Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ και 1-2 χρόνια έχω σταματήσω να πίνω για να πιω και να παρτάρω γενικότερα (dubstep, 6 άνθρωποι ανα τετραγωνικό μέτρο, κλπ) και έκατσα να φιλοσοφήσω λίγο το ποτό..

Έτσι έχω ξεχωρίσει τα ποτά σε αυτά που πίνεις για να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις να πεις 2 κουβέντες και σε αυτά που είναι για να παρτάρεις...

Τα πιο χαλαρά λοιπόν:

1. μπύρες (ποτέ μία)

2. αβάνα κόλα

3. ε μετά πάμε σε σέικερ, υποβρήχεια κλπ..

αλλά αυτά είπαμε τα κόψαμε :)

πλέον πίνω μόνο single malt whiskια με ιδιαίτερη προτίμηση στο Glenfiddich αραιωμένο με λίίίγο νερό.. Αν έχει και κάποιος άλλος να προτείνει κάποιο καλό single malt όχι ευρέως γνωστό θα το δοκίμαζα ευχαρίστως :)

Δημοσ.
Τι ποτό πίνετε όταν βγαίνετε έξω;

Tanqueray με στημένο λεμόνι μέχρι να την ακούσω. Μετά από υποβρύχια μέχρι Shell V Power 100άρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαλέγω ανάμεσα στην κίτρινη Heradura, το λευκό ή κίτρινο Havana Club με Coca-Cola, το Tanqueray με tonic και μια pils μπύρα.

[...] Αν έχει και κάποιος άλλος να προτείνει κάποιο καλό single malt όχι ευρέως γνωστό θα το δοκίμαζα ευχαρίστως :)

Ρίξε μια ματιά στο Bushmills (προσοχή, το malt, όχι το Black Bush που είναι blended).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ Strathisla Single Malt, google it, της οικογένειας Chivas είναι, και μερικά είναι τόσο "σωστά" που καταντάει "επικίνδυνο" ;)

Επεξ/σία από caution
Δημοσ.

Διαλέγω ανάμεσα στην κίτρινη Heradura, το λευκό ή κίτρινο Havana Club με Coca-Cola, το Tanqueray με tonic και μια pils μπύρα.

Ρίξε μια ματιά στο Bushmills (προσοχή, το malt, όχι το Black Bush που είναι blended).

Δοκίμασα το περασμένο Σάββατο Bushmills και είχε μια φρουτώδη γεύση σαμπάνιας... Μάλλον αντιπαθιτικό μου φάνηκε αλλά ίσως να ήταν το blended...! Θα ψάξω και το malt !

^ Strathisla Single Malt, google it, της οικογένειας Chivas είναι, και μερικά είναι τόσο "σωστά" που καταντάει "επικίνδυνο" ;)

μμμμ ευτυχώς υπάρχει κοντινό μπαράκι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποικιλία ποτών, οπότε θα το τσεκάρω το συντομότερο :)

Δημοσ.

Επόμενο topic... τι εσώρουχα φοράτε όταν βγαίνετε έξω.

Ψηθείτε.

fixed

δεν εχω προτιμησει σε ποτο.οτι κερνανε το δεχομαι.

Δημοσ.

Γιατι να εισαι γατα? Ο κοσμος θα ξανα κοιταζε περιεργα αν εβγαινα ραντεβου με μια γατα.

Δημοσ.

Γιατι να εισαι γατα? Ο κοσμος θα ξανα κοιταζε περιεργα αν εβγαινα ραντεβου με μια γατα.

σιγα θα εκανες και πρωτοτυπία :mrgreen:

Δημοσ.

Αν ειναι καποιο μαγαζι που δεν ξερω, κι επειδη εχω καει με μπομπα, παιρνω space ή μπυρα συνηθως carib/corona

Απο 'κανονικα" ποτα, βοτκα λεμονι παντα

Δημοσ.

Been there meowed with that.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...