kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το αεροδρόμιο εξακολουθεί να λειτουργεί όμως και να παρέχει τις υπηρεσίες του. Δεν το έκλεισαν, αφήνοντας υπέρογκα χρέη, ούτε τους κυνηγάει η δικαιοσύνη, ούτε διαφεύγουν την πιθανή σύλληψή τους, σαν κάτι άλλους προέδρους μεγάλων ΠΑΕ. Άμα είσαι φυγόδικος, υπόδικος, ζητάς χρήματα; Θα μου πεις ότι δεν έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα. Χμμ, ε τότε σε ν χρόνια τα ξαναλέμε.
Aias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 DrLo μαλλον στην Τουρκια ειναι αλλιως τα πραγματα ,αλλα με αυτα που λες δεν πρεπει να εχεις αγορασει ουτε τσιγαρα απο περιπτερο στην Ελλαδα. Καλυτερα να δεις το δασος και μην κοιτας το δεντρο.Το τι χρωσταω και τι οχι εχει να κανει και με τις υποχρεωσεις της εταιριας απεναντι σε μενα.Οχι οταν τους κυνηγαγανε 4-5 μηνες πριν να μην υπαρχουν πουθενα με καμια υποστιριξει στον πελατη τους και τωρα που λασκαραν τα πραγματα να ζητανε τα ρεστα με ενα χαρτι στο σπιτι. Δεν εχω προβλημα να πληρωσω εφοσον οτι χρωσταω ειναι νομιμο και ξερω οτι το ποσο που εχει μεσα και για το ΦΠΑ,ΜΠΑ,ΧΠΑ κτλ παει εκει που πρεπει να παει και οριζεται απο τον νομο και οχι στην Χονολουλου. Γιατι δεν υπαρχουν πουθενα αδελφε?Κρυβονται μηπως?
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το αεροδρόμιο εξακολουθεί να λειτουργεί όμως και να παρέχει τις υπηρεσίες του. Δεν το έκλεισαν, αφήνοντας υπέρογκα χρέη, ούτε τους κυνηγάει η δικαιοσύνη, ούτε διαφεύγουν την πιθανή σύλληψή τους, σαν κάτι άλλους προέδρους μεγάλων ΠΑΕ. Άμα είσαι φυγόδικος, υπόδικος, ζητάς χρήματα; Θα μου πεις ότι δεν έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα. Χμμ, ε τότε σε ν χρόνια τα ξαναλέμε. Να διευκρινήσω ότι δε ξέρω αν και ποιός είναι φυγόδικος, είχε μέινει στο ότι είχε βγει μια απόφαση που σε κάποια διαφωνία τους δικαιώνει τις 2 εταρείες. Σε κάθε περίπτωση η οφειλή σου είναι στην εταιρεία, όχι σε κάποιον που μπορεί να είναι φυγόδικος. Ηθικά δεν κάνει καμιά διαφορά, εξακολουθείς να έχεις μια οφειλή και το τι ζητήματα έχει αυτός με τον νόμο είναι δική του δουλειά. Σου έδωσε ρευμα, πρέπει να του δώσεις τα λεφτά που συμφωνήσατε και αν δεν δώσει ότι είναι να δώσει στους άλλους ας του κώψουν τον κ#λο, για σένα είναι αδιάφορο.
Aias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Στο κοσμο αυτο δεν ειναι μονο αυτος που χρωσταει και αυτος που του χρωστας αλλα μπαινει και ο παραγοντας κρατος με την ρυθμιστικη αρχη ενεργειας που κανει τον διαιτητη, Οπως σε εναν αγωνα αποφασιζει ο διαιτητης ετσι και η ρυθμιστικη αρχη ενεργειας αποφασιζει τι χρωσταει ο Α στον Β κτλ. Ελεος 1η δημοτικου το καναμε εδω...
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 DrLo μαλλον στην Τουρκια ειναι αλλιως τα πραγματα ,αλλα με αυτα που λες δεν πρεπει να εχεις αγορασει ουτε τσιγαρα απο περιπτερο στην Ελλαδα. Αρκετά πράγματα εδω είναι διαφορετικά, καποια από αυτά προς το καλύτερο. Όχι δε καπνίζω. Καλυτερα να δεις το δασος και μην κοιτας το δεντρο.Το τι χρωσταω και τι οχι εχει να κανει και με τις υποχρεωσεις της εταιριας απεναντι σε μενα.Οχι οταν τους κυνηγαγανε 4-5 μηνες πριν να μην υπαρχουν πουθενα με καμια υποστιριξει στον πελατη τους και τωρα που λασκαραν τα πραγματα να ζητανε τα ρεστα με ενα χαρτι στο σπιτι. Αυτό είναι διαφορετικό. Άλλο ότι δε σε εξυπηρετούν σαν πελάτη (δηλαδή δε σου παρέχουν την υπηρεσία που οφείλουν) και άλλο δεν πληρώνουν πχ την ΔΕΗ. Το 1ο σε αφορά το 2ο όχι.. Δεν εχω προβλημα να πληρωσω εφοσον οτι χρωσταω ειναι νομιμο και ξερω οτι το ποσο που εχει μεσα και για το ΦΠΑ,ΜΠΑ,ΧΠΑ κτλ παει εκει που πρεπει να παει και οριζεται απο τον νομο και οχι στην Χονολουλου. Γιατι δεν υπαρχουν πουθενα αδελφε?Κρυβονται μηπως? Όταν πάιρνεις κάτι από οπουδήποτε αλλού πως είσαι σίγουρος ότι πράγματι πχ αποδίδουν ΦΠΑ? Τους ζητάς αποδείξεις από τη ΔΟΥ? Και άντε να δεχθώ ότι αν θες ξεκινάς να το εφαρμόζεις, πχ να ζητάς ενημερότητες και οτιδήποτε άλλο πριν αγοράσεις κάτι, δικαίωμά σου. Εδώ μιλάμε για χρέος, δηλαδή αυτό που χρωστάς το κατανάλωσες χωρίς πολλά-πολλά, ποτέ δε ρώτησες τι και αν πληρώνουν. Βγαίνει κάποιος και τις κατηγορεί ότι δεν απέδιδαν αυτό που πρέπει να αποδώσουν και χωρίς να ξέρεις καν ο ίδιος αν ισχύει ή όχι μπροείς να διαγράψεις την οφειλή σου?
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ας πληρωθούν οι λογαριασμοί στην ΔΕΗ, αν υπάρχουν υπόλοιπα, και ας πάει απο εκεί να διεκδικήσει ο όποιος "επιχειρηματίας" τα χρήματα που θεωρεί ότι του οφείλονται.
nikolas12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Για χαρα σε όλους μου ήρθε και εμένα λογαριασμός τον Ιούλιο από hellas power και μου ζητάνε να πληρώσω 100€ για το ρέυμα που κατανάλωσα από Δεκέμβρη ως 24/1/12, όλα καλά ως εδώ αλλα υπάρχουν τα παρακάτω προβληματάκια: Η Hellas power σε αυτό τον λογαριασμό μου τιμολογεί Kwh (όχι όλες μέρος αυτών) που ήδη μου έχει τιμολογίσει η ΔΕΗ και τις έχω πληρώσει σε αυτή Οταν πήγαμε στην hellas power πληρώσαμε 33€ εγγύηση, αφου ο λογαριασμός που μου έστηλαν είναι ο τελικός δεν θα έπρεπε να συμψηφηστούς αυτά τα λευτά; Και μέσα σε όλα αυτά δεν υπάρχει κανενας τρόπος επικοινωνίας με αυτούς, τι μπορούμε να κάνουμε;
kostas_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Το ότι δεν υπάρχει πουθενά, κανένας τρόπος επικοινωνίας με την εν λόγω εταιρεία, είναι απλά απαράδεκτο.
Formion Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μία σοβαρή κατάσταση τώρα. Στα τέλη Ιουνίου στάλθηκε δεύτερος εκκαθαριστικός, "Τελικός Εκκαθαριστικός" από Hellas Power για την περίοδο που ήμουν ακόμη σε αυτήν την εταιρεία (εώς 24/01/2012) Και εδώ ξεκινούν τα τραγελαφικά. Ο λογαριασμός καθηστέρησε αρκετά να έρθει, λόγο ενός διαφορετικού προβλήματος με τα το ταχυδρομείο στην περιοχή, και τελικά έφτασε μέσα Αυγούστου. Ο λογαριασμός χρεώνει ένα τελικό ποσό 363 ευρώ, καταμετρώντας 25534 κιλοβατώρες στις 24/01/2012 Η καταγραφή της ΔΕΗ την αμέσως επόμενη μέρα (25/01/2012) που είναι προφανώς και η μόνη καταγραφή που έγινε γράφει 24618 κιλοβατώρες. Δηλαδή μου χρεώνουν στον τελικό εκκαθαριστικό 916 κιλοβατώρες περισσότερρες από την καταγραφή του ρολογιού και σαν να μην έφτανε αυτό, με λίγους πρόχειρους υπολογισμούς, χρεώνουν 35 λεπτά την κιλοβατώρα. Με την Hellas Power καμμία επικοινωνία, αλλά έχω μια εισπρακτική εταιρεία να σπάει τα τηλέφωνα και να απειλεί ότι θα προχωρήσει δικαστικώς για να λάβει τα χρήματα. Αυτό συνεχίζεται, ενώ έχω εξηγήσει την κατάσταση στον εισπράκτορα και τους έχω στείλει και τα στοιχεία αυτά, όπως ζητήσανε, για να λάβω την απάντηση σήμερα την απάντηση ότι αυτοί έχουν εντολή αυτό το ποσό να εισπράξουν και η υπόθεση θα πάει σε δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;
DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 ... η υπόθεση θα πάει σε δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Στείλε τους ένα φαξ που να λέει εξηγείστε μου "τι και πως και ανάλυση της χρέωσης" και άσ' το να πάει στο δικαστήριο. έχοντας τη καταμέτρηση της ΔΕΗ θα σου ..... μια μάντρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα