Giorgos09 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 το μπανιο που ακριβως ειναι? Κοινοχρηστο
V for Vagelis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 το μπανιο που ακριβως ειναι? Οπως βγαίνεις απ τη κάψουλα, στρίβεις αριστερά στο διάδρομο και προχωράς ευθεία προς το κλιμακοστάσιο. Μόλις περάσεις το ασανσέρ στα δεξιά σου είναι μια πόρτα με την επιγραφή "洗面所". 2
theodorel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 γενικα τα http://ibishotel.ibis.com ακολουθουν τον κανονα του να ειναι παντου σε ολες τις χωρες ομοια τα δωματια τους. τωρα εδω στην ελλαδα φανταζεσαι μετα απο το μπανιο στην θαλασσα να προσπαθεις να μπεις σε κανενα δωματιο τρυπα καλυτερα να μπεις σε κανα τετοιο
Downloadpercent Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ξέρετε τι με εξοργίζει εμένα σε όλο αυτό? ξέρετε??? όχι δεν ξέρετε!!! θα σας πω επειδή σας νιώθω σαν παιδιά μου, well, όλα αυτά είναι μια μαλα...α και μισή και μας τα πουλάνε για χρυσό!!! είναι πολύ προκλητικό αυτό το πράγμα! ΧΑΛΑΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ένα έχω να πω, η Αμερική φταίει, υπάρχουν εταιρίες που γράφουν-διαδίδουν "το Harlem shake είναι η τελευταία μόδα" και ο κόσμος ακολουθεί, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 αντε γ...τε ρε (έχω νεύρα) ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΓ: Δεν θέλω likes, το ξέρω ότι είμαι γαμάτος 2
frenzy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ξέρετε τι με εξοργίζει εμένα σε όλο αυτό? ΥΓ: Δεν θέλω likes, το ξέρω ότι είμαι γαμάτος 4
mary Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Mόνο εγώ διάβασα ''καψουροξενοδοχεία''? πω πω και γω! οχι τιποτα άλλο αλλά ημουν ετοιμη να γραψω "τοσες μερες ψαχναμε, τωρα το ξεθαψατε;;;;"
funbreaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Πόσο στοιχίζει η βραδιά σε μια τέτοια κάψουλα?
deesnider Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 το μπανιο που ακριβως ειναι? Πάπια έχει ρε! Ποιο μπάνιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα