Zannet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να ζευγαρώσω το σκύλο μου.Είναι maltese,αρσενικός και καθόλου κοινωνικός με άλλα ζώα. Έχω βρεί να το ζευγαρώσω,αλλά δεν ξέρω πως πρέπει να είμαι εγώ απεναντί του όταν θα κάνουμε την πρώτη επίσκεψη στη "νύφη". Σίγουρα όχι να τον μαλώσω,για τις αντιδράσεις του,αλλά τι?Έχει κάποιος καμία ιδέα??
minaras_tio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Εσυ κρατα μονο ενα φαναρι και πριν τον πας για πηδημα,δωστου οδηγιες. Θεωρητικες,οχι πρακτικη! Sent from my iPhone using Insomnia
VonLoutsos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Πες του να είναι χαλαρός...να έχει βαρέσει και μία απο πρίν, μη πέσει η πιστολιά στο 3 λεπτο και ξενερώσει η νύφη...να ζητήσεις προίκα η νύφη θα κρατήσει τα νεογέννητα....αυτά...και στα ειδώματα και εσύ να είσαι χαλαρός...
nrkmaiden Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Προγαμιαιο συμβολαιο μη ξεχασεις...Προσοχη η νυφη να μη παιρνει αντισιλιπτηκα.Και πες του να κανουν και δευτερο γυρο για να πιασει καλα η πραξη... Καμια εξεταση καναμε πριν η θα εχουμε μερικα ακομα "καθαροαιμα" κουταβια
rabesatratana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Πες του να είναι χαλαρός...να έχει βαρέσει και μία απο πρίν, μη πέσει η πιστολιά στο 3 λεπτο και ξενερώσει η νύφη... Στα σκυλια παντως δεν τιθεται τετοιο θεμα απογοητευσης της νυφης καθως το οργανο του θηλυκου και του αρσενικου ειναι τετοια ωστε να κρατανε μεσα του το ενα το αλλο εως οτου γινει η εκσπερματιση. Για αυτο ο σκυλος πχ δεν μπορει να τραβηχτει γιατι θα τραυματιστουν και οι 2 συνευρισκομενοι, και ουτε πρεπει να προσπαθησουμε να χωρισουμε ή να τρομαξουμε τον σκυλο μας την ωρα της συνουσιας διοτι σε περιπτωση που τραβηχτει θα τραυματισει το γεννετικο του οργανο και ισως σοβαρα.
caution Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Και το ανάποδο είναι σπάσιμο... να σε τρομάξει σκύλος πάνω στην πράξη.
VonLoutsos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Στα σκυλια παντως δεν τιθεται τετοιο θεμα απογοητευσης της νυφης καθως το οργανο του θηλυκου και του αρσενικου ειναι τετοια ωστε να κρατανε μεσα του το ενα το αλλο εως οτου γινει η εκσπερματιση. Για αυτο ο σκυλος πχ δεν μπορει να τραβηχτει γιατι θα τραυματιστουν και οι 2 συνευρισκομενοι, και ουτε πρεπει να προσπαθησουμε να χωρισουμε ή να τρομαξουμε τον σκυλο μας την ωρα της συνουσιας διοτι σε περιπτωση που τραβηχτει θα τραυματισει το γεννετικο του οργανο και ισως σοβαρα. Συμφωνώ μαζί σου αλλά και να υπήρχε θέμα απογοήτευσης τι θα έκανε η συνουσιαζόμενη?? θα του γαύγιζε εριστικά στα μούτρα ή μήπως δε θα ήταν πιστή στον ένα και μόνο σκύλο της??!
nrkmaiden Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Τωρα που το θυμηθηκα μετα το "αυτο" παρτον και φυγε γιατι αρχιζει κρεβατομουρμουρα
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μη το κάνεις? Δεν θέλεις να ...σει. Άμα το μάθει θα σου σπάει τα νεύρα.
palawiaris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Και άμα του σκύλου δεν του σηκωθεί ή άλλαξε φύλλο τι θα κάνουμε τότε; Προτείνω πρώτα μια δόση καμάγκρα που είναι ελαφρύ για να δούμε αν υπάρχουν θετικές εξελίξεις.
status Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα να είσαι εκεί και να τον κοιτάς και στα μάτια.;ρ
freedubus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Είχα ένα σκύλο παλιά που ήταν αντικοινωνικός και δεν μπορούσα να τον ζευγαρώσω με τίποτα γιατί δεν τον πλησίαζε θηλυκό. Έβλεπα όμως οτι είχε κάβλες, και γούσταρε να πηδάει τη μπάλα του μπάσκετ μου (σπάλντινγκ). Την καβάλαγε και πάρτα. Οπότε κάθε φορά που αυτός έσφιγγε τη μπάλα, εγώ έφερνα τη σκύλα του γείτονα για να του χώνεται και να τον αποσπά. Σιγά σιγά άφησε τη μπάλα, και καβάλησε τη σκύλα. Όλοι θέλουν μια καθοδήγηση στη ζωή τους για να μπούν στο σωστό δρόμο.
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Την μπάλα του μπάσκετ;;; Τέλος πάντων, όπως την βρίσκει κανείς. Πάλι καλά που δεν ήταν καμιά τέτοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα