Andreas2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εγώ έχω όπλα Kalashnikov AK-74M που πάω έφεδρος και G3 του πατέρα.
Andreas2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δεν παίζω. http://en.wikipedia.org/wiki/AK-74#AK-74M
axaxouxas Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αν και δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα της κατοχης οπλου, γιατι πανω σε νευρα ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις, πως μπορει να αντιδρασεις σε οτιδηποτε..... Ψαχνωμαι ..... αλλα οχι για πυροβολο οπλο... Ψαχνωμαι κυριως για αεροβολο μεγαλης ισχυος και σε μικρο μεγεθος (οχι τυπου καραμπινας) Τιμες παιζουν πολλες (85-420 ευρω) και δεν χρειαζεται αδεια .... (μονο ταυτοτητα που να πιστοποιει οτι εισαι ανω των 18 ετων) Αυτο που θελω αν ρωτησω εδω, ειναι, αν υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα, η στον πειραια, που να μπορει κανεις να δοκιμασει την δυναμη ισχυος του οπλου σκοποβολης Εχω ακουσει οτι μερικα τετοια οπλα, τρυπουν μελαμινη, η νοβοπαν 9 χιλιοστων !!!!!! Οποτε φανταζομαι και τον πονο στο ποδι, η στο χερι, πανω σε οποιονδηποτε επιδοξο διαρρηκτη πεσει στην αντιλληψη του υποψηφιου θυματος Εννοειται οτι αυτο ειναι καλο μονο πανω σε απλους διαρρηκτες για εκφοβισμο .... Οι οργανωμενοι διαρρηκτες με οπλα και αλεξισφαιρα γιλεκα, (υπαρχουν και τετοιοι) συνηθως πανε σε οικιες που ξερουν οτι θα βρουν πολλα.....
HALF EVIL Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αν και δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα της κατοχης οπλου, γιατι πανω σε νευρα ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις, πως μπορει να αντιδρασεις σε οτιδηποτε..... Ψαχνωμαι ..... αλλα οχι για πυροβολο οπλο... Ψαχνωμαι κυριως για αεροβολο μεγαλης ισχυος και σε μικρο μεγεθος (οχι τυπου καραμπινας) Τιμες παιζουν πολλες (85-420 ευρω) και δεν χρειαζεται αδεια .... (μονο ταυτοτητα που να πιστοποιει οτι εισαι ανω των 18 ετων) Αυτο που θελω αν ρωτησω εδω, ειναι, αν υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα, η στον πειραια, που να μπορει κανεις να δοκιμασει την δυναμη ισχυος του οπλου σκοποβολης Εχω ακουσει οτι μερικα τετοια οπλα, τρυπουν μελαμινη, η νοβοπαν 9 χιλιοστων !!!!!! Οποτε φανταζομαι και τον πονο στο ποδι, η στο χερι, πανω σε οποιονδηποτε επιδοξο διαρρηκτη πεσει στην αντιλληψη του υποψηφιου θυματος Εννοειται οτι αυτο ειναι καλο μονο πανω σε απλους διαρρηκτες για εκφοβισμο .... Οι οργανωμενοι διαρρηκτες με οπλα και αλεξισφαιρα γιλεκα, (υπαρχουν και τετοιοι) συνηθως πανε σε οικιες που ξερουν οτι θα βρουν πολλα..... http://www.insomnia.gr/topic/439974-%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B7%CE%BE%CE%B7-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2/
