Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι να έχω παρει ποτο σε μπαρ-κλαμπ (λεμε τωρα) την τελευταια 4ετια τη βγάζω μονο με μμπυρα ή κρασι και εχω το κεφάλι μου ήσυχο :P Ποτο μονο σε σπίτι ή σε μπαρ που ξέρω ότι ειναι σωστό σε τιμές, ποσότητες και φυσικά δεν σερβίρει μπομπες.

Οποτε συνηθως προτιμώ τεκιλα κιτρινη κ το καλοκαιρι κανα τζιν με καποιο χυμο συνηθως ανανα ή λεμονι.

Δημοσ.

Έχετε παρατηρήσει ότι μερικά μαγαζιά σερβίρουν ΜΟΝΟ μπόμπες;

Δηλαδή οι τύποι απλά δεν παίζονται.

Μια καλή ένδειξη είναι όταν το μαγαζί δεν έχει καθόλου τα 'κλειστά' ποτά τύπου space, red bull.

Επίσης υπάρχουν ποτά που τους προδίδουν μόλις πιεις μισή γουλιά , όπως για παράδειγμα το kalhua.

Πρέπει να είσαι πολύ άσχετος για να νοθεύεις και το kalhua (ή πολύ επικίνδυνος, όπως το δει κανείς).

Νόθευση kalhua μου έχει τύχει 2 φορές στη ζωή μου.

Μια στο καρναβάλι της Πάτρας και μία στο μεγαλύτερο νυχτερινό μαγαζί στη Λάρισα.

Δημοσ.

Με σειρά προτίμησης:

1: Tanqueray με δύο δάκτυλα red bull

2: Tanqueray με λεμόνι.

3: Beefeater me τόνικ

3: Absolut με τόνικ.

4: Αβάνα μαύρο με κόλα.

Δημοσ.

να προτείνει κάποιο καλό single malt όχι ευρέως γνωστό θα το δοκίμαζα ευχαρίστως :)

Macallan. Ακριβο ομως και δυσευρετο. 12 ευρω το πληρωσα προσφατα σε ψαγμενο μαγαζι, κανα πενηνταρικο εχει το μπουκαλι.

Κατα τα αλλα, Jameson ή Jack με παγο. Παλιοτερα επινα weiss , αλλα διαπιστωσα οτι μου κανει hangover.

Δημοσ.

Επόμενο topic... τι εσώρουχα φοράτε όταν βγαίνετε έξω.

Ψηθείτε.

fixed

δεν εχω προτιμησει σε ποτο.οτι κερνανε το δεχομαι.

Κάνε την αρχή για το νέο topic και σίγουρα θα έχει πάρα πολύ περισσότερα posts από MAC vs Windows topic.

Δημοσ.

μιας και το αναφέρατα,

μπόμπα τι ακριβώς λέμε?

είναι νοθευμένα με άλλου είδους οινόπνευμα?

και η κυριότερη απορία που έχω,πως προμηθεύεται μια "μπόμπα",υπάρχουν προμηθευτές που δίνουν νοθευμένα?

και για ον τοπικ,αν ποτε παω σε κλαμπ απτα mainstream άντε πες κανένα μαρτίνι,αλλά συνήθως τσίπουρα κ μπύρες.ειδικά μύθος,δεν έχω βρεί μπύρα που να την προτιμώ απο μύθος.

Δημοσ.

Μπόμπα σημαίνει ότι είναι νοθευμένο.

Μάλιστα αν θυμάστε μια εκπομπή του Ευαγγελάτου, υπήρχαν 3 επίπεδα νοθείας, αναλόγως με το πόσο φθηνό ήθελε να αγοράσει το ποτό ο μαγαζάτορας!

Δημοσ.

1. Tequila

2. Martini

3. Gin Tonic

4. Bloody Mary

Μετά ρακές, μπύρες, κάνα ουζάκι, τίποτα κρασά, για πιο ήρεμες καταστάσεις.

Δημοσ.

1. Tequila

2. Martini

3. Gin Tonic

4. Bloody Mary

Μετά ρακές, μπύρες, κάνα ουζάκι, τίποτα κρασά, για πιο ήρεμες καταστάσεις.

και μετα;

και μετα;

Δημοσ.

Μπύρες , γιατι ποτό εδώ = σφηνάκι με 200λ χυμό.

Προτιμώ Grosch, Alexander Keiths, Stella, αλλιώς albinho rhino άμα έχει το μαγαζί μιας και είναι φοβερή τοπική μπύρα

ΥΓ μακρυά άπό Canadian... σαν κάτουρο είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...