Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

lilian silivou says

με ή χωρίς στάσεις;

thanos densoulew says

χωρίς

lilian silivou says

δεν ξέρωωωωωωωω

thanos densoulew says

με στάσεις?

lilian silivou says

ούτε τότε ξέρω

?

Θες να ανοίξεις αντιπαράθεση με aledjo? :D ( no offence aledjo)

Δημοσ.

Σε ένα μαγαζί που δούλευα παλιά, σχεδόν όλο το προσωπικό (μιλάμε για καμια 15 άτομα) με κορόιδευε όταν τους είπα πως δεν γίνεται να πηδήξεις τελευταία στιγμή απο ασανσέρ που πέφτει για να σωθείς. Φαντάζομαι ότι αν τους έλεγα πως πάνε με 80 χλμ την ώρα προς τα κάτω, θα μου λέγαν ότι έχεις και 80 ωρίτσες να σχεδιάσεις την διάσωση σου.

Αναρωτιέμαι ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν έμπλεκα μέσα και ότι πέφτουν και με επιτάχυνση περίπου 10 χλμ τo δευτερόλεπτο.

ie404error.png

Δημοσ.
Σε ένα μαγαζί που δούλευα παλιά' date=' σχεδόν όλο το προσωπικό (μιλάμε για καμια 15 άτομα) με κορόιδευε όταν τους είπα πως δεν γίνεται να πηδήξεις τελευταία στιγμή απο ασανσέρ που πέφτει για να σωθείς. Φαντάζομαι ότι αν τους έλεγα πως πάνε με 80 χλμ την ώρα προς τα κάτω, θα μου λέγαν ότι έχεις και 80 ωρίτσες να σχεδιάσεις την διάσωση σου.

Αναρωτιέμαι ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν έμπλεκα μέσα και ότι πέφτουν και με επιτάχυνση περίπου 10 χλμ τo δευτερόλεπτο.

* SPOILER *[/quote']

Αυτο με το ασανσερ το χω σκεφτει αλλα επειδη δεν ετυχε ποτε να πεφτω.. Γινεται να πηδηξεις τελευταια στιγμη;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σε ένα μαγαζί που δούλευα παλιά, σχεδόν όλο το προσωπικό (μιλάμε για καμια 15 άτομα) με κορόιδευε όταν τους είπα πως δεν γίνεται να πηδήξεις τελευταία στιγμή απο ασανσέρ που πέφτει για να σωθείς. Φαντάζομαι ότι αν τους έλεγα πως πάνε με 80 χλμ την ώρα προς τα κάτω, θα μου λέγαν ότι έχεις και 80 ωρίτσες να σχεδιάσεις την διάσωση σου.

ie404error.png

Λίγο μυαλό να 'χεις.. πηδάς.. ;)

pazzo_normal.jpg

Δημοσ.

Κάπου εδώ στο ινσομνια είδα ένα βίντεο που θα το παραθέσω και μου ήρθε η ιδέα να κάνω το ίδιο σε γνωστούς στο μσν και το facebook.

Το αποτέλεσμα που θα δείτε με έβαλε σε πολλές σκέψεις αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς τι πιστεύετε...

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

και παρακάτω είναι ένα πρόχειρο κολάζ με τις απαντήσεις που εγώ μάζεψα...

post-44542-0-65613300-1332183118_thumb.png

τράτζικ.

Δημοσ.

Προφανώς δε θα ξέρεις ποια είναι η τελευταία στιγμή.

Ε πηδάς συνέχεια. Νταξει κουραστικό, αλλά εδω μιλάμε για την ζωή σου.

Λίγο μυαλό να 'χεις.. πηδάς.. ;)

pazzo_normal.jpg

:devil: Προς στιγμην σοκαρίστηκα.

Δημοσ.

μπα; δεν χρειάζεται πια να 'χεις αμάξι και λεφτά;

Εξαρτάται. Σε πόση ώρα διανύει 80 χλμ την ώρα.

Δημοσ.

Πάντως, πιθανώς όντως το ανθρώπινο είδος χαζεύει. Κάποτε είχαμε τη φυσική επιλογή και επιβίωναν οι πιο δυνατοί, υγιείς και έξυπνοι, οπότε κάθε γενιά ήταν λίγο πιο υγιής, δυνατή και έξυπνη. Τώρα πια επιβιώνουν πρακτικά όλοι. Ασθενείς και υγιείς, έξυπνοι και χαζοί, ψηλοί και κοντοί κτλ. Άρα πρακτικά δεν υπάρχει φυσική επιλογή. Αν σκεφτείς μάλιστα ότι οι ανόητοι είναι ενδεχομένως πιο πιθανό να κάνουν πολλά παιδιά, ενώ οι ευφυείς κάνουν συνήθως λίγα, το ανθρώπινο είδος μάλλον έχει αρχίσει την αντίστροφη πορεία. Τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα μεγαλώσουν ανάμεσα σε στρατιές ηλίθιων ξανθών γκομενακίων. Ελπίζω να κάνω αγόρια τουλάχιστον, για να τις πηδάνε.

Δημοσ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα μεγαλώσουν ανάμεσα σε στρατιές ηλίθιων ξανθών γκομενακίων. Ελπίζω να κάνω αγόρια τουλάχιστον, για να τις πηδάνε.

Φαντάζομαι εννοείς τα έξυπνα σερνικά που θα πηδάνε τις ξανθιές ηλίθιες ε.

Και να φανταστείς πλην του σεξισμού στο τέλος, συμφωνώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...