REDODIN7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Χατίρι σου έκαναν ή μπορεί να ψάρωσαν. Λες να με βρηκαν ομορφο Δεν νομιζω μαλλον καταλαβαν οτι θα τους πηγαινα δικαστηκα και δεν τους συμφερε.
witty Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, @REDODIN7 - επειδή δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να ψάχνω νόμους έκανα το εξής: απέκτησα ασφάλιση Νομικής Προστασίας, ένας ξάδερφος που ασχολείται με βοήθησε στη σωστή επιλογή προγράμματος, επικοινώνησα με την ασφαλιστική, τους περιέγραψα την κατάσταση και τους ζήτησα τη σχετική νομοθεσία. το σχετικό νόμο {αυτόν που είχες ήδη επισυνάψει..!}, και ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρα ότι αν κάποιο αγαθό εμφανίσει ελάττωμα μέσα στους πρώτους 6 μήνες, θεωρείται ότι υπήρχε κατά την αγορά και ο πελάτης δικαιούται να ζητήσει αντικατάσταση με καινούριο. έχοντας λοιπόν αυτή τη γνώση, κάλεσα στο κατάστημα και τους ζήτησα αντικατάσταση. άρχισαν τις δικαιολογίες. έκανα λοιπόν ότι μου πρότεινε ο δικηγόρος της ασφαλιστικής: ζήτησα τον υπεύθυνο του service και του έστειλα γραπτώς το αίτημα μου μαζί με τον σχετικό νόμο Με πήρανε τηλέφωνο, την επόμενη μέρα για να με ενημερώσουν ότι έχει εγκριθεί το αίτημα μου και να περάσω όποτε θέλω για να παραλάβω το καινούριο... - η εγγύηση ανανενώνεται ΜΟΝΟ αν το αγαθό αντικατασταθεί, όχι αν επισκευαστεί. @ DrLo Σωστά το λές. ο Συνήγορος του πολίτη έχει να κάνει με διαφορές που προκύπτουν με το δημόσιο
REDODIN7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, @REDODIN7 - επειδή δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να ψάχνω νόμους έκανα το εξής: απέκτησα ασφάλιση Νομικής Προστασίας, ένας ξάδερφος που ασχολείται με βοήθησε στη σωστή επιλογή προγράμματος, επικοινώνησα με την ασφαλιστική, τους περιέγραψα την κατάσταση και τους ζήτησα τη σχετική νομοθεσία. το σχετικό νόμο {αυτόν που είχες ήδη επισυνάψει..!}, και ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρα ότι αν κάποιο αγαθό εμφανίσει ελάττωμα μέσα στους πρώτους 6 μήνες, θεωρείται ότι υπήρχε κατά την αγορά και ο πελάτης δικαιούται να ζητήσει αντικατάσταση με καινούριο. έχοντας λοιπόν αυτή τη γνώση, κάλεσα στο κατάστημα και τους ζήτησα αντικατάσταση. άρχισαν τις δικαιολογίες. έκανα λοιπόν ότι μου πρότεινε ο δικηγόρος της ασφαλιστικής: ζήτησα τον υπεύθυνο του service και του έστειλα γραπτώς το αίτημα μου μαζί με τον σχετικό νόμο Με πήρανε τηλέφωνο, την επόμενη μέρα για να με ενημερώσουν ότι έχει εγκριθεί το αίτημα μου και να περάσω όποτε θέλω για να παραλάβω το καινούριο... - η εγγύηση ανανενώνεται ΜΟΝΟ αν το αγαθό αντικατασταθεί, όχι αν επισκευαστεί. Χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν καλα, καλορζικος
panosem Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 - η εγγύηση ανανενώνεται ΜΟΝΟ αν το αγαθό αντικατασταθεί, όχι αν επισκευαστεί. Μπορει καποιος να μου πει, αν το προιον που στο αντικατεστησαν ειναι refurbished, η εγγυηση ποια θα ειναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα