Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κάνω και εγώ, ειδικά σε βιβλία.

Στα ξενόγλωσσα βιβλία πριν, είχε πολύ καλύτερες τιμές. Τώρα τα έχει ανεβάσει αρκετά.

Ας πρόσεχε.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδικά για βιβλία δεν αξίζει... Τα ξενόγλωσα τα πέρνεις πολυ πιο φθηνά απο εξωτερικό (μέχρι και στην μισή τιμή και παρακάτω) και τα μεταφρασμένα τα πέρνεις πολυ πιο φθηνά απο άλλα γνωστά ελληνικά βιβλιοπωλεία. Πραγματικά το μόνο που μπορείς να πείς οτι αξίζει στο public είναι το οτι μπορεί να κάνεις μια πολύωρη βόλτα και να ξεφυλλίσεις αρκετά βιβλία. Αλλα τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Ειδικά για βιβλία δεν αξίζει... Τα ξενόγλωσα τα πέρνεις πολυ πιο φθηνά απο εξωτερικό (μέχρι και στην μισή τιμή και παρακάτω) και τα μεταφρασμένα τα πέρνεις πολυ πιο φθηνά απο άλλα γνωστά ελληνικά βιβλιοπωλεία. Πραγματικά το μόνο που μπορείς να πείς οτι αξίζει στο public είναι το οτι μπορεί να κάνεις μια πολύωρη βόλτα και να ξεφυλλίσεις αρκετά βιβλία. Αλλα τίποτα άλλο.

Στην άγνοια και αδιαφορία του κόσμου βασίζονται και βγάζουν κέρδη από τα βιβλία (και όχι μόνο). Πόσοι ξέρουν ότι υπάρχουν βιβλιοπωλεία στην Αθήνα με εκπτώσεις 25% και παραπάνω σε χιλιάδες τίτλους, και μάλιστα σε μικρή απόσταση από το Public; Όσο για τα ξενόγλωσσα, πατάνε και στην ανάγκη του άλλου που δεν θέλει/δεν μπορεί να περιμένει το ταχυδρομείο...Αυτό ισχύει και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πλην Βρετανίας φυσικά. Π.χ. Waterstones Βρυξελλών, κανονικό φαρμακείο (τουλάχιστον εκεί έχει ό,τι τραβάει η ψυχή σου)

Δημοσ.

Βασικά στα τέτοια του ο Γερμανός.

Κονόμησε τόσα λεφτά όταν πούλησε την ομώνυμη αλυσίδα στον ΟΤΕ ,

που έχει λεφτά για γενιές γενεών..

αν δεν παίζει και τίποτα άλλο (ξεπλέ) με την εν λόγω αλυσίδα..

Πάντως, το Dell μου (xps studio 15 με i7 1.6, 4gb ram,500άρη δίσκο 7200, gbit ethernet, wifi - n, true HD οθόνη και κάρτα, hd ήχο) το είχα πάρει από εκεί πριν 2 χρόνια σε ανταγωνιστική τιμή , με το configuration που ήθελα..

(1 χιλιάρικο)

Δημοσ.

εχει μερικα μεταχειρισμενα παιχνιδακια στα 10 ευρω ενταξει καλες τιμες ειναι αλλα ως εδω δεν ξερουν οτι ολα τα βρισκουμε φτηνα στο ιντερνετ?τοσο αισχροκερδεια?

Δημοσ.

Μόλις μου έστειλαν και άλλο e-mail με απίθανες και καταπληκτικές προσφορές.

Απ' ότι είδα πολύ μέτρια πράγματα. Σε κάποιες τηλεοράσεις: 20 ευρώ έκπτωση :eek:

Δημοσ.

Μόλις μου έστειλαν και άλλο e-mail με απίθανες και καταπληκτικές προσφορές.

Απ' ότι είδα πολύ μέτρια πράγματα. Σε κάποιες τηλεοράσεις: 20 ευρώ έκπτωση :eek:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa τοσοοοοοοοοοοοοοο μεγαλη εκπτωση λολ

Δημοσ.

Στην άγνοια και αδιαφορία του κόσμου βασίζονται και βγάζουν κέρδη από τα βιβλία (και όχι μόνο). Πόσοι ξέρουν ότι υπάρχουν βιβλιοπωλεία στην Αθήνα με εκπτώσεις 25% και παραπάνω σε χιλιάδες τίτλους, και μάλιστα σε μικρή απόσταση από το Public; Όσο για τα ξενόγλωσσα, πατάνε και στην ανάγκη του άλλου που δεν θέλει/δεν μπορεί να περιμένει το ταχυδρομείο...Αυτό ισχύει και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πλην Βρετανίας φυσικά. Π.χ. Waterstones Βρυξελλών, κανονικό φαρμακείο (τουλάχιστον εκεί έχει ό,τι τραβάει η ψυχή σου)

Πειτε κανενα βιβλιοπωλειο καλο και φθηνο ρε παιδια γιατι και εγω απο οτι καταλαβα εχω αγνοια.

Δημοσ.

Πειτε κανενα βιβλιοπωλειο καλο και φθηνο ρε παιδια γιατι και εγω απο οτι καταλαβα εχω αγνοια.

πολιτεία, ασκληπιού 15.

πρωτοπορία, γραβιας 5.

παπασωτηρίου στο πανεπιστήμιο.

φτηνά με την ένοια του φτηνού φτηνού δεν τα λές,αλλά μπορείς να βρείς αρκετά πράγματα,ειδικά πολιτεία.

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει και το internet...Έχω πάρει βιβλίο 6€ που το Public το είχε 14 €. Άμα το βιβλίο έχει ημερομηνία έκδοσης απο 2 χρόνια και πάνω, μπορείς να το βρείς σε τρελά χαμηλές τιμές. Το 2 χρόνια το αναφέρω γιατι αλλιώς απο νόμο δεν μπορούν να κάνουν έκπτωση παραπάνω απο 10%, συνεπώς παντού θα το βρείς στην ίδια τιμή (όλοι έχουν πλέον 10% έκπτωση)

Δημοσ.

τώρα που το ανέφερες,ποιες ελληνικές σελίδες αξίζουν για αγορά?

εγώ μόνο το greekbooks.gr έγω χρησιμοποιήσει δεν γνωρίζω κάποια άλλη.

Δημοσ.

Καλα υπάρχει κόσμος που αγοράζει βιβλία ενώ υπάρχουν τα e books?

φαντάζομαι ότι κάποιοι "τρελλοί" το κάνουν

όπως υπάρχουν άνθρωποι που περπατάνε ενώ υπάρχουν αυτοκίνητα.

κάποιοι που ανεβαίνουν σκάλες ενώ υπάρχει ασανσερ.

κάποιοι που κάνουν με το μυαλό τους προσθέσεις 1+1 ενώ υπάρχουν κομπιουτεράκια

και τελικά κάποιοι που δεν θέλουν να περάσουν ακόμα μια τους δραστηριότητα μπροστά στην οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...