Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρηκα και μαλλον θα παρω αυτο: Asus G53

Product Highlights

2.2GHz Intel i7-2670QM Quad-Core CPU

12GB DDR3 RAM

nVIDIA GTX 560M GPU with 2GB GDDR5

750GB Hard Drive with 7200rpm

15.6" LED-Backlit, Full HD Display

DL DVD±RW/CD-RW Burner

Integrated Webcam, Microphone, Speakers

Wi-Fi 802.11b/g/n & Bluetooth 3.0

Windows 7 Home Premium (64-bit)

1374 dollars, δηλαδη 1000 euro

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μπορούσα να κάνω μια <<φιλική παρατήρηση>>;;Γιατί πάντα πρέπει να τσακωνόμαστε σε ένα θέμα;;Το παλικάρι άνοιξε μια συζήτηση για gaming laptop,δικά του είναι τα χρήματα ας τα χαρεί όπως θέλει. Έχουμε φτάσει στην 4η σελίδα και κανένας γνώστης από υπολογιστές δεν του προτείνει κάτι.....καταντάει ιδιαίτερα κουραστικό.

Δημοσ.

Θα μπορούσα να κάνω μια <<φιλική παρατήρηση>>;;Γιατί πάντα πρέπει να τσακωνόμαστε σε ένα θέμα;;Το παλικάρι άνοιξε μια συζήτηση για gaming laptop,δικά του είναι τα χρήματα ας τα χαρεί όπως θέλει. Έχουμε φτάσει στην 4η σελίδα και κανένας γνώστης από υπολογιστές δεν του προτείνει κάτι.....καταντάει ιδιαίτερα κουραστικό.

Δεν προτειναμε γιατι τα ειχε ηδη υποψιν του.

Δημοσ.

λοιπον ενα πολυ καλο για τα λεφτα του κλπ ειναι

http://www.mgmanager.gr/lenovo_ideapad_y570a_i7260q6gb750gb156gf555mw7hp/el/pid/2320/

αλλο ενα αυτο

http://www.skroutz.gr/s/396257/Dell-Studio-XPS-L702x-i7-2670QM-6GB-750GB.html

εγω αυτα προτινω απο ελλαδισταν....τωρα αμα θες να το παρεις απ εξω με οτι αυτο συνεπαγεται δικαιωμα σου....

Δημοσ.

Μέσα στις πιθανές επιλογές δεν είναι και το "κανένα"? Η δική μου άποψη και απ ότι βλέπω και άλλων είναι "κανένα, πάρε desktop". Να σου αντιστρέψω το ερώτημα: Κι επειδή ο ts θέλει να πετάξει λεφτά για "gaming" λαπτοπ σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε άποψη?

Δημοσ.

Μέσα στις πιθανές επιλογές δεν είναι και το "κανένα"? Η δική μου άποψη και απ ότι βλέπω και άλλων είναι "κανένα, πάρε desktop". Να σου αντιστρέψω το ερώτημα: Κι επειδή ο ts θέλει να πετάξει λεφτά για "gaming" λαπτοπ σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε άποψη?

απλα μπορουμε να σεβαστουμε αυτο που θελει! γτ αμα εχει θεμα φορητοτητας και θελει να παιζει παιχνιδια ο δρομος ειναι ενας!εγω το λενοβο και το ντελακι τα λεω gaming!

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html τα πιο πολλα τα παιζει σε high settings ενταξει τι αλλο να κανει με 800 ευρω?

Δημοσ.

Πεταμενα λεφτα ειναι και ενα gaming desktop,οταν δε μπορει να σε βολεψει!

Δημοσ.

Μα είναι δυνατόν να ζητάει κάποιος ένα δυνατό φορητό υπολογιστή και συ να του λες πάρε desktop; Δηλαδή όταν σε ρωτήσει κάποιος αν γνωρίζεις κανένα καλό ιταλικό εστιατόριο, τί του λες; Ότι δεν αξίζει, να πάει να φάει δυο πιτόγυρα και μια πατάτες στο Χάνι;

Δημοσ.

Μα είναι δυνατόν να ζητάει κάποιος ένα δυνατό φορητό υπολογιστή και συ να του λες πάρε desktop; Δηλαδή όταν σε ρωτήσει κάποιος αν γνωρίζεις κανένα καλό ιταλικό εστιατόριο, τί του λες; Ότι δεν αξίζει, να πάει να φάει δυο πιτόγυρα και μια πατάτες στο Χάνι;

Δε ζήτησε αυτό. Ένα δυνατό φορητό για παιχνίδια ζήτησε. Και ναι, μπορώ να του πω ότι δεν αξίζει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σου.

Δημοσ.

Δε ζήτησε αυτό. Ένα δυνατό φορητό για παιχνίδια ζήτησε. Και ναι, μπορώ να του πω ότι δεν αξίζει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σου.

Δεν εχει πρόβλημα ο άνθρωπος (kirileman) και το παράδειγμα που σου έφερε είναι πολύ εύστοχο, αυτο που γράφεις εσυ είναι άκυρο.

Αν δεν γνωρίζεις την αγορά στην κατηγορία λαπτοπ και δεν μπορείς να βοηθήσεις απλά προσπέρασε το θέμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...