπολοιπα χρειαζονται ειδικες μετατροπες και νομιζω για χαμηλης αξιας οχημα δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις.

μιας και αρχισατε να ρωτατε για gps, αναρωτιομουν αν υπηρχε κατι απλο που να το βαλω καπου κρυμενο στο αμαξι, και αν το κλεψουν ξερω γω, να μπορεσω απο εφαρμογη στο κινητο μου, να δω που εινα ιτο αμαξι. χωρις να μου στελνει μηνυμα σμσ κτλ δε με νοιαζει.

και το βασικοτερο, να εχει μεγαλη μπαταρια που να κρατα. υπαρχει κατι τετοιο? ευχαριστω

δες το λινκ που εβαλα στο ebay, το coban.

Ειναι νομιζω στα λεφτα του οτι καλυτερο.

Δημοσ.

πηρες αρκετα φτηνιαρικο νομιζω... τεσπα, διαβασε οτι λεει το λινκ που σου εδωσα και αν εχεις αποριες ρωτας.

Δεν ειναι θεμα μπαταριας, αλλα αν σου δουλευει ειτε σε sleep mode η ακομα καλυτερα σε deep sleep mode.

Ολα τα υπολοιπα χρειαζονται ειδικες μετατροπες και νομιζω για χαμηλης αξιας οχημα δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις.

δες το λινκ που εβαλα στο ebay, το coban.

Ειναι νομιζω στα λεφτα του οτι καλυτερο.

Το είδα το link, έστειλα τα commands αλλά δεν απαντάει καθόλου σήμερα....

Δημοσ.

αν το εχεις πανω σε οχημα, πολυ πιθανον να ειναι ξεφορτιστο, (αρα και αχρηστο) οποτε θα πρεπει να το βγαλεις και να το εχεις φουλ φορτισμενο και εκει να δεις αν δουλευει και γενικα να κανεις τις δοκιμες σου με βαση το μανιουαλ που σου εβαλα.

Γενικα πρωτα θα το εχεις πληρη φορτισμενο, και μετα θα το σεταρεις οπως πρεπει και τελος θα το εγκαταστησεις στο οχημα που θες.

Σου ξαναλεω ομως οτι το συγκεκριμενο μοντελο ειναι αρκετα τσιπικο οποτε ισως να φταιει και αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Προτάσεις για καλό και δοκιμασμένο πλυντήριο ρούχων γύρω στα 300-350+-περίπου στα 7 κιλά

7 kg

http://www.electroline.gr/product_info.php?products_id=6025

8 kg

http://www.marketelectrics.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=238

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αν γνωρίζει κάποιος να προτείνει μια καλή θήκη και ένα καλό γυαλί για honor 8. Ειδικά για γυαλί να είναι δοκιμασμένο γιατί έχω ακούσει ότι δεν εφαρμόζουν όλα σωστά στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Αν γίνεται αγορά από Ελλάδα. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ψάχνω για καλώδιο που μπαίνει στο ρεύμα και καταλήγει σε διπλο, συνήθως θα ραδια έχουν τέτοιο.Από Ελλάδα για γρηγορότερα

• Like 1
Δημοσ.

ψαχνω γραφτηρι τηλεοπτικων αγωνων - ταινιων,

μεχρι τωρα γραφαμε σε dvd writer αλλα σκεφτομαι μηπως υπαρχει κατι να γραφει

πχ σε στικακι 8 γιγα

και γρηγορα να τα περναω/αποθηκευω στον υπολογιστη/σκληρο δισκο...

εισοδος απο scart,, αν εχει και hdmi καλως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...