tapanokato Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Φοβάμαι πως αν συνεχίσουμε έτσι με την διαρκή ύφεση, άτομα που ξεκίνησαν σαν λαθρομετανάστες 10-15 χρόνια πρίν και στη συνέχεια κάπως βρήκαν δουλειές και κατάφεραν να ζήσουν μισονόμιμα, μάλλον θα το ξαναγυρίσουν στο αρχικό έγκλημα των πρώτων μηνών μετά την είσοδο στην Ελλάδα. Φοβάμαι επίσης , και επιτρέψτε μου να μιλώ πολιτικά, ότι για δεκαετίες καλλιεργήθηκε συστηματικά η εθνική απαξίωση που σε συνεργασία με διεθνιστικές ιδεολογικές φόρμες η Ελλάδα απο Χώρα έγινε Χώρος. Ήταν ένα ύπουλο παιχνίδι που κράτησε πολλά χρόνια με τη σιωπή, την ανοχή, την καλλιέργεια της εθνικής απαξίας και της φυλετικής ανυπαρξίας , και μάλιστα σε "δημοκρατικό" πέπλο όπου ¨ολοι έιχαν φωνή διαμόρφωσης συντεχνιακών απαιτήσεων. Επιτρέψαμε εμείς οι ψηφοφόροι να έχουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ διακοπές με σάουνες κλπ. και να μήν αντιδρούμε στις αυξήσεις των τιμολογίων του ρεύματος. Αυτό ήταν το λιγότερο. Το μεγαλύτερο είναι ότι ο εθνικός υπερσαρκασμός που καλλιεργήθηκε επι πολλά χρόνια με προφανείς σκοπούς ήταν να παραιτηθεί ο "φαντασμένος" έλληνας που νόμιζε ότι ήταν Έλληνας απο κάθε φυσική διεκδίκηση της ιστορίας του και του ορυκτού πλούτου κάτω απο τα πόδια του. Οι Έλληνες που ζούμε χιλιάδες χρόνια εδώ, ξαφνικά γίναμε αρνητές της καταγωγής και προέλευσής μας ενώ μπήκαμε σε ένα άνεθνο ΝΑΤΟ και σε μια εξίσου απάτριδα ΕΥΡΩΠΗ που η παλιά αποικιοκρατική πρακτική οργιάζει τόσο αισχρά και απροκάλυπτα πλέον, που οι βασικές ευρωπαικές(ανθρωπιστικές)αρχές χάνουν κάθε νόημα. Ενώ έχουμε όλοι μας απωλέσει ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο καταγωγής και προέλευσης χιλιετηρίδων , ανεχόμαστε να πλειστηριάζονται ελληνικά έργα αρχαιότητας (αδιαμφισβήτητη περιουσία μας) απο οίκους κατοχής και αυθαίρετης ιδιοποίησης των πνευματικών κατακτήσεων ενός πανάρχαιου και δημιουργικότατου λαού. Γίναμε αρνητές της ιστορίας μας. Πρόσφατα γινόμαστε και παρακολουθητές του ξεπουλήματός μας. Κάποιοι απο μας αυτοκτονούν. Αλλά αυτοκτονούν μπροστά στο σκοτάδι της αθλιότητας που κάποιοι σκοπεύουν να βάλουν έναν λαό (πληθυσμό Ελλήνων)στο πηγάδι του τραπεζικού νερού. Η ελληνική αστυνομία οφείλει να παραδίδει κάθε κατασχεμένο καλάσνικοφ σε έναν νομοταγή πολίτη. Ότι άλλο είναι παράννοια.
insomniaK Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι είναι αυτά που λες; Που τα στηρίζεις όλα αυτά; Τι προτάσεις είναι αυτές που τις ενδύεις μάλιστα με ένα χιτώνα αβάσιμης λογικής; Παράννοια είναι η χρήση βίας.- Κάθε πολίτης και καλάσνικωφ επειδή οι μετανάστες θα γυρίσουν (; ) στην παρανομία;;; Edit: Θα το κάνω κι εγώ δραματικό, ζήλεψα. Φοβάμαι την ηλιθιότητα και τα φερέφωνα της. Φοβάμαι.
