konsoulito Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας! Έκανα πρόσφατα ένα διαγωνισμό στο blog μου και θα ήθελα να στείλω τα δώρα (δύο παιχνίδια Xbox 360) στους δύο νικητές αυτού. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για αποστολή; ταχυδρομείο; courier; κάτι άλλο; τα έξοδα αποστολής θα τα χρεώσω στους νικητές. Ενδεικτικά, μένω Αθήνα και το ένα δώρο θα σταλεί Διδυμότειχο. Το άλλο δεν ξέρω ακόμη. Δεν έχω ξανά στείλει κάτι στο παρελθόν, γι'αυτό και ρωτάω τόσα πολλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας! Έκανα πρόσφατα ένα διαγωνισμό στο blog μου και θα ήθελα να στείλω τα δώρα (δύο παιχνίδια Xbox 360) στους δύο νικητές αυτού. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για αποστολή; ταχυδρομείο; courier; κάτι άλλο; τα έξοδα αποστολής θα τα χρεώσω στους νικητές. Ενδεικτικά, μένω Αθήνα και το ένα δώρο θα σταλεί Διδυμότειχο. Το άλλο δεν ξέρω ακόμη. Δεν έχω ξανά στείλει κάτι στο παρελθόν, γι'αυτό και ρωτάω τόσα πολλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια. Α. Για τα μεταφορικά τι έλεγαν οι όροι του διαγωνισμού ? αν δεεν έγραφαν ότι επιβαρύνουν τον νικητή θεωρώ σωστό ότι πρέπει να τα αναλάβεις εσύ. Β. Ο καλύτερος τρόπος θεωρώ ότι είναι αποστολή με courier ή παραλαβή από ΕΛΤΑ πάντα με αποδεικτικό ταυτότητας.
konsoulito Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Α. Για τα μεταφορικά τι έλεγαν οι όροι του διαγωνισμού ? αν δεεν έγραφαν ότι επιβαρύνουν τον νικητή θεωρώ σωστό ότι πρέπει να τα αναλάβεις εσύ. Β. Ο καλύτερος τρόπος θεωρώ ότι είναι αποστολή με courier ή παραλαβή από ΕΛΤΑ πάντα με αποδεικτικό ταυτότητας. Α. Το άρθρο ανέφερε πως οι νικητές θα επιβαρυνθούν με τυχόν έξοδα αποστολής. Β. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
fylatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εγώ θα έλεγα Γενική ταχυδρομική (γιατί έχει ρίξει τις τιμές) για να δώσεις και tracking number και να είσαι σίγουρος. Γενικά θα απέφευγα το απλό ταχυδρομίο για να μην καθυστερήσουν και η τιμή δεν θα έχει και τόσο δραματική διαφορά.
Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εφόσον τους χρεώνεις τα μεταφορικά το σωστό είναι να διαλέξεις τον πιο φθηνό αλλά αξιόπιστο τρόπο. Δηλαδή συστημένο με ΕΛΤΑ.
fylatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 ανάλογα με το τι βάρος έχει μπορεί να μην είναι απαραίτητα πιο φθηνό. Αν είναι κάτι ελαφρύ και το στείλει σαν επιστολή οκ, αλλά το συστημένο δέμα στα ΕΛΤΑ δεν είναι πολύ πιο φθηνό από ότι στις εταιρείες κουριερ.
Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Για παιχνίδια X-Box 360 λέει, οπότε κουτί με DVD θα στείλει.
fylatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Για παιχνίδια X-Box 360 λέει, οπότε κουτί με DVD θα στείλει. Σόρρυ το παράβλεψα. Τότε ναι, συστημένο και express με το ταχυδρομείο. Κανένα 3άρι το καθένα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2012 από fylatos
konsoulito Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Εφόσον τους χρεώνεις τα μεταφορικά το σωστό είναι να διαλέξεις τον πιο φθηνό αλλά αξιόπιστο τρόπο. Δηλαδή συστημένο με ΕΛΤΑ. Θα επιλέξω τελικά το συστημένο με ΕΛΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα