Προς το περιεχόμενο

"BestPrice One": Ενιαίο Καλάθι Αγορών στο BestPrice.gr


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Phaistos Networks A.E., στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του BestPrice.gr και με σταθερό στόχο τη συμβολή του στην ευρύτερη ανάπτυξη του ηλ.εμπορίου στην Ελλάδα, ανακοινώνει το "BestPrice One".

 

Το "BestPrice One" αποτελεί μια καινοτόμο πρόταση-μοντέλο στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς για πρώτη φορά στα ελληνικά και όχι μόνο δεδομένα, ο ρόλος μιας υπηρεσίας αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών δεν περιορίζεται μόνο στη διευκόλυνση της έρευνας αγοράς του καταναλωτή.

 

Πλέον της συνήθης διαδικασίας αναζήτησης/σύγκρισης προϊόντων και τιμών, το BestPrice.gr δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες της υπηρεσίας να ολοκληρώνουν τις αγορές τους από επιλεγμένα καταστήματα, εύκολα και γρήγορα κάνοντας χρήση του ενιαίου καλαθιού αγορών “BestPrice One”.

 

Τo “BestPrice One” προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό μια ολοκληρωμένη, προσωποποιημένη και κυρίως ασφαλή εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών, καθώς, πέρα από την ευκολία και την αμεσότητα των συναλλαγών, στο “BestPrice One” θα συμμετέχουν αποκλειστικά πιστοποιημένα από το BestPrice.gr καταστήματα τα οποία και πληρούν μια σειρά από ποιοτικά κριτήρια που εγγυώνται την ασφάλεια του καταναλωτή.

 

H εμπειρία του χρήστη με το “BestPrice One” ολοκληρώνεται με την επιβράβευσή του μέσω ειδικών προνομίων και εκπτώσεων (bonus πόντοι, επιστροφή χρημάτων κτλ).

 

Η νέα λειτουργία "BestPrice One" θα τεθεί σε εφαρμογή στο BestPrice.gr από τις 20 Απριλίου.

 

To ΒestPrice.gr είναι η πρώτη (από το 2001) και μεγαλύτερη (870 ηλ. καταστήματα, 4+ εκ. προϊόντα) πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Περισσότερα για το BestPrice.gr θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας http://www.bestprice.gr.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...