oldermania Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 σκεφτομαι να παρω το ipad απο το official site ξερει κανεις ποσο τελωνειο θα πληρωσω οταν ερθει εδω?
georgemvg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πολύ. Μην το κάνεις, θα σου έρθει περισσότερο από την εγχώρια τιμή.
oldermania Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 (((((((( σοβαρα?δηλαδη ποσα ειναι?λεω να παρω το μοντελο τον 599 δολλαριων
Narayan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 599 + ΦΠΑ 23% + τέλος εκτελωνισμού. Και λίγα λέω.
Narayan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 599 δολλάρια είναι η αξία του iPad. Στην ουσία αποδίδεις φόρους στο Ελληνικό κράτος επειδή θεωρούν πως από εκεί που το πήρες δεν μετράει η όποια φορολογία, εφόσον είναι εκτός Ε.Ε.
Whiteyez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κανένα Apple store δεν στέλνει εκτός της χώρας στην οποία βρίσκεται.
oldermania Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Έχω πληρώσει μια εταιρία που ειναι μεσαζων για να στέλνει τα πράγματα απο εκει αλλα δεν ξέρω τι τελωνείο θα πληρώσω μέτα εδω και είμαι διστακτικος αλλα και εδω βλέπετε τι εξωφρενικές τιμές ζητάνε ισοτιμία 1 προς 1 δολλαριο με ευρω ντροπη τους
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ελευθερη αγορα ειναι, οτι θελουν κανουν. περισσοτερο για καρτελ μου κανει...
pournaras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Έχω πληρώσει μια εταιρία που ειναι μεσαζων για να στέλνει τα πράγματα απο εκει αλλα δεν ξέρω τι τελωνείο θα πληρώσω μέτα εδω και είμαι διστακτικος αλλα και εδω βλέπετε τι εξωφρενικές τιμές ζητάνε ισοτιμία 1 προς 1 δολλαριο με ευρω ντροπη τους Οταν ενα μηχανημα εχει 600 δολλαρια στην Αμερικη χωρις ΦΠΑ, και ερθει στην ελλαδα με ισοτιμια 460 ευρω, με φπα 23% παει στα 560, οποτε τα υπολοιπα 40 ειναι κερδος και τελωνειο... Οποτε 1 ευρω = 1 δολλαριο ντροπη τους, δεν το λες κιολας. Εντιτ: μεταφορικα δεν εβαλα.
yiannis2002s Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Οταν ενα μηχανημα εχει 600 δολλαρια στην Αμερικη χωρις ΦΠΑ, και ερθει στην ελλαδα με ισοτιμια 460 ευρω, με φπα 23% παει στα 560, οποτε τα υπολοιπα 40 ειναι κερδος και τελωνειο... Οποτε 1 ευρω = 1 δολλαριο ντροπη τους, δεν το λες κιολας. Εντιτ: μεταφορικα δεν εβαλα. Τελωνείο δεν ειναι μονο το ΦΠΑ αλλά και έξοδα εκτελωνισμού, έξοδα αποθήκης κλπ.... + την όλη διαδικασία να τρέχεις στο τελωνείο κ να προσπαθείς να βγάλεις άκρη.... Ειμαι σιγουρος οτι θα πάει πολυ πανω απο 600 ευρω... Οποτε ή πηγαινε εκει κ πάρτο, ή παρτο απο εδω.
pournaras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Τελωνείο δεν ειναι μονο το ΦΠΑ αλλά και έξοδα εκτελωνισμού, έξοδα αποθήκης κλπ.... + την όλη διαδικασία να τρέχεις στο τελωνείο κ να προσπαθείς να βγάλεις άκρη.... Ειμαι σιγουρος οτι θα πάει πολυ πανω απο 600 ευρω... Οποτε ή πηγαινε εκει κ πάρτο, ή παρτο απο εδω. Δε διαφωνω, απλα ηθελα να τονισω, οτι αυτο το "ντροπη, ολα τα κανουν 1 δολλαριο = 1 ευρω", δεν ειναι και τοσο ντροπη τελικα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δε διαφωνω, απλα ηθελα να τονισω, οτι αυτο το "ντροπη, ολα τα κανουν 1 δολλαριο = 1 ευρω", δεν ειναι και τοσο ντροπη τελικα. Μα προφανώς δεν είναι τόσο τραγικό όσο θέλουμε να το βλέπουμε. Κι αυτό φυσικά ισχύει για οτιδήποτε έρχεται από τρίτη χώρα (ήτοι, χώρα που δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Αλίμονο, όλοι θέλουμε να παίρνουμε ό,τι είναι να πάρουμε φτηνά, αλλά καλό είναι να ξέρουμε και τι ισχύει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα