DanihlDhmhtrhs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 καλημέρα σας.Έχω ένα πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό με τον υπολογιστή μου.Όταν ανοίγει μου βγάζει την οθόνη που λέει καλώς ορίσατε και κάνει loadin.Μόλις φορτώνει και πάει να ανοίξει την επιφάνεια εργασίας εμφανίζει μία μαύρη οθόνη και το βελάκι του ποντικιού. Κλείνοντας τον από το κουμπί απενεργοποίησης του κουτιού τον ανοίγω ξανά προκαλώντας σφάλμα λόγω λάθους τερματισμού και τον ανοίγω με ασφαλή λειτουργία και δουλεύει.Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει;
TheELF Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Αφού τρέξεις το Hard Disk Sentinel για να δεις την κατάσταση του δίσκου σου,θα μπεις σε ασφαλή λειτουργία και θα κάνεις μια πλήρες σάρωση με το Malwarebytes Anti-Malware Free(MABAM) αφού το ενημερώσεις πρώτα. Αν συνεχίζει το πρόβλημα αρχίζεις να ελέγχεις και όλο το υπόλοιπο υλικό του Η/Υ σου.
DanihlDhmhtrhs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.Με format μήπως υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι;
tolis_01 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.Με format μήπως υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι; Μόνο αν το κάνεις θα μάθεις Πάντως, αν θες να το γλιτώσεις, έχεις δρόμο ακόμα (πχ έλεγχο μνήμης με memtest livecd (αν και πιστεύω θα έβγαζε μπλε οθόνες), επαναφορά συστήματος κλπ).
DanihlDhmhtrhs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Τόλη το είχε κι αυτό το πρόβλημα αλλά το διόρθωσα οπότε κάτι άλλο είναι.
alex89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αν μπαίνει σε safe mode μάλλον κάτι έχουν τα win. Δοκίμασε repair αλλιώς format.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.Με format μήπως υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι; Ποτε εμφανιστηκε το προβλημα? Εκανες καποιο update των windows?
DanihlDhmhtrhs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου.Δεν έχω κάνει κάποιο update.Σήμερα μάλλον θα τον κάνω format γιατί έχω βαρεθεί να ψάχνω λύσεις.Αν δε γίνει κάτι βλέπω μετά.Τον έχω δώσε και σ ε τεχνικό που τον κράτησε 1 εβδομάδα και δε βρήκε κάποιο πρόβλημα στο hardware οπότε θα κάνω ένα format και θα δείξει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Wild shot , αλλα κανε τον κοπο να δοκιμασεις το παρακατω: Μπες σε safe mode και πηγαινε στον πινακα ελεγχου. Εκει δημιουργησε ενα καινουριο χρηστη με admin rights. Κανε restart και δοκιμασε να μπεις με τον νεο λογαριασμο.Εαν μπει κανονικα στα windows, χωρις να κλεισεις τα windows, κανε logoff και login με τον παλιο σου λογαριασμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα