Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποια αλλη (παλι γυναικα) μου ελεγε οτι ο παρθενωνας ειναι αλλο μερος απο τη ακροπολη

λετε να το ειχε μπερδεψει με το ραλλυ ακροπολις?

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και παρακάτω είναι ένα πρόχειρο κολάζ με τις απαντήσεις που εγώ μάζεψα...

Μπορείς να ρωτήσεις τους ίδιους αν γνωρίζουν τι γιορτάζουμε την 28η και την 25η;

Δημοσ.

Nαι ρε 180, αυτό το έκανα. Έλεγα αν έχεις τίποτε πιο..εεε, πως να το πω τώρα. Ξέρεις, τίποτε που να μπορεί να μπει ρεφερενς σε εργασία =ρ

Δημοσ.

καποια αλλη (παλι γυναικα) μου ελεγε οτι ο παρθενωνας ειναι αλλο μερος απο τη ακροπολη

λετε να το ειχε μπερδεψει με το ραλλυ ακροπολις?

Εντάξει, κι εδώ δίκιο έχει. Ακρόπολη υπάρχει σε πολλές πόλεις. Ο Παρθενώνας είναι συγκεκριμένος ναός. Ρε συ Αλέτζε, μήπως τελικά κάνεις παρέα με πολύ ψαγμένες γκόμενες; ^_^

Nαι ρε 180, αυτό το έκανα. Έλεγα αν έχεις τίποτε πιο..εεε, πως να το πω τώρα. Ξέρεις, τίποτε που να μπορεί να μπει ρεφερενς σε εργασία =ρ

Ρέφερενς θες; Σερβιτόρος τζη αρ! (για τους γνωρίζοντες)

Μπα, όχι, πιο επίσημο δεν έχω πρόχειρο. Και δε θυμάμαι σε ποιο βιβλίο το είχα διαβάσει για να σου πω.

Δημοσ.

Τζίμμι άμα δεν σου κάθεται καμία, δεν φταίει οτι έχεις υψηλό IQ... Εντάξη σαν δικαιολογία ωραία ακούγεται αλλα σε παρακαλώ μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου.

όντόπικ: πες μας αγαπητέ, από την προσωπική σου εμπειρία, πώς είναι να ζεις δίχως το βάρος ενός υψηλού IQ;

Δημοσ.

όντόπικ: πες μας αγαπητέ, από την προσωπική σου εμπειρία, πώς είναι να ζεις δίχως το βάρος ενός υψηλού IQ;

λιγοτερο βαρος στον αυχενα...?

Δημοσ.

πες μας αγαπητέ, από την προσωπική σου εμπειρία, πώς είναι να ζεις δίχως το βάρος ενός υψηλού IQ;

αχαχαχαχαχαχα

Είσαι αστείος... Αυτά λέτε οι "true" πότες στα "true" τσιπουράδικα. Μην αγχώνεσαι ρε και για τα μπακούρια υπάρχει η Πάνια. Μόλις ανοίξει το Alter ίσως να παίξει το χρυσό κουφέτο 2.

Δημοσ.

H κοπελιά από το βίντεο πάντως είπε ότι κάνει το μίλι σε 7 λεπτά, οπότε λογικά έχει μια χαρά γυμνασμένους τους πυελικούς και άλλους μυς.

Σε μια άσχετη -σοβαρή- σημείωση πάντως, παρά τα όσα είπα, η πραγματικότητα είναι ότι τα τελευταία 100 χρόνια ο μέσος άνθρωπος έχει γίνει αρκετά πιο ευφυής. Flynn effect λέγεται το φαινόμενο.

Επειδη ειναι σαβουρογάμηδες οι γυμναστες και πηδανε και κανα επιστήμονα.

Δημοσ.

ΕΙμαι περηφανος κατοχος ελαχιστα πανω του μεσου IQ

Σοβαρα τωρα, μπορει να υπαρχουν ατομα που δεν μπορουν να λυσουν την εξισωση x + 5 = 10 αλλα *ισως* τα ιδια ατομα σας εκπληξουν με την αντιληψη τους και τις αντιδρασεις τους σε ψυχοσυναισθηματικα θεματα πχ

Γενικα, ας κοιταξουμε λιγο παραπανω την μαλακια που δερνει τον καθε εναν μας και ας σταματησουμε να βρισκουμε ανθρωπους για τον καιαδα , τι αλλο ικανοποιει περα απο μια ματαιοδοξια σνομπ - ουτε καν ελιτιστικη - του στυλ "γαμωτο ποσο καλυτερος θα ταν ο κοσμος χωρις τους ηλιθιους, αααχχχ και γαμωτο γιατι να γεννηθηκα με τοσο υψηλο IQ, δεν μου καθονται οι γκομενες "

Δημοσ.

Γενικα, ας κοιταξουμε λιγο παραπανω την μαλακια που δερνει τον καθε εναν μας και ας σταματησουμε να βρισκουμε ανθρωπους για τον καιαδα

Έχω που τη κοιτάω κάτι χρόνια τώρα και δε μπορώ να το χωνέψω.

Δημοσ.

-nick- όταν ακούς τον άλλον να χρησιμοποιεί το πόσο IQ έχει (πράγμα που δεν μπορεί κιόλας να το αποδείξει παρα μόνο μέσα απο πτυχία) σαν δικαιολογία για το οτι δεν βρίσκει γκόμενα, ξέρεις για ποια ομάδα ατόμων μιλάμε. Στο πολυτεχνείο κάθε μέρα συναντάω πολούς τέτοιους και πιστέψτε με το IQ είναι το μόνο που δεν φταίει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...