YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 εδώ λένε ότι οι γυναίκες αλλά και οι άντρες μέχρι πριν κάποιο καιρό επιλέγαν με ποιον θα ζευγαρώσουν με βάση την σωματική διάπλαση για να ξέρουν ότι οι δε άντρες ότι είναι ικανοί να φέρουν τροφή και οι δε γυναίκες ότι θα μπορούν να κάνουν πολλά παιδιά(οι χοντροκώλες δλδ ) Αλλά ζευγάρωναν δίπλα στο τζάκι.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ως προς την εξέλιξη, δε μας νοιάζει πόσα λεφτά βγάζεις, αλλά πόσα παιδιά κάνεις. Σκέψου τώρα το εξής. Έχεις έναν φυσικό με IQ180 που δουλεύει μέρα νύχτα στο Cern και ένα γυμναστή κορμάρα, αλλά πανηλίθιο που γυρίζει τα νησιά και πηδάει γκόμενες χωρίς να ξέρει τι είναι αντισύλληψη. Ποιος είναι πιθανότερο να κάνει πολλά παιδιά και ποιος να μη βρει γυναίκα ούτε στην άλλη ζωή; Ε, μάντεψε τίνος τα γονίδια θα περάσουν στην επόμενη γενιά... Ναι αλλα θα κληρωνομησουν και λιγοτερες ασθενειες που οφειλονται στην καλυτερη ζωη που κανει ο γυμναστης. Ασε που ολοι οι ανθρωποι στις επομενες γενιες θα ειναι κορμαρες. Στο τελος ο ανθρωπος δεν θα έχει ιδιαιτερες διαφορες απο τον πίθηκο. Η φυση εκδικειται. Αμε. παρακαλώ όχι σοβαρες απαντησεις.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Λίγο μυαλό να 'χεις.. πηδάς.. Έχεις έναν φυσικό με IQ180 που δουλεύει μέρα νύχτα στο Cern και ένα γυμναστή κορμάρα, αλλά πανηλίθιο που γυρίζει τα νησιά και πηδάει γκόμενες χωρίς να ξέρει τι είναι αντισύλληψη. Ποιος είναι πιθανότερο να κάνει πολλά παιδιά και ποιος να μη βρει γυναίκα ούτε στην άλλη ζωή; Ε, μάντεψε τίνος τα γονίδια θα περάσουν στην επόμενη γενιά... τελικά ποιός στομπότσο πηδάει;
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 τελικά ποιός στομπότσο πηδάει; Ο ΦίλιπποςΕμΝτι πάντως όχι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τουλάχιστον βγαζεις στατιστικα δειγματα για το ποιες ειναι ξανθες, ποιες έχουν κανει θεωρητικες σπουδες κλπ; Πέρα από την πλάκα όσοι και όσες μου απαντήσαν λάθος κατά κύριο λόγο δε σπουδάζαν και δουλεύουν από μικρές ηλικίες. Αντιθέτως όσοι απαντήσαν σωστά(ουαου) σπουδάζουν ή έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο ... Και ναι 2 ξανθιές ρώτησα και οι 2 λάθος απαντήσαν... And they keep coming: αυτή:eee????ti les??? εγώ:δε ξέρω την απάντηση :S εγώ:και ρώτησα μήπως την ξέρεις k tora sothikes... αυτή:pote dn ta pigaina kala m auta αυτή:xaxaxa εγώ:διάβασε προσεκτικά την ερώτηση βρε εγώ:εύκολη είναι η απάντηση απλά έχει κολήσει το μυαλό μου
sugata Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Γιατί ως γνωστόν ο άνθρωπος ανακάλυψε τη φωτιά με τους δικεφάλους του. άστοδιαλο. Και νόμιζα ότι έφταιγε ο συνδυασμός φασόλια γίγαντες και καυτερή πιπεριά. God damn.
Lucifer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 για εξηγησε το Φεγγάρι (Moon) = Φυσικός δορυφόρος ενός πλανήτη. Σελήνη (Luna) = Το φεγγάρι της γης.
FilipposMD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ο ΦίλιπποςΕμΝτι πάντως όχι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ω τι σου είπε Φίλιππε Κατανοητή η λογική πλάνη της Yin. Μπερδεύτηκε με το παράδειγμα που ανέφερα με τον φυσικό με IQ 180 και τον γυμναστή με IQ ραδικιού. Καταφανώς είμαι κοντά στο παράδειγμα με IQ 180, αλλά επειδή δεν με έχει δει, δεν ξέρει ότι διαθέτω και κορμάρα, οπότε την συγχωρώ για το βιαστικό της συμπέρασμα.
aledjo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Φεγγάρι (Moon) = Φυσικός δορυφόρος ενός πλανήτη. Σελήνη (Luna) = Το φεγγάρι της γης. lol πλακα μας κανεις ρε? αυτο νομιζεις οτι σκεφτοταν?
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Κατανοητή η λογική πλάνη της Yin. Μπερδεύτηκε με το παράδειγμα που ανέφερα με τον φυσικό με IQ 180 και τον γυμναστή με IQ ραδικιού. Καταφανώς είμαι κοντά στο παράδειγμα με IQ 180, αλλά επειδή δεν με έχει δει, δεν ξέρει ότι διαθέτω και κορμάρα, οπότε την συγχωρώ για το βιαστικό της συμπέρασμα. Κοινός όσο μυαλό και να έχεις όταν φύγει το αίμα από πάνω και πάει κάτω τότε... δε σκέφτεσαι τίποτα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Κατανοητή η λογική πλάνη της Yin. Μπερδεύτηκε με το παράδειγμα που ανέφερα με τον φυσικό με IQ 180 και τον γυμναστή με IQ ραδικιού. Καταφανώς είμαι κοντά στο παράδειγμα με IQ 180, αλλά επειδή δεν με έχει δει, δεν ξέρει ότι διαθέτω και κορμάρα, οπότε την συγχωρώ για το βιαστικό της συμπέρασμα. δηλαδή πηδάς τελικά; lol πλακα μας κανεις ρε? αυτο νομιζεις οτι σκεφτοταν? ε πες μας ντε!
KilliK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλα κάνουν και αναπαράγωνται, ίσως να είναι και πιο χρήσιμοι στην κοινωνία απο έναν αστροφυσικό. oντως.πχ τα αποχευτικα συστηματα δεν χτιζονται απο μονα τους.καποιος πρεπει να ιδρωσει.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 δηλαδή πηδάς τελικά; Δεν μπορουμε να πουμε με βεβαιότητα γιατι οπως μας ειπε σε αλλο τοπικ το ετερον του ήμισυ κανει πιλάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις