Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρά μιλάς τώρα;;; :confused: Και δηλαδή την σουπερ αμόλυβδη πόσο την έχει; 3 ευρώ;

Δεν πάμε καλά! Που είναι ο Αυτιάς; Θέλω τον Αυτιά τώρα! Και τον Τσαμτσίκα θέλω (που τον θυμήθηκα αυτόν τώρα! ποιος ξέρει τι κάνει αυτή η ψυχή)

Ποια σουπερ αμολυβδη, τα πιο πολλα συνοικιακα βενζιναδικα, πλεον εχουν μονο 95αρα και πετρελαιο.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εαν γινει ντου στο ιραν τοτε θα δειτε κατι τιμες που θα σας πεσουν τα σαγονια :P

gonna be legendary

Δημοσ.

εαν γινει ντου στο ιραν τοτε θα δειτε κατι τιμες που θα σας πεσουν τα σαγονια :P

gonna be legendary

εαν γίνει ντου στο Ιράν ξαφνικά όοοοοοολοι οι βενζινάδες στην Ελλάδα θα έχουν αγοράσει νέα παρτίδα και θα ανεβάζουν 50 λεπτά την τιμή

εαν δεν γίνει και πέσει η τιμή όοοοοοοολοι οι βενζινάδες στην Ελλάδα θα έχουν παλιές παρτίδες που τις αγόρασαν ακριβά και θα μείνει ίδια η τιμή

true country

Δημοσ.

Σκεφτειτε για τι κερδοσκοπια μιλαμε, οταν πριν λιγα χρονια εβαζα αμολυβδη με 0.69 και σημερα παιζει στα 2 ευρω, χωρις προφανη λογο να ακριβυνει τοσο, περα απο τις αιτιασεις των κερδοσκοπων και του κρατους. Tωρα ψηνουν και την νεα δικαιολογια του Ιραν, ας ετοιμαστουμε ψυχολογικα για ενα ακομα αλματακι στην τιμη.

Τις δωσανε και καταλαβε της βενζινης. Πετρελαιαδες βαρανε στο κεφαλι, κρατος βαραει στο κεφαλι, διυληστηρια βαρανε στο κεφαλι, βενζιναδες οτι μπορουνε κανουνε κι αυτοι, ο μονος χαμενος ειναι ο κλασσικος ο μαλ@κας ο Ελληνας. Και μεταξυ μας, οσο η ζητηση δεν πεφτει δεν υπαρχει λογος να σταματησουν να ανεβαινουν οι τιμες. Εδω φυσικα υπαρχει και το κλασσικο πια ελληνικο κρατος που τα κινητρα που δινει για στροφη σε ανανεωσιμες πηγες ενεργειας ειναι μηδενικα στο περιπου.

Και μετα μου λετε οτι ο χρυσος ειναι επενδυση. Γεμιστε οτι βρειτε με πετρελαιο και πουληστε το σε καμια 10ρια χρονια και ελατε να μου πειτε για τα χρυσαφια:P

Δημοσ.

Brent%203.16.jpg

Και μετα μου λετε οτι ο χρυσος ειναι επενδυση. Γεμιστε οτι βρειτε με πετρελαιο και πουληστε το σε καμια 10ρια χρονια και ελατε να μου πειτε για τα χρυσαφια:P

μα γιαυτο το πετρελαιο λεγεται και μαυρος χρυσος ;)

Netanyahu says Israel won't have to ask America for permisssion before launching a nuclear strike on Iran

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2115908/Iran-nuclear-strike-Netanyahu-says-Israel-wont-ask-US-permission.html#ixzz1pJMLZ2OQ

Δημοσ.

Από τότε που βάζατε με 0,70 έχει ανέβει ο ΦΠΑ 2 ή 3 φορές δεν θυμάμαι και οι φόροι στην βενζίνη άλλες 2 ή 3 φορές.

Πότε είχα δει πριν τα Χριστούγεννα κάπου που λέγαν οτι με την βενζίνη στο 1,6 το 1€ είναι φόροι και τα 0,60€ κόστος.

Δημοσ.

Σκεφτειτε για τι κερδοσκοπια μιλαμε, οταν πριν λιγα χρονια εβαζα αμολυβδη με 0.69 και σημερα παιζει στα 2 ευρω, χωρις προφανη λογο να ακριβυνει τοσο, περα απο τις αιτιασεις των κερδοσκοπων και του κρατους. Tωρα ψηνουν και την νεα δικαιολογια του Ιραν, ας ετοιμαστουμε ψυχολογικα για ενα ακομα αλματακι στην τιμη.

Τις δωσανε και καταλαβε της βενζινης. Πετρελαιαδες βαρανε στο κεφαλι, κρατος βαραει στο κεφαλι, διυληστηρια βαρανε στο κεφαλι, βενζιναδες οτι μπορουνε κανουνε κι αυτοι, ο μονος χαμενος ειναι ο κλασσικος ο μαλ@κας ο Ελληνας. Και μεταξυ μας, οσο η ζητηση δεν πεφτει δεν υπαρχει λογος να σταματησουν να ανεβαινουν οι τιμες. Εδω φυσικα υπαρχει και το κλασσικο πια ελληνικο κρατος που τα κινητρα που δινει για στροφη σε ανανεωσιμες πηγες ενεργειας ειναι μηδενικα στο περιπου.

Μεγαλος ογκος σε σχεση με το κερδος :rolleyes:

Δημοσ.

Μεγαλος ογκος σε σχεση με το κερδος :rolleyes:

Σωστός.Γι αυτό και δεσμεύουν τα κράτη παραγωγούς (ακόμα και τα εν δυνάμει παραγωγικά-καλιώρα)...) να τους τα φυλάνε σε δικό τους έδαφος.lol

Αλνού ιν τα κιράσια.

Δημοσ.

Το μικτό κέρδος των πρατηριούχων είναι περίπου 5%. Τα τελευταία χρόνια οι αυξήσεις οφείλονται αποκλειστικά στη φορολογία και στα πρόσθετα τέλη. Αυτά επιβαρύνουν την τιμή.

Δημοσ.

Άσ'τον τρελό στην τρέλα του!Αν θέλει να πιστεύει ότι "μαζί τα φάγαμε" άσ'τον να το πιστεύει...κι όταν το IMF χτυπήσει τη δική του πόρτα άσ'τον να ψάχνει με τη σειρά του το δίκιο του! Μην ξεχειλώνετε άλλο τα threads,please...

Δημοσ.

Απορία: υπάρχουν χιλιοστά του ευρώ;;; δηλαδή η τιμή αναγράφεται ότι είναι 1.967 το λίτρο.

Το 7 τι ακριβώς είναι; 7 χιλιοστά του ευρώ; Τι είναι αυτό;

Δεν είναι λίγο παράλογο; Θα ζητάνε και ρέστα σε χιλιοστά σε λίγο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...