akpe Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Εννοειται οτι αυτο ειναι καλο μονο πανω σε απλους διαρρηκτες για εκφοβισμο .... Fixed. Η προβληματική (ίσως) νομοθεσία περι αυτοάμυνας σου λέει οτι ακόμα και αν του ρίξεις με αεροβόλο μπορεί να βρείς το μπελά σου. Ίσως δικαίως, ίσως αδίκως. Μακάρι κανείς ποτέ να μην βρεθεί στη θέση να το εξακριβώσει. Επι του θέματος, χλωμό να υπάρχει αεροβόλο του εμπορίου που να μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά. Τα σκοπευτικά αεροβόλα (που φαίνεται κιόλας οτι είναι σκοπευτικά) δεν νομίζω να σε καλύψουν. Ένα απλό αεροβόλο ρέπλικα π.χ. από τον vasilikos.com.gr θα κάνει τη δουλειά του. Όμως, το τονίζω, το θέλεις για εκφοβισμό, όχι για χρήση! Δεν σου εγγυάται κανείς πως αν ρίξεις επάνω του δεν θα βρείς το μπελά σου ε; Το αντίθετο μάλιστα, πιθανότατα να τον βρείς. Και λεω πιθανότατα γιατί με αρκετά μεγάλη επιφύλαξη, σε σύντομη συζήτηση που είχα με ειδικο φρουρό (που -περιέργως- ξέρει την νομοθεσία απ'έξω και ανακατωτά) η ζώνη από το γόνατο και κάτω μπορεί να δικαιολογηθεί αν του ρίξεις με αεροβόλο, ίσως ακόμα και με πυροβόλο. Δεν θεωρείται θανάσιμη ζώνη η κάτι τέτοιο, διατηρώντας πάντα τα κριτήρια της αυτοάμυνας. Βέβαια μπορεί να λέω μαλακίες, ήμουν με πέντέξι μπυρίτσες εκείνη τη στιγμή και δεν θυμάμαι επ'ακριβώς τα λόγια του, θα τον ξαναρωτήσω αύριο-μεθαύριο να σου πω 100% (εκτός αν με προλάβει ο παρεδώσε). Εγώ πριν από λίγα χρόνια είχα πάθει το εξής. Το μπαλκόνι μου στον 1ο όροφο βλέπει σε κήπο, τον οποίο χωρίζει με το δίπλα οικόπεδο ένας τοίχος ύψους περίπου τριών μέτρων. Λόγω του οτι το οικόπεδο δίπλα είναι υπερυψωμένο, άνετα σκαρφαλώνεις από την πλευρά του οικοπέδου στον τοίχο και πηδάς στο από κάτω διαμέρισμα του ισογείου. Στο οποίο μόλις είχε μετακομίσει μια οικογένεια με δυο μωρά. Ενώ λοιπον ετοιμαζόμουν για ύπνο, κατά τις 04:00, ακούω ήχο από το οικόπεδο. Αέρα δεν είχε, ό ήχος αρκετά δυνατός για να είναι γατί, σκιάχτηκα. Σβήνω το φως, ανοίγω σιγά σιγά τη μπαλκονόπορτα και βλέπω αλλοδαπό (λίγη σημασία έχει) να έχει αγκαλιάσει τον τοίχο και να κοιτάει κάτω. Έτσι είσαι; Ξυπνάω την μάνα μου, της λέω να καλέσει αστυνομία, παίρνω το marker που έχω για την χρωματοσφαίριση (αυτό το μικρούλι), βιδώνω τη μπουκάλα και βγαίνω έξω. Ήταν καθισμένος επάνω στον τοίχο έτοιμος να πηδήξει. Με το πρώτο κατα ριπάς στον αέρα, χωρίς καν να έχω γεμίσει μπογιά ήταν ήδη στο Φάληρο. Βέβαια ο εκφοβισμός δεν πιάνει πάντα. Φαντάσου ο παραπάνω να είχε μαζί του αληθινό πιστόλι και πάνω στον πανικό του να μου έριχνε. Ακόμα και να μην με πετύχαινε ποτέ δεν ξέρεις που θα κατέληγαν οι σφαίρες. Επίσης, σύμφωνα με φιλαράκι που εμπορεύεται αμυντικό εξοπλισμό και μάλλον ξέρει τι του γίνεται, ακόμα και η χρήση αεροβόλου για εκφοβισμό, χωρίς σφαίρες (ή "μπογιά στην προκειμένη) είναι παράνομη, αφού δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, απόσταση από κατοικημένη περιοχή, βολή κατά προσώπου κ.λπ. Για αυτοάμυνα εμού ή τρίτων δεν γνωρίζω τι παίζει αλλά φαντάζομαι το παρακάτω. Γενικώς αν ποτέ κακή ώρα χρειαστεί να αμυνθείς, με αεροβόλο ή χωρίς, ό,τι και να κάνεις όχι μόνο θα πρέπει να το δικαιολογήσεις, οτι κινδύνευε η ζωή σου ή τρίτου, αλλά και να αποδείξεις οτι δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να απωθήσεις την απειλή. "Εντάξει ρε μεγάλε, δεν χρειαζόταν να του πετάξεις τη ντουλάπα στο κεφάλι, μπορούσες μόνο το τηγάνι" ένα πράγμα. Παρεμπιπτόντως, στο παραπάνω σκηνικό η αστυνομία κλήθηκε στις 04:05 περίπου και έφτασε στις 04:42. Τα συμπεράσματα δικά σας.
