FilipposMD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Φαντάζομαι εννοείς τα έξυπνα σερνικά που θα πηδάνε τις ξανθιές ηλίθιες ε. Και να φανταστείς πλην του σεξισμού στο τέλος, συμφωνώ. Αν δε βάλουμε και λίγο φαλλοκρατισμό, πώς θα ανέβει το thread;
KilliK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Το ανθρώπινο είδος χαζεύει ή κάτι χάνω εγώ? Μα ειναι γνωστο πως εδω και αρκετα χρονια η ανθρωποτητα βρισκεται σε φαση regression..
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μα ειναι γνωστο πως εδω και αρκετα χρονια η ανθρωποτητα βρισκεται σε φαση regression..
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εγώ πάλι ήξερα πως παλιά η επιβίωση στην φύση γινόταν με βάση την δύναμη. Πλέον νόμιζα πως γίνεται με βάση την εξυπνάδα. Η ερώτηση μετά πάει αυτόματα στο αν η εξυπνάδα μεταφέρεται στην αναπαραγωγή ή απλά καλλιεργείτε
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εγώ πάλι ήξερα πως παλιά η επιβίωση στην φύση γινόταν με βάση την δύναμη. Πλέον νόμιζα πως γίνεται με βάση την εξυπνάδα. Η ερώτηση μετά πάει αυτόματα στο αν η εξυπνάδα μεταφέρεται στην αναπαραγωγή ή απλά καλλιεργείτε Γιατί ως γνωστόν ο άνθρωπος ανακάλυψε τη φωτιά με τους δικεφάλους του.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Xvipes πόσα θέλεις να μας γνωρισεις καποιες από αυτες τις φίλες σου; Μ; Φαινονται πολύ ενδιαφέροντα ατομα. Αληθεια. Επίσης μονο γυναικες απαντανε λαθος; τι παιζει;
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Γιατί ως γνωστόν ο άνθρωπος ανακάλυψε τη φωτιά με τους δικεφάλους του. γιατί θες να μου πεις εσύ ότι ξέρεις πως την ανακάλυψε? και εγώ σου λέω πως μια αστραπή άναψε φωτιά σε κάτι ξερά χόρτα και από τότε σώζανε την φωτιά και την είχαν σαν κάτι ιερό και την μεταφέραν από γενιά σε γενιά... who can prove me wrong?
RottenLungs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εγω πιστεύω πλάκα κάνουν... Και εγω όταν κάω κουβέντα μπορεί να πετάμε τρολιά απανωτά σε τρολιά για χαβαλέ.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Xvipes πόσα θέλεις να μας γνωρισεις καποιες από αυτες τις φίλες σου; Μ; Φαινονται πολύ ενδιαφέροντα ατομα. Αληθεια. Επίσης μονο γυναικες απαντανε λαθος; τι παιζει; Για τον ίδιο λόγο που θες εσύ να τις γνωρίσεις την γνώρισα και εγώ Ήξερα που έμπλεκα αν και πλέον...μετά από αυτό δε ξέρω
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 γιατί θες να μου πεις εσύ ότι ξέρεις πως την ανακάλυψε? και εγώ σου λέω πως μια αστραπή άναψε φωτιά σε κάτι ξερά χόρτα και από τότε σώζανε την φωτιά και την είχαν σαν κάτι ιερό και την μεταφέραν από γενιά σε γενιά... who can prove me wrong? Ναι, και η φύλαξη/αξιοποίηση/χρήση αυτής θέλει λίγο μυαλό ξέρεις. Για τα τότε δεδομένα - τώρα θέλει περισσότερο μάλλον.
FilipposMD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εγώ πάλι ήξερα πως παλιά η επιβίωση στην φύση γινόταν με βάση την δύναμη. Πλέον νόμιζα πως γίνεται με βάση την εξυπνάδα. Η ερώτηση μετά πάει αυτόματα στο αν η εξυπνάδα μεταφέρεται στην αναπαραγωγή ή απλά καλλιεργείτε Ως προς την εξέλιξη, δε μας νοιάζει πόσα λεφτά βγάζεις, αλλά πόσα παιδιά κάνεις. Σκέψου τώρα το εξής. Έχεις έναν φυσικό με IQ180 που δουλεύει μέρα νύχτα στο Cern και ένα γυμναστή κορμάρα, αλλά πανηλίθιο που γυρίζει τα νησιά και πηδάει γκόμενες χωρίς να ξέρει τι είναι αντισύλληψη. Ποιος είναι πιθανότερο να κάνει πολλά παιδιά και ποιος να μη βρει γυναίκα ούτε στην άλλη ζωή; Ε, μάντεψε τίνος τα γονίδια θα περάσουν στην επόμενη γενιά...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Για τον ίδιο λόγο που θες εσύ να τις γνωρίσεις την γνώρισα και εγώ Ήξερα που έμπλεκα αν και πλέον...μετά από αυτό δε ξέρω Τουλάχιστον βγαζεις στατιστικα δειγματα για το ποιες ειναι ξανθες, ποιες έχουν κανει θεωρητικες σπουδες κλπ;
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ναι, και η φύλαξη/αξιοποίηση/χρήση αυτής θέλει λίγο μυαλό ξέρεις. Για τα τότε δεδομένα - τώρα θέλει περισσότερο μάλλον. εδώ λένε ότι οι γυναίκες αλλά και οι άντρες μέχρι πριν κάποιο καιρό επιλέγαν με ποιον θα ζευγαρώσουν με βάση την σωματική διάπλαση για να ξέρουν ότι οι δε άντρες ότι είναι ικανοί να φέρουν τροφή και οι δε γυναίκες ότι θα μπορούν να κάνουν πολλά παιδιά(οι χοντροκώλες δλδ )
RottenLungs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ως προς την εξέλιξη, δε μας νοιάζει πόσα λεφτά βγάζεις, αλλά πόσα παιδιά κάνεις. Σκέψου τώρα το εξής. Έχεις έναν φυσικό με IQ180 που δουλεύει μέρα νύχτα στο Cern και ένα γυμναστή κορμάρα, αλλά πανηλίθιο που γυρίζει τα νησιά και πηδάει γκόμενες χωρίς να ξέρει τι είναι αντισύλληψη. Ποιος είναι πιθανότερο να κάνει πολλά παιδιά και ποιος να μη βρει γυναίκα ούτε στην άλλη ζωή; Ε, μάντεψε τίνος τα γονίδια θα περάσουν στην επόμενη γενιά... Σκέψου ένα κόσμο μόνο με αστροφυσικούς;;;; Καλα κάνουν και αναπαράγωνται, ίσως να είναι και πιο χρήσιμοι στην κοινωνία απο έναν αστροφυσικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις