Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Εχω προβλημα καποιες φορες στο να βαλω ελληνικους υποτιτλους στις ταινιες που βλεπω χρησιμοποιωντας το player της τηλεορασης μου.Αλλες φορες τους εμφανιζει κ αλλες βγαζει κατι "κινεζικα".Εδω η τηλεοραση : http://www.skroutz.gr/s/330473/Samsung-UE32D5000-32.html

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι στην κωδικοποίηση των χαρακτήρων του αρχείου srt. Αυτά που σου εμφανίζει σωστά έχουν κωδικοποίηση utf-8 ενώ τα "κινέζικα" είναι σε iso8859-7.

Η πιο απλή λύση είναι να ανοίξεις τον media player της τηλεόρασης και ενώ παίζει κάποιο αρχείο πάτα το κουμπί Tools στο τηλεχειριστήριο και πήγαινε στην επιλογή Υπότιτλοι-> Κωδικοποίηση και επέλεξε Ελληνικά. Λογικά δεν θα έχεις πλέον πρόβλημα ότι srt και να χρησιμοποιήσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως ακριβως μετατρέπεις τα αρχεια στο σημειωματάριο;

Θα ανοίξεις τον υπότιτλο που θέλεις με το σημειωματάριο και μετά > Αποθήκευση ως > Θα διαλέξεις την κωδικοποίηση που θες από το κουτάκι

και όταν γράψεις το όνομα του αρχείου θα βάλεις την κατάληξη .srt Π.χ. "diehardgreeksubs.srt" και αποθήκευση.

Επεξ/σία από Centurion
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο που στην περίπτωσή μου τα έκανα και τα 2 που προ-αναφέρατε. Η μόνη διαφορά είναι ότι εξακολουθεί να μη παίζει τους υπότιτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...