Pinball1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα επισκεφθώ κάποιον οδοντίατρο προληπτικά καθώς έχω καιρό να το κάνω, και εφόσον έχω ασφάλιση ΙΚΑ σκεφτομαι να κλείσω ραντεβού με κάποιον οδοντίατρο του ταμείου από αυτούς που βρίσκονται στα πολυϊατρεία του ΙΚΑ. Επειδή μέχρι στιγμής είχα πάει μόνο σε ιδιώτες, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάω και να τους πω ότι θα ήθελα απλά ενα τσεκ απ ή πρέπει να έχεις συγκεκριμένο πρόβλημα για να πας. Ευχαριστώ πολύ.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θέλω πολύ να τρολλάρω, αλλά θα σου πω μόνο καλή τύχη.
minaras_tio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Παρε τηλεφωνο για ραντεβου αυριο. Μεχρι να σου κλεισουν ραντεβου,θα εχεις βαλει μασελα. Καλη επιτυχια. Sent from my iPhone using Insomnia
caution Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Κλείσε ραντεβού - απλά πήγαινε λίγο νωρίτερα μαζέψεις feedback για τον γιατρό.Ρώτα τον προηγούμενο, ρώτα στο άσχετο στην είσοδο, πιάσε μία κουβέντα με κάποιον στο κοντινότερο φαρμακείο... Δεν αποκλείεται να είναι μία χαρά γιατρός (και με δικό του ιατρείο) και να εξυπηρετηθείς άψογα...
Pinball1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν για παράδειγμα θελήσω να κάνω έναν καθαρισμό θα μπορέσω να τον κάνω στον γιατρό του ΙΚΑ; Αυτός προφανώς είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσω το 70άρι αφού απ' ότι βλέπω στο site του ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχουν ιδιώτες συμβεβλημένοι. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2012 από Kosmas70
athlios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δε νομίζω να κάνουν καθαρισμούς. Ή τουλάχιστον όπως τους εννοούμε έξω, στα ιδιωτικά ιατρεία.
Pinball1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Χμ κακό αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον να μπορείς να κάνεις ένα τσεκ απ.
fylatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Θεωρητικά τουλάχιστον, είναι υποχρεωμένος να σου παρέχει τα παρακάτω http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/kind/dental.cfm
Pinball1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ. Απ' ότι λέει μπορεί να γίνει καθαρισμός: Οδοντιατρικές Θεραπείες... Αποτρύγωση, αφαίρεση οδοντικής (καθαρισμός) Επίσης στην αρχή γράφει το εξής: Η οδοντιατρική περίθαλψη στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ παρέχεται από τα οδοντιατρεία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καθώς επίσης και από οδοντιάτρους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, οι οποίοι εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους στα ιδιωτικά τους ιατρεία. όμως στην λίστα των συμβεβλημένων ιατρών στο site του ΕΟΠΥΥ ενώ έχει όλες τις άλλες ειδικότητες δεν αναφέρονται ιδιώτες οδοντίατροι. Αν κατάλαβα καλά μάλλον σχετίζεται με αυτό: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=312456
fylatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ. Απ' ότι λέει μπορεί να γίνει καθαρισμός: Επίσης στην αρχή γράφει το εξής: όμως στην λίστα των συμβεβλημένων ιατρών στο site του ΕΟΠΥΥ ενώ έχει όλες τις άλλες ειδικότητες δεν αναφέρονται ιδιώτες οδοντίατροι. Αν κατάλαβα καλά μάλλον σχετίζεται με αυτό: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=312456 Ναι εξαιτίας αυτού έχεις αυτό το πρόβλημα. Γενικά γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο σε κάποιον στην περιοχή σου να ρωτήσεις για να ξέρεις ακριβώς;
Pinball1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ναι εξαιτίας αυτού έχεις αυτό το πρόβλημα. Γενικά γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο σε κάποιον στην περιοχή σου να ρωτήσεις για να ξέρεις ακριβώς; Εννοείς σε κάποιον οδοντίατρο; Εφόσον δεν αναφέρεται κανένας όμως πως θα ξέρω ποιον να καλέσω; Aν πάρω στην τύχη πιθανότατα δεν θα ξέρουν, αν υπήρχαν συμβεβλημένοι προφανώς θα αναφέρονταν στο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα