Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι αστειο παντως να βλεπεις ατομα που δεν εχουν καμια μα καμια εκπαιδευση να λενε "ριξτου με το οπλο, ριξτου καρατια, ριξτου με το τσεκουρι", επειδη νομιζουν οτι το μπλεστεσο και οι ταινιες τους κανουν ετοιμους.

the-ds-has-an-axe-to-grind-with-a-zombies-head_jpg_627x325_crop_upscale_q85.jpeg

Δημοσ.

Ειναι αστειο παντως να βλεπεις ατομα που δεν εχουν καμια μα καμια εκπαιδευση να λενε "ριξτου με το οπλο, ριξτου καρατια, ριξτου με το τσεκουρι", επειδη νομιζουν οτι το μπλεστεσο και οι ταινιες τους κανουν ετοιμους.

Τιλερεφιλαρακιναπουμε, τζαμπα χαλασα εγω τα ματακια μου να τελειωσω ολα τα hitman και τα splinter cell στο hard mode;

Δημοσ.

Κακόγουστο αστείο είναι να γίνεται διάρρηξη στο σπίτι και όλοι ανυποψίαστοι να blogarουμe στο insomnia πως να αντιμετωπίσουμε λhστες.Πάω να δω αν μου πήρανε πορτοφόλι.Ακούστηκαν θόρυβοι πριν στο σαλόνι. :confused:

Δημοσ.

Πάντως πριν χρόνια όταν χτίζαμε το σπίτι, ένα βράδυ είχαν έρθει κάτι τύποι να κλέψουν. Τώρα τι να κλέψουν... κάνα σακί με τσιμέντο; Anyway. Και βγήκε ο γείτονας με αυτόματη καραμπίνα και τους την άναψε.

:shock:

Τον αέρα βάρεσε, όχι αυτούς. Αλλά το γεγονός παραμένει epic, έστω και χωρίς splatter.

Την ίδια αντίδραση είχε και άλλο ένα βράδυ -μετά από χρόνια- που δύο τύποι είχαν μπει στον δικό του κήπο.

Δημοσ.

busey_clapping.gif

OK please κάποιος από τους admin να μας πουν γιατί διέγραψαν το post? Μην φτύσει κανείς το μεσημεριανό? Δεν πρότεινε σε κανέναν να το κάνει, το αντίθετο μάλιστα. Και ναι ξέρω ότι στους κανόνες λέει ότι δεν κριτικάρουμε, δεν κάνω κριτική, οκ μαζί σας. Αλλά δεν το βρήκατε αστείο;;Δεν βρήκατε ότι o ducatirulez ήθελε να αποθαρρύνει τον κόσμο από παράνομες ενέργειες; ΟΚ GORE δε λέω, αλλά σε spoiler

Δημοσ.

ε. 2. μια στοιχειώδη εκπαίδευση στον χειρισμό ενός όπλου επίσης οποιοσδήποτε αν το θέλει.

Και που μπορει να γινει αυτη στην αθηνα?? εγω συμφωνα με τις πληροφοριες που εχω πρεπει να γραφτεις σε σκοπευτικο ομιλη ως αθλητης και μετα απο αρκετη γραφειοκρατια μπορει να ριξεις και καμια. Εκτως αυτου οσα το σκοπευτηριο δεν ειναι και τοσο προσβασιμο τυπου δεν εχω τι να κανω ας παω να ριξω καμια. Τα παρανομα οπλα θα ηταν μια λυση μια και πλεον κυκλοφορουν πολυ αλλα τι να το κανεις αν το πιστολι που θα σου πουλησουν εχει και 5 φονους μαζι του?? για το ποσο κυκλοφορουν οπλα παντως ειναι χαρακτηριστικο το παραδειγμα μια η ωρα παρασκευης στην εξοδο του μετρο της ομονοιας ενας εγχρωμος επαιζε με ενα σαπιο περιστροφο (προπολεμικο) και το εδειχνε στους φιλους του.... Αν μπορει ο καθε τελειωμενος με 100 ευρω να αγορασει και να το κυκλοφορει τοσο ανετα τοτε εμεις γιατι οχι???

Παντως για αυτους που λενε ριχνεις ασφαιρα κτλπ εγω διαφωνω αν ο αλλος μπει σπιτι σου / στην περιφραγμενη αυλη σου βραδυ και τελοσπαντων αιστανθεις απειλη δε ριχνεις προειδοποιητικες γιατι αν ειναι οπλισμενος θα ριξει στο ψαχνο για τη ζωη του πλεον. Αν το βγαλεις λοιπον ριχνεις και εσυ στο ψαχνο χωρις δευτερη σκεψη. Βασικος νομος που εχουμε μαθει απο τα 13 μας σε ολες τις ταινιες...

Δημοσ.

Μπορεις να πας και απλα να ριξεις την ιδια μερα? Οι τιμες που κειμενονται περιπου αν ξερεις? οσο για τα κυνηγετικα εχω βαλει στο ματι μια σαιγκα 410 καθαρα για σκοποβολη αλλα λογο της γραφειοκρατιας και των σπανιων πλεον επισκεψεων μου στο χωριο το εχω αναβαλει

Δημοσ.

Δεν ξέρω για Αθήνα, απλά νομίζω ότι στο forum που σου έστειλα μπορείς να βρεις τα πάντα.

Οι τιμές δεν είναι τόσο υψηλές που νομίζεις. Και η γραφειοκρατία δεν είναι πολύ.

Η 410 γύρω στα 800 δεν βγαίνει; Ακριβή δεν την βρίσκεις;

Mossberg και δίσκους (στη θέση του δίσκου βάλε ότι θες νοητικά :devil: ). Αν θες πραγματικά όμως κάτι καλό για σκοποβολή (με τιμή ouch) δες σε Browning / Berreta *αν και να ξέρεις κόβεις το φαγητό για 2 χρόνια για να πάρεις.

sorry για το offtopic

Δημοσ.

Ειχα κοιταξει παλιοτερα τιμες. Ακριβα ειναι αλλα και μονο οτι ειναι στο μεγεθος και στο στυλ πολεμικου οπλου θα τα εδινα. Και αν δε κανω λαθος η εμβελεια ειναι γυρω ατα 100 μ τα φυσυγγεια θυμιζουν σφαιρες οτι πρεπει για σκοποβολη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...