Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ειδα κι αυτο αλλα δεν πρεπει να ειναι ο αντιπροσωπος.

Όχι αλλά δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, όχι σύμφωνα με το site της εταιρείας, άρα πας σε παραεισαγωγέα και αυτός είναι αυτός που σου έστειλα για Ελλάδα. Πάρε τηλέφωνο τι έχεις να χάσεις;

Με 1 ευρώ δεν παίζει να το βρεις πάντως.

Δημοσ.

Όχι αλλά δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, όχι σύμφωνα με το site της εταιρείας, άρα πας σε παραεισαγωγέα και αυτός είναι αυτός που σου έστειλα για Ελλάδα. Πάρε τηλέφωνο τι έχεις να χάσεις;

Με 1 ευρώ δεν παίζει να το βρεις πάντως.

Θα το κοιταξω απο εκει.

1 ευρω το κοβω πολυ δυσκολο αλλα επειδη ετσι ανεφερε ο φιλος πιο πριν γι'αυτο και τον ρωτησα.

Δημοσ.

Υπάρχει και στην Ολλανδία κανονικά σε super markets και μερικές φορές παίρνω το ροδάκινο (γύρω στα 0,90 αν θυμάμαι καλά). Δεν είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με lipton και nestea, ίσα ίσα νομίζω οτι είναι λιγάκι πιο πικρό!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιος ειναι αντιπροσωπος στην Ελλαδα?

Γνωριζεις ποιος τα φερνει?

Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι θα δω τι έγραφε επάνω στο μπουκάλι για να σε κατευθύνω (ναι, έχω κρατήσει 4-5)...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο αντιπρόσωπος του συγκεκριμένου είναι κάπου στον Κορυδαλλό, είχα φάει κι εγώ κόλλημα με το τσάι πριν 2-3 χρόνια και κατέβαινα καθημερινά στον Πειραιά να το αγοράσω, δυστυχώς έχει κλείσει το περίπτερο εκεί και δεν έχω τον αριθμό ακόμα. Σίγουρα όμως ΔΕΝ θα το βρεις σε ψυγεία coca cola αλλά μόνο σ' αυτά της pepsi

Δημοσ.

καλησπερα .... εχουμε το τσαι ARIZONA στην ελλαδα ... αν θελετε καλεστε στο τηλ 210-9709294 .. σας ευχαριστουμε πολυ

ε, κάνετε και μια προσφορά bulk για μέλη του insomnia :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Η αντιπροσοπια είναι στον αγ Δημήτριο αττικης .. Το τηλ είναι 210-9709294

Θα χαρούμε να σας εξυπηρέτησουμε .

Κωστας ζαρρας

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διαβαζοντας το αρθρο μου ανεβηκε η περιεργια να το δοκιμασω μολις το ειδα ειπα ααα αυτη τη λαλακια λενε.

Το εχω βρει στο mymarket αν εχεις κοντα πανε τσεκαρε.

Δημοσ.

Αυτο το τσαι το θυμαμαι απο περυσι το καλοκαιρι και στην Κεφαλονια και στη Λευκαδα που το ειχανε ολες σχεδον οι καφετεριες. Επισης τα ΑΒ εχουν.

Δημοσ.

το προμοταραν αρκετα σε μερικα μαγαζια στα ν.προαστεια.νομιζω και σε κεντρικο στην γλυφαδα

ψιλοαδιαφορο δοκιμασα μονο 2 γευσεις γιατι στα καφε το χρεωναν υπερβολικα...

νομιζα οτι τα λιπτον ηταν τα νουμερο 1 σε πωλησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...