Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για αυτοκόλλητη(η μή) ταινία για να ντύσω ενα ξυλινο κουτι mdf ξυλου 30cm*30cm*30cm..

Σε ρολό (με το μετρο δλδ) και θα το κόψω εγώ. Εβαλα διαστάσεις για να καταλάβετε για πόσο περιπου θελω.. (για να μην μου προτεινει κανείς κανα στικερακι)

• Απαντ. 30,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Spt92 είπε

Ψάχνω για αυτοκόλλητη(η μή) ταινία για να ντύσω ενα ξυλινο κουτι mdf ξυλου 30cm*30cm*30cm..

Σε ρολό (με το μετρο δλδ) και θα το κόψω εγώ. Εβαλα διαστάσεις για να καταλάβετε για πόσο περιπου θελω.. (για να μην μου προτεινει κανείς κανα στικερακι)

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο; https://www.praktiker.gr/p/aytokollito-rollo-2m-se-diafora-sxedia-25905 

Για να μην τρέχεις εκεί, πιστεύω στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου θα βρεις (το πολύ με 1-2€ παραπάνω). Επίσης σε παιχνιδάδικα τύπου jumbo max κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Φορτιστές 18650 παίρνω από banggood με priority;

Απο οπου βρεις πιο φτηνα .
Το priority απλα θα σου ερθουν γρηγορα χωρις μεγαλη αναμονη ( εχω πραγμα σε σακο που δεν εχει ανοιχτει ακομα στο αεροδρομιο απο 16/12/17 και παρελαβα πραγμα με priority απο BG παραγγελια που εγινε 10/1/18 )
Δεν ειναι μπαταριες αρα δεν εχουν καμμια απαγορευση .
Ειναι φτηνοι αρα δεν εχουν θεμα με τελωνειο .
Απλα πραγματα

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Φορτιστές 18650 παίρνω από banggood με priority;

Αυτή η μέθοδος εξαφανίστηκε σήμερα το απόγευμα από όλα τα είδη.

Υπομονή να δούμε τι συμβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DrNick είπε

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο; https://www.praktiker.gr/p/aytokollito-rollo-2m-se-diafora-sxedia-25905 

Για να μην τρέχεις εκεί, πιστεύω στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου θα βρεις (το πολύ με 1-2€ παραπάνω). Επίσης σε παιχνιδάδικα τύπου jumbo max κλπ.

Συγκεκριμένα για τύπου ματ μαυρο ή carbon texture.. πως ειναι αυτα που βαζουν σε αμαξι πχ.. Θέλω να "ντύσω" ένα ξυλινο κουτι PC..

Δημοσ.

ψάχνω φιαλίδια για το γκαζάκι ΖΕΥΣ https://www.zecogas.gr/products/product-7

και δεν βρίσκω πουθενά. Ξέρει κανείς εάν ταιριάζουν αυτά που έχουν τα litl;

Και τα ΖΕΥΣ και του litl έχουν βιδωτό σπύρωμα (τα el greco π.χ. μπαίνουν κουμπωτά)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Spt92 είπε

Συγκεκριμένα για τύπου ματ μαυρο ή carbon texture.. πως ειναι αυτα που βαζουν σε αμαξι πχ.. Θέλω να "ντύσω" ένα ξυλινο κουτι PC..

Να προσέξεις στην εφαρμογή του εάν έχεις σαγρε επιφάνειες κ γενικά τυχόν ατέλειες.θα "γράφουν" όλα με το αυτοκόλλητο. Θέλει καλή προεργασία το ξύλο.Μηπως απλά να το έβαφες;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, makfil είπε

Αυτή η μέθοδος εξαφανίστηκε σήμερα το απόγευμα από όλα τα είδη.

Υπομονή να δούμε τι συμβαίνει.

Οχ. Το καλό που τους θέλω να ξαναεμφανιστεί. Ήταν η μόνη σίγουρη!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LosV είπε

Ψάχνω για beardtrimmer μέχρι 40Ε περίπου. Υπάρχει κάτι που να αξίζει σε αυτά τα χρήματα;

Ευχαριστώ..

έχω μια babillys εδώ και πολλά χρόνια και είμαι ευχαριστημένος αλλά την είχα πάρει απο το amazon Αγγλίας

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια .

Ψαχνω για ryzen 1600 αλλα δεν ξερω αν μπορω να βρω καπου, κατω απο την τιμη του σκρουτζ (188 ευρω ) .

Δεν ξερω αν υπαρχει βεβαια και καποιο αλλο φορουμ κλπ για μεταχει  επεξεργαστες κλπ . Γιατι εδω δεν πουλανε τον 1600 με τιποταααα!! :D

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω για καρεκλα γραφειου-gaming με budget στα 100 ευρω πανω κατω, εχω δει αυτες απο homemarkt αλλα δεν μπορω να αποφασισω αν αξιζουν τα λεφτα τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...