axaxouxas Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δηλαδη στο εξης με βαση το ισχυον νομικο συστημα, θα πρεπει να λεμε στους επιδοξους ληστες .... Περαστε .... Διαλεξτε τι θελετε ελευθερα... σαν το σπιτι σας !!!!! Φευγωντας οι ληστες, δεν θα πρεπει να ξεχναμε να τους λεμε ..... Ευχαριστουμε που μας προτιμησατε !!!!!!!! Υγ. Δυστυχως εχετε απολυτο δικιο και οι 3 απο πανω
Dark_Duck Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Από την στιγμή που δεν υπαρχει καθεστώς νομοθεσιας όπως στην Αμερική που αν ο αλλος μπει μεσα στο σπιτι σου μπορεις να τον ξεκλαρισεις ανετα, οτι και να κάνεις θα μπλέξεις. Δυστυχώς είναι τα πραγματα έτσι που σχεδόν ισχύει αυτό που γράφει ο αχαχούχας περαστε πάρτε οτι θέλετε, τελειώσατε. Θυμάμε πρίν λίγο καιρό είχα δεί στο yahoo.com ενα βιντεάκι με μιά μαμα που με ξέκανε εναν με το δίκανο την στιγμή που άνοιξε την πόρτα να μπει στο σπίτι την ενώ ηταν στο τηλεφωνο με την αστυνομία. Η μητερα είχε ενα μωρό αγοράκι και η ζωντανή συνομιλία με την αστυνομικό πηγαίνε ως εξής... Κάποιος προσπαθεί να μπει στο σπίτι, είμαι μπροστα την πορτα και έχω το όπλο στο χέρι... Κυρία μου δεν μπορώ να σας πώ τι να κάνετε αλλά σας υπενθυμίζω πως πρέπει να ανοιξει την πόρτα για να μπορείτε να ρίξετε... Δεν προκειτε να τον αφήσω να πειράξει τον γιό μου θα ρίξω... Κυρία μου κάντε ότι πρέπει για να προστατεψετε το παιδί σας, απλά περιμένετε να ανοίξει την πορτα... Είναι μέσα... και μετά ακούγετε το δίκανο... Η νεαρή μαμα που ζούσε μόνη σε ένα τροχόσπιτο τον έφαγε στεγνά πετυχαίνοντας τον στο στήθος και το μόνο που έγινε ήταν να πάει μέχρι το τμήμα να καταθέσει και μετά πάλι σπίτι. Ο Αμερικανός μπάτσος (σερίφης) της είπε και μπράβο για το θάρρος που εδειξε. Στο Ελλάδα θα είχαν μπεί μέσα θα την είχαν βιάσει θα την είχαν κλέψει, θα της είχαν πάρει το παιδί να το πουλήσουν για όργανα και όλα αυτά γιατί αν τον είχε ξεκάνει θα περνούσε την ζωή της στην φυλακή και το παιδί την δική του στο ορφανοτροφείο. Μωρέ trespassers will be shot... survivors will be shot again να σου πω πως τους κοβεται το θάρρος να σου ανοίξουν το σπίτι. Η νομοθεσία: "The simple fact that you’re unauthorised in the home is enough that allows the homeowner to use deadly force." τόσο απλό. Βρήκα και το βίντεο http://www.heraldsun.com.au/news/oklahoma-teen-mother-shoots-intruder-dead-with-12-gauge-shotgun/story-e6frf7jo-1226237289339
FilipposMD Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Επειδή βλέπω μεγάλη συμπάθεια για το αμερικανικό σύστημα, έχει δει κανείς τα στατιστικά δολοφονιών στις ΗΠΑ; Και θανατική ποινή έχουν και σχεδόν ελεύθερη κατοχή όπλων από "απλούς" πολίτες. Τα αποτελέσματα είναι να έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να πέσεις θύμα εγκληματικής ενέργειας στις ΗΠΑ, παρά